Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר את ירון, אני הייתי אמור לקבוע איתו לדיטיילינג ורק אמרתי מזל שלא עשיתי את זה לפני מה שקרה.

אם הוא מתיימר גם לדעת להעלים שריטות כאלה, אני אדבר איתו על זה.

תודה :)

פורסם

נדמה לי ש redroze פרסם את הפלא' שלו מתישהו.

בכל מקרה גם אני אשמח ליצור עימו קשר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
למה בשושו?

אם ירון יודע להעלים שריטות, כדאי שכל הפורום ידע איך להשיג אותו !

כי בגלל שכל כך התלהבתי מהעבודה שלו פרסמתי את הטלפון שלו ואת המלצותי עליו בכל הזדמנות אפשרית עד שהמנהלים חשבו (בצדק)שזו פרסומת סמויה ומחקו לי הודעה. אז עכשיו אני נזהר:oops:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קל-

עבר לא מעט זמן וכל אותו הזמן אני חיפשתי את הפיתרון האידיאלי לסיפור.

מהמשטרה עדיין אין חדש, אך מצד שני התיק לא נסגר. אני באמת צריך לברר מה קורה עם זה.

הייתי אצל ירון כהן, נתתי לו לעשות שריטה לדוגמא.

הוא אכן ממלא את השריטות ועושה עבודה טובה, אך השריטה עדיין שם ונראית לעין יותר מידי לטעמי.

לא ניתן ליצור מרקם אחיד בצבע בעזרת מילוי (אולי במיוחד על לבן). לצערי אני לא חושב שצילמתי את העבודה שלו.

לכן הגעתי למסקנה שהפיתרון היחיד הוא צביעה.

ביררתי במוסכים הגדולים כגון צ'מפיון וקמור ובשניהם נאמר לי שצריך לצבוע את כל החלק (ז"א חצי אוטו) מה שלא היה לטעמי.

במיוחד לאור העובדה שהם צריכים לפרק גומיות וחלקים, מה שאומר שזה לא יחזור להיות כמו חדש לאחר ההרכבה המחודשת.

בנוסף, הם לא בדיוק המומחים הגדולים בצביעה.... (מנסיון) והמחיר כמובן בשמים (אבל זה לא מה שמשנה כאן).

אחרי חיפושים רבים הכנסתי את הרכב למוסך ששמעתי עליו דברים מאוד טובים, הכי טובים.

הם אמרו שלא צריך לצבוע את כל החלקים השרוטים, אלא רק את איזור השריטות (הרבה יותר עבודה) ושהרכב יצא כמו חדש ואפילו בבדיקת עומק צבע יש סיכוי טוב שלא יהיה שינוי (זה לא מה שמשנה לי, העיקר שיהיה כמו חדש). אחרי זה יהיה ניתן להתייחס לרכב כאילו לא נצבע מעולם מבחינת תחזוקה. כל זה ללא פירוק של שום חלק ולכן הפיתרון האידיאלי (גם טפו טפו טפו לשריטות עתידיות).

הצביעה בשלבי סיום (סה"כ בערך שבוע עבודה) ואני מקווה מאוד לתוצאה של 100% ורכב כמו שיצא מהמפעל.

תחזיקו אצבעות...

נ.ב צילמתי את שלבי העבודה שלהם ואולי אפרסם את התמונות בסוף, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה מעניין :)

