Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מחו"ל, ואשתי הראתה לי את מתנת קבלת הפנים שהשאירו על הג'יפ.

חריטה לאורך כל הכנף הקדמית. זה פשוט לא ייאמן מה שקורה כאן.

ובדיוק דיברתי עם חבר שהיה איתי בגרמניה, שהלכנו ברחוב, ואמרתי לו שיראה

איזה יופי, כל הרכבים נוצצים, בלי מכות, בלי שריטות של ונדליזם, תענוג.

כנראה שפתחתי פה לעצמי... :cry:

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קשר לשווי הרכב. המדינה מלאה באנשים קטנים צרי עין שלא השיגו דבר בחיים וכואב להם לראות אנשים אחרים נהנים מפירות עבודתם הקשה.

פורסם

גם אצלי הרכב עבר חריטה לכל אורך צד שמאל של הרכב, הדבר נורא מתסכל, אני לא מתכון להשאיר ככה את הרכב

האם מישהו מכיר פחח באזור המרכז שיכול לבצע תיקון באותה רמה כמו שתוקן אצל גיל פותח השרשור?

אציין שגם הרכב אצלי בצבע לבן והייתי שמח לאותה רמה של עבודה, רק שבעייתי בשבילי להגיע כמעט עד חיפה ולהשאיר שם את הרכב לכמה ימים.

אם מישהו מכיר באזור המרכז בעל מקצוע כזה אולי אפשרי להתארגן קבוצה של כמה אנשים שהשריטה מפריעה להם ולקבל איזושהי הנחה במחיר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני יודע שיש איזה מישהו ברמלה שעושה תיקונים כאלה. בזמנו הפנו אותי אליו לתיקון של שריטה שיש

אצלי ברכב לאורך כל הצד. העניין שזו שריטה דקה יחסית, שלא בלטה כ"כ וכאב לי הלב לצבוע חצי

רכב בגלל זה. עכשיו יחד עם החריטה החדשה, שממש בולטת, זה כבר ממש צורם. אני אנסה לברר

שוב מי זה אותו פחח שעושה את זה, ואולי לראות עבודה או שתיים שהוא עשה.

למרות שגם עבורי, להשאיר את הרכב ברמלה לכמה ימים זו גם בעיה לא קטנה.

פורסם

אשמח לקבל עדכונים, אני לא הייתי צובע את כל הצד של הרכב בשביל השריטה, חשוב לי שהעבודה תיהיה נקודתית, מקווה שאצלך בגלל שהצבע הוא מטאלי הענין לא יהיה מסובך

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הכל זה אנשים קטנים עם עיין רעה.

בגולף הקודמת שלי פשוט חרטו לי מגן דוד על מכסה המנוע ואי אפשר היה לתקן.

פשוט אנשים שצריך לבעוט להם בישבן הכי חזק עד לירח ולהשאיר אותם שם.

קובי

:-)

פורסם

אם הרכב המדובר זה כמו הרכב שבתמונה שלך S3, אז תדבר עם שפרן ממוסך קלדס בראשון, בחור רציני אולי תגלו שיש צבעים טובים בארץ.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

לפני כשנתיים, ברכבי הקודם, ביקרתי חבר בגבעת אולגה וכשיצאתי ראיתי שעברו עם מגרפה על האוטו!?! :shock:

4-5 שריטות מקבילות שהתחילו מהכנף הקידמית עד תא המטען - עשו סיבוב והמשיכו עוד קצת.

למרות לרכב שלי היו כבר מכות קטנות, שריטות ואפילו קצת צבע מתקלף (נקנה ככה), עדיין הרגשתי צורך עז לשמוע את קול ניפוץ עצמות של הבחור שעשה את זה, עדיפות במו ידיי.

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...