Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר שלא לאהוב שכנים ורכב.

יש לנו 2 חניות בבנין שלנו, צמודות אחת לשניה ולידן יש 2 חניות של השכן, השכן החליט שלא מספיקות לו חניותיו שלו ולכן החנה ממש ממש צמוד לשלנו.

צר לי מאוד שההורים שלי מתונים ולי אין רכב אז הם רק דיברו איתו והוא לא הסכים להזיז אבל אחרי כמה זמן הוא כבר התחיל לחנות כמו שצריך, אני רק יודע שאם היה לי רכב הייתי חוסם לו את 2 המכוניות שלו בחניה וזהו.

חסימת רכבים זה הפתרון להכל.

אותו דבר אצל חבר שלי שאצלו אנשים תמיד מחנים לו בחניה, ואני מציע לו שוב ושוב להחנות מולם ואז במקום שהוא יבקש מהם לזוז הם יתחננו אליו, הפתרון הכי קל. רק חבל שהוא מסרב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אספר סיפור. יום אחד מתחת לחלונות של אימי בנתה העירייה מגרש כדורסל. מאז לילה לילה מדליקים שם אורות, מקדררים וצורחים עד שעות הבוקר המוקדמות במסגרת התוכנית "עיר ללא אלימות - מגרשים מוארים". אני לא מדבר על העירייה (ראש העיר שעשה את זה נדון אמש למאסר בפועל על שוחד ואני מניח שגם הנוכחי יחלוק אימו את התא). הסיפור הוא המקדררים ואזרחותם הטובה בחסות השלטונות המקומיים. אז אין לי ספק שאחד כזה שמסוגל לייסר תינוקות וזקנים עם כידרוריו וצרחיו הליליים גם יפגע ברכוש זר בלי למצמץ אפאף ומבלי שיהיה בעל רכב ליסינג. זו המדינה וזו התרבות.

פורסם

גם עצים פוגעים ברכב. ממליץ לכם לא לחנות מתחת לשיח פסיפלורה! מכיוון שפסיפלורה נחתה לי על מכסה המנוע מגובה של כ-3 מטרים והשאירה שקע מציק בעומק 3 מ"מ בערך.

עכשיו אני צריך לשאוב את הפח החוצה איכשהו, אפשר לבד? ואם לא אז כמה צריך לעלות אצל פחח בערך?

פורסם
גם עצים פוגעים ברכב. ממליץ לכם לא לחנות מתחת לשיח פסיפלורה! מכיוון שפסיפלורה נחתה לי על מכסה המנוע מגובה של כ-3 מטרים והשאירה שקע מציק בעומק 3 מ"מ בערך.

עכשיו אני צריך לשאוב את הפח החוצה איכשהו, אפשר לבד? ואם לא אז כמה צריך לעלות אצל פחח בערך?

פומפה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפניכם 2 רכבים שעברו התעללות קשה ע"י חלאות אדם. שניהם עם חריטות מכל צד ברכב על המכסה מנוע על הבאגאג' ועל 2 דלתות הרכבים. נראה כאילו מי שעשה את זה לא הסתפק בשריטה קלה של קנאה והלך.

1fdbk.jpg

v7tool.jpg

24f0aop.jpg

והאאודי R8 אדומה, עברה חריטות על המכסה מנוע ועל כל צד בדלת. :-(

343i2kw.jpg

אני לא יודע אולי הצבע האדום מושך את הקנאים לעשות את זה? מאמין שילדים עושים את זה ולא מישהו מבוגר.

פורסם
אני לא יודע אולי הצבע האדום מושך את הקנאים לעשות את זה? מאמין שילדים עושים את זה ולא מישהו מבוגר.

תתפלא, יש מבוגרים שמתנהגים יותר גרוע מילדים,

חסר לך כל מיני ממורמרים בארץ הזאת?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
ומה עם אנשים שחורטים לך על הרכב? קיים נושא כזה?

שריטות עוד איכשהו אפשר לתקן חריטות זה כבר סיפור אחר

:?

עצוב המצב. חראם אם זה קורה על פרארי 458 בישראל שגם בצבע שמושך תשומת לב בכביש. הנזק של התיקון לא יהיה זול מ2 הרכבים שעברו את זה על ידי חלאות אדם.

1fdbk.jpg

v7tool.jpg

24f0aop.jpg

והאאודי R8 אדומה, עברה חריטות על המכסה מנוע ועל כל צד בדלת. :-(

343i2kw.jpg

איזה רוע לעשות דבר כזה...

אנשים פשוט רעים.

פורסם

ברוך הבא למועדון.:roll:

אצלי חרטו את כל 4 הדלתות ואת הכנפיים בשתי הצדדים.

לפני שבוע האוטו חזר מפחחות באחת הכנפיים. אחרי יומיים כבר החזירו את החריטה שחסרה בכנף הצבועה.

אם הייתי תופס את בן הזנונים שעשה את זה, הוא היה מקבל מכות רצח ולא היה אכפת לי אחרי זה לשבת במעצר. העיקר שהנבלה היה חוטף.

פורסם

כמה מקרים שקרו בעבר וגם קואים לי :

1) לאבא שלי שברו פנס קדמי ברכב , את כל הזכוכיות , העדשות , לא השאירו כלום , ומסביב אין אפילו שריטה בפח - מעש מכוון (אולי של ונדליסטים בגילופין או שכן זועם)

2) שריטות קטנות חוזרות ונשנות על הרכב השני שהוא שחור ורואים עליו כל דבר , גם שפשושים קטנים בכל מיני מקומות כאילו מגלפים צבע עם מפתח או אבן או השד יודע מה

3) פעם אחת הוצא כל האויר מגלגל

4) פעם אחרת כל המראות היו מבולגנות מישהו הזיז ידנית (לחץ) על הזכוכיות של המראה

ככל הנראה מדובר בשכן צר עין , שהבית שלו באותו מפלס של מגרש החניה (הציבורי) , וחושב שהשטח שקרוב אליו שייך אך ורק לו ולשתי המכוניות הקטנות שלו , ברגע שהשטח פנוי הוא ממהר להחנות כל מכונית בזוית מסויימת כך שתתפוס פי שתיים שטח (אין סימוני קווים זה מגרש חול) , אבל אם הוא מגיע והחניות כבר תפוסות הוא חונה על סף חסימה/ לפעמים סוגר מאחורה

דרך אגב , משטרה פשוט לא עושה כלום , כבר כמה פעמים הזמנו משטרה על רכב חוסם , באחת הפעמים השוטר החליט שאפשר לצאת אם ניסע דרך בור שמתאים ל4x4 , בפעם אחרת לא הסכימו לקרוא לבן אדם כי לא היו בטוחים שהרכב שלו (רשום על שם אביו)

• תוכן חדש...