פורסם

99% מהנהגים על הכביש מתייחסים לרכב שלהם ככלי שמביא אותם מנקודה A לנקודה B, ליד לוח השעונים חייבים להיות מספר גאדג'טים, החלק האחורי הוא פח זבל לכל דבר ותו לא. 1% שנותרו הם אלה שמכסים את האוטו בקיץ, הם אלה שלא זורקים את האוטו בחנייה הכי קרובה אלא יכולים לעשות גם שלושה סיבובים בחניון כדי למצוא חנייה פינתית, הם אלה שמחנים צמוד למדרכה, מקפלים מראות, מניחים סך שמש וכ'ו וכ'ו... לצערנו יש לא מעט בני נעורים, אפילו ילדים, שהתחביב שלהם הוא ליצור אוסף כמה שיותר גדול של סמלי מכוניות, לי על האוטו מאחורה יש שלושה פסים שנחרטו בפח (כתוצאה ממפתח) בנסיון להוציא את הסמל, בעבר כבר נגנב הסמל הקדמי ובטיפול המוסך הקבוע קיבלתי סמל. את הגג הנפתח ניסו לפרוץ ולגלגלים שלי יש נעילה מיוחדת שרק אני אוכל לשחרר (זה אצלי בארנק) לאחר נסיון גניבת אחד הגלגלים בעבר. אז למה אני עושה את כל הדברים הללו? אני לא יכול לנהוג ברכב שנראה כמו פח זבל, זה מפריע לי, זה קשה לי, לעולם לא ארשה למישהו לאכול ולשתות ברכב. אז כן, הדברים הללו מגבילים אותי, כשאני מגיע למקום חנייה האישה והילדים פעמים רבות יורדים מהרכב ויודעים שאבא יגיע אחרי שימצא את החנייה האולטימטיבית בתנאים הקיימים.

יש המון אנשים שהעיניים שלהם נפתחות אחרי שהם רואים רכב רחוץ, מצוחצח ומטופל והם חייבים להשחיט, לעשות נזק.

כל כך מצער אותי לשמוע על העוול שנעשה לך, בייחוד כעו"ד.

אשמח לראות את התמונות של הליך הצביעה ואני מקווה בכל ליבי, בכנות, שהצביעה תושלם על הצד הטוב ביותר ותחמם את ליבך. אני מכיר את התחושות, לפני עשור לערך, כשדפקו לי את הדלת הימנית לא יכולתי לישון בלילה. רתחתי.

פורסם

וזאת מדינתנו היקרה והאנשים היקרים והנחמדים הגרים בה.

לעזאזל!

הנקודה הזאת סופר מרתיחה אותי - החוסר כבוד, הזלזול והפגיעה ברכוש של אחרים.

כל פעם שאני או אימי חוזרים מקניות במתחם הישפרו סנטר בעירי - אני מוצא "תוספות" חדשות מהשכנים "היקרים" שחנו לצידנו.

למען האמת, נמאס לי להחנות כמו ישראלי מצוי על שתי חניות רק בשביל שיפסיקו עם זה, אבל זה המצב.

מעצבן אותי לראות את הנבלות שזורקות את העגלה שלהם (אחרי סיום העמסה) אל רכבים אחרים החונים לידם, פוגעים בהם, גורמים לנזקים והולכים כאילו כלום לא קרה.

אבל היי - כאן אנחנו חיים והחוסר חינוך/תרבות והזלזול בזולת - חוגגים פה.

לא נצליח לחנך מחדש את הגרים בארצנו הדפוקה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עידכון קל-

עבר לא מעט זמן וכל אותו הזמן אני חיפשתי את הפיתרון האידיאלי לסיפור.

מהמשטרה עדיין אין חדש, אך מצד שני התיק לא נסגר. אני באמת צריך לברר מה קורה עם זה.

הייתי אצל ירון כהן, נתתי לו לעשות שריטה לדוגמא.

הוא אכן ממלא את השריטות ועושה עבודה טובה, אך השריטה עדיין שם ונראית לעין יותר מידי לטעמי.

לא ניתן ליצור מרקם אחיד בצבע בעזרת מילוי (אולי במיוחד על לבן). לצערי אני לא חושב שצילמתי את העבודה שלו.

לכן הגעתי למסקנה שהפיתרון היחיד הוא צביעה.

ביררתי במוסכים הגדולים כגון צ'מפיון וקמור ובשניהם נאמר לי שצריך לצבוע את כל החלק (ז"א חצי אוטו) מה שלא היה לטעמי.

במיוחד לאור העובדה שהם צריכים לפרק גומיות וחלקים, מה שאומר שזה לא יחזור להיות כמו חדש לאחר ההרכבה המחודשת.

