Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים מכניסים עצמם למצבים לא נעימים ועוד אחכ מתלוננים על חוסר תרבות של אחרים.

סליחה, אבל אין פה אשמה של הנפגע. באופן עקיף יכול להיות שהיה צריך לוותר, ורק לטובתו הרכב.

במקום לתצפת על המכונית רבע שעה לא היה פשוט יותר לוותר על מקום החנייה, הרי הייתה מודע לנזק האפשרי מהוויכוח

זה נכון, אבל מצב כזה יכול לקרות בכל סיטואציה. למשל עקיפה בכביש, או כל סיטואציה אחרת. יש כאלה שמתצפתים על הרכב ש"העליב" אותם ומגיעים איתו עד הבית ולאחר מכן גורמים נזק בחניה. למשל אני כאשר חותך או עוקף איזה סיויק או לאנסר עם חלונות מושחרים וניקלים אף פעם לא פונה לרחוב שלי בתוך השכונה, אלא עושה סיבוב ומגיע מאחורה. גם לחניה לא נכנס כאשר רכב של ערסים או בני מיעוט נוסע מאחריי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שמח לפחות שמצאתי מוסך טוב לנושאי פחחות וצבע. זה חשוב.

את הפוליש ווקס הבא שלי אני יודע איפה אני אעשה כמו גם תיקוני צבע במקרה הצורך (שלא נדע).

פורסם

המוסך בעוספיא, אני בספק אם משתלם לך להגיע עד לשם...

בכל איזור יש איזה דיטיילר טוב שיעשה פוליש ווקס כמו שצריך.

פורסם

שמח שלבסוף הרכב שב למצב הקודם שלו (במידת האפשר) ואתה מרוצה..

חלאות אדם יש במדינה שלנו, לא להאמין שעושים דברים כאלה לרכוש של אנשים.

פורסם

מזל טוב! נראה מרשים מאוד (מהתמונות בלבד, אני מאמין שיותר נראה מרשים במציאות).

עדיף לא לריב על חנייה ולבזבז עוד חצי שעה במציאת חנייה מאשר לבזבז כמה שבועות (או חודשים) וכסף על צביעות.:wink:

אני מרגיש בערך כמוך אחרי שהקטנוע שלי נפגע בתאונה וצבעתי אותו מחדש בשחור מטאלי.:-)

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני עדיין מתקשה להבין מה בדיוק עשו בתיקון. הבנתי שעשו צבע מקומי בסריטות, אבל איך עשו לקה? אין סיכוי ששמו לקה רק על החלק הפגוע, היו חייבים לשים על כל האלמנטים. ז''א בבדיקת קנייה התוצאות יראו צביעת כל הדלת, כנף, גג, מכסה מנוע בגלל עובי הצבע/לקה. אז מה הפואנטה? :?:

עלות התיקון, בכל מקרה, היא של צביעה כללית של כל הרכב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בלי גג ;)

אני לא בדיוק מומחה בתחום. אבל לא באמת שמים לקה, פשוט עושים פוליש ווקס על מנת להחזיר את הברק.

אתה יכול לראות את כל השלבים בתמונות.

שיוף השריטות, צבע ייסוד, שיוף צבע ייסוד, עוד צביעה ייסוד בצביעה רטובה, צביעה, שיוף, פוליש ווקס. משהו בסגנון.

אף אחד לא אמר שלא יהיה הבדל בעומק בבדיקה כזו. קרוב לוודאי שיהיה. אבל... מה זה משנה?

צביעה כללית בצ'מפיון למשל עולה כ8000. בצביעה כללית צריך לפרק את הגומיות שמסביב לחלונות וכל חלקי הפלסטיק שעל הרכב. אתה יודע מה זה להרכיב את הגומיות האלה חזרה?

פורסם

העיקר שנגמר בטוב...

אגב, מה עושה שם S2000 בתמונה האחרונה ? :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה S3 חדשה במחיר של בית, לא אופל טיגרה 96. צובעים בצבע המקורי בלבד.

ואייי היתי שורף אותם חיים!!

ולנושא

אנחנו קנינו קשקאי חדש לפני שלושה חודשים

ביקור אחד בחצי חינם

והאוטו יצא פגוע בשני הצדדים

ולא מזמן חנינו איפשהו וממש גירדו לנו את כל הדלת

אנשים חרא

פורסם

דבר ראשון, גם אני הייתי קורבן לונדליזם היום, מישהו תלש לי את ה"כריש" מהגג, בחנייה של הבית ספר, אני לא בריב עם אף אחד מהתלמידים ואין למישהו משהו נגדי, אני בטוח במיליון אחוז שזה מישהו מהבית ספר שעשה את זה מקנא או משיעמום, ומה שבטוח שהוא יתפס הוא יצטער על הרגע שהוא הסתכל על האוטו שלי.

דבר שני, גם לי מחנים בחנייה הפרטית שלי, ועוד רשום בגדול שהיא פרטית וכל אחד רואה, מי שמחנה זה לא דייר קבע אלא אורחים, שאני במיליון אחוז בטוח שהמארחים יודעים שזו חנייה פרטית שלי ולא מתריעים בפניהם, ואני שוקל להשים שלט בגובה העין בכיתוב אדום "רכב זר יינזק" ולא ייגרר ולא נעליים. זה נמאס שמחנים לך בחנייה הפרטית כמעט כל יום.

במקרה היום מישהו החליט שהוא חונה חצי חצי, ונאלצתי לצאת מהדלת של הנוסע כי שלי לא יכלה להיפתח, במקרה הוא גם בידיוק בא לרכב ואמרתי לו שעוד פעם הוא חונה לי בחנייה אני ינפץ לו את כל החלונות, ואני בדרך כלל בנאדם רגוע אבל זה כבר נהיה הרגל מעצבן.

• תוכן חדש...