בנוסף, הם לא בדיוק המומחים הגדולים בצביעה.... (מנסיון) והמחיר כמובן בשמים (אבל זה לא מה שמשנה כאן).

הם אמרו שלא צריך לצבוע את כל החלקים השרוטים, אלא רק את איזור השריטות (הרבה יותר עבודה) ושהרכב יצא כמו חדש ואפילו בבדיקת עומק צבע יש סיכוי טוב שלא יהיה שינוי (זה לא מה שמשנה לי, העיקר שיהיה כמו חדש). אחרי זה יהיה ניתן להתייחס לרכב כאילו לא נצבע מעולם מבחינת תחזוקה. כל זה ללא פירוק של שום חלק ולכן הפיתרון האידיאלי (גם טפו טפו טפו לשריטות עתידיות).

הצביעה בשלבי סיום (סה"כ בערך שבוע עבודה) ואני מקווה מאוד לתוצאה של 100% ורכב כמו שיצא מהמפעל.

תחזיקו אצבעות...

נ.ב צילמתי את שלבי העבודה שלהם ואולי אפרסם את התמונות בסוף, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה מעניין :)

אהלן.

קודם כל, משתתף בצערך.

יש לי על הכנף האחורית שיפשוף שעשיתי בכניסה לחניה. מעט מאוד כיפוף- כמעט בלתי מורגש.

אני רוצה להכניס את הרכב למוסך ראשי של דלק מוטורס. אני אשמח לשמוע ממך אם באמת הביאו לך את הרכב למצב כמו חדש.

פורסם

הם אמרו שלא צריך לצבוע את כל החלקים השרוטים, אלא רק את איזור השריטות (הרבה יותר עבודה) ושהרכב יצא כמו חדש ואפילו בבדיקת עומק צבע יש סיכוי טוב שלא יהיה שינוי (זה לא מה שמשנה לי, העיקר שיהיה כמו חדש). אחרי זה יהיה ניתן להתייחס לרכב כאילו לא נצבע מעולם מבחינת תחזוקה.

אין סיכוי, כי לא ניתן לצבוע את הרכב כמו במפעל, כאשר צביעת המרכב מתחלקת ל-19 שלבים. גם עובי הצבע החדש יהיה פי כמה וכמה מהעובי במפעל, וגם עובי הלכה יהיה כפול ומשולש. כך שבבדיקה בטוח יתגלה התיקון, שלא יהיה לך צל של ספק. מה שכן, תשמור תמונות של התיקון לקונה הפוטנציאלי.

אני גם אשמח לראות תמונות "לפני" ו"אחרי" וגם שלח לי בבקשה שם של המוסך ומנהל הפחחות למייל [email protected]

מודה לך מראש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אני מניח שאין סיכוי, אבל שמע... הם ממש בטוחים בעצמם. אז בשביל הספורט אני מוכן ללכת לבדוק. למישהו יש מד עובי צבע זמין? ;)

בשורה התחתונה זה באמת לא מזיז לי כרגע וגם לא יזיז לי בזמן המכירה, כל עוד זה יראה ויהיה כמו חדש.

כמובן שאני אשמור על התמונות של הכל, על מנת להרגיע שלא מדובר בתאונה.

אני אעדכן כאן לגבי פרטי המוסך ואשים תמונות אם הכל יהיה כמצופה כאשר התיקון יסתיים ביום שני ככל הנראה.

עד אז - סבלנות :)

פורסם

דן,אני בדיוק חושב כמוך.

אגב,בסוכות קפצנו עם המשפחה לאכול משהו בנתיבות (נסענו לטייל).

כל המשפחה אכלה,ואני ישבתי בחוץ כמו כלב לשמור על האוטו משריטות ומאנשים שקשה להם לראות אוטו חדש.

למרות כל הנסיונות שלהם להביא אותי למסעדה,והם היו לשווא,עדיין נשארתי בחוץ לשמור על הרכב.

כמו שאוראל אמר,מדינה דפוקה!,עם חינוך כושל.

• תוכן חדש...