Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שכשהגיעה המשטרה לא ביקשתם לראות את מפתחות הרכב שלו ושל אשתו. אדם מבוגר ולא מתוחכם ישרוט את רכבך עם מפתחות הרכב / בית שלו ולא יתאמץ לחפש מכשיר חד אחר במגרש החנייה.

אפילו להסתכל על הבגד שלו, על הנעליים (עדיף אם הן שחורות) ולחפש כתמי ואבקת צבע.

בדיעבד, יהיה קשה מאוד להוכיח שהוא או מישהו ממשפחתו שרט.

הצעה: אם הפרוטה מצוייה בכיסך (עם S3 כנראה שכן) תציע לו תשלום של 1000 ש"ח אם יגש איך למכונת אמת ויצא דובר אמת בתשובתו ל-2 שאלות:

1. האם שרטת את הרכב?

2. האם אתה יודע מי שרט את הרכב? (אולי מישהו מהפמליה שלו)

אם יסכים וילך אתך, אפילו אם יצא דובר אמת, בתמורה ל - 1000 ש"ח חסכת התרוצצויות למשטרה, עו"ד ועלויות משפט. לפחות תדע שכנראה לא תדע לעולם מי שרט וצריך להמשיך הלאה.

אם יצא ששרט או שיודע מי שרט, תחליט איך להמשיך. להסתדר איתו על פיצוי, לתבוע אותו או כל דרך אחרת.

אם לא יסכים ללכת לבדיקה, זאת אינדיקציה קטנה בלבד ותפעל לפי שיקול דעתך.

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לערכתי הגנה זו מתאימה לחו"ל ולא לישראל מפני שהיא כלל לא נועדה לפתרון הבעייה המדוברת. אולי היא תציל מפני החלקיקים המתעופפים בכביש' date=' שהיא לדעתי די שולית. אבל היא לא תמנה את פגיעת הפח מהדלת הנזרקת. לערכתי הכיסוי הפשוט של 120 ש"ח אמור להיות יעיל יותר. וכמובן אין שום הגנה שבעולם נגד הונדליזם שבזדון. אם ישרטו בכוונה את השכבה הזו, המחיר יהיה כפול ומכופל - גם לצבע וגם לה.[/quote']

ברור שאין מה לעשות נגד פגיעות פח, יש גבול לקסמים. לרוב פגיעות מפתיחת דלת הן שטחיות בלבד, וצריך שמישהו ממש ישתדל לזרוק את הדלת כדי שזה ישאיר מעיכה. החומר של 3M יעיל נגד שריטות שנגרמות מפתיחת דלתות, חלקיקים מעופפים כמו שאמרת, וחלאות הנוטלים משהו חד ויוצאים לחגוג למישהו על מכסה המנוע. חבל רק שזה כל-כך יקר באמת.

פורסם
עם כל הכבוד, למה אתה חושב שהמשטרה תתחיל לחקור מי שרט לך את האוטו? אתה יודע כמה מכוניות נפגעות בזדון מדי יום בארץ? אם אין הוכחה שהוא אכן זה שאחראי לנזק, המשטרה לא הולכת לנהל חקירה בנושא, פשוט כי זה לא מזיז להם.

המשטרה מטפלת במקרים לפי ערך הנזק שלהם. ברור שלא על כל שריטה של 500 שקל הם יפעילו משאבים.

כאשר הנזק הוא באיזור ה5 ספרות, כמו שנאמר, המשטרה מפעילה יותר משאבים. לא סתם הם מחכים לדו"ח נזק.

עדיין לא מבין למה כל כך מובן מאליו שהאדם בו אתה חושד, הוא זה שגרם לנזק. תמיד צריך לקחת בחשבון כי בתקופת הקיץ המאוד משעממת, יימצאו תמיד "פרולטרים" קטנים שרוצים ללמד לקח את מעמד ה"אצולה" על ידי פגיעה בסמלי הסטטוס שלו.

אנשים שאתה מתאר, יעברו ליד הרכב וישאירו שריטה. לא יעשו 360 מעלות (פעמיים) במקום מואר והומה אדם.

יש הרבה דברים שמצביעים שזה הוא. כולל ההתנהגות שלו בזמן שדיברנו איתו.

כמו שאפשר לתפוס רוצחים למרות שאף אחד לא ראה שהם רצחו, אפשר גם לתפוס את חלאות האדם האלה.

במקום למשטרה, פנה לעו"ד עוד היום. חסוך לעצמך זמן.

אני פונה לביטוח. הביטוח מפעיל את עורכי הדין שלו במקרים כאלה.

לא נראה לי שהם אוהבים לשלם סכומים כאלה ולעבור על זה בשקט כשיש סיכוי טוב לתביעה.

עם אנשים כאלה צריך למצות את הדין באמצעות גורמים לא רשמיים, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

פשוט חלאה.

תן לי לנחש, לבחור יש בטח איזו ניסאן אלמרה?

כנס בו בכל הכח.

איך ידעת? :shock:

ואיך מיצוי דין כזה יעזור לי כרגע? הוא לא. ובכלל, יש לו רכב חברה.. אז זה עוד יותר לא רלוונטי.

פורסם

אתה יותר מדי מפתח צפיות, על תקרית כזאת מבלי הוכחות משמעותיות המשטרה לא תעשה כלום.

אני חושב שבאמת כדאי לך להתייעץ עם עו"ד לגבי תביעה אזרחית.

מעצבן לקרוא על נושאים מהסוג הזה, אני מאוד מקווה שאת הנזק הכספי בסופו של דבר לא תשלם.

פורסם

אין לך הוכחות, ועם משטרת ישראל אין לך גם יותר מדי תקוות.

פשוט מאוד, אני לא הולך לגרור פה אף אחד לשום דבר, אבל כמו שהרכב שלך יקר לך גם הרכב של אותו יקר ואני הייתי קופץ לראות מה שלומו ומה שלום הרכב.

פורסם

פתוח השרשור כבר ציין שהרכב של הבן אדם האחר הוא רכב חברה.

חוץ מזה, התנהגות כזאת לא תעזור לאף אחד. השריטות מה S3 לא יעלמו ורק עוד נזק יכול להגרם לפתוח השרשור.

כל האנשים שישר קופצים פה ללכת להרוג את הבן אדם האחר בלי שום הוכחות שזה באמת הוא, לא יותר טובים ממי ששרט.

emotion of motion

פורסם

מי נשאר? אנחנו! יאללה אני מביא לום! בעצם יש לי כבר! אני לא זז בלי אחד צמוד, כדי לשמור על הצדק ועל הכבוד שלי! תחזיקו אותי!

מדהים לראות איך מי שסובל מהנזק מתנהג בצורה בוגרת ושפוייה, ואילו כל זבי החוטם מסביב מאיימים באויר על כל העולם.

בתקווה (עבורכם ובני משפחותיכם) שאף אחד מכם לא יאלץ לבדוק כמה גישתו המיליטנטית/ערסית/ילדותית מחזיקה מים כשזה מגיע לתכל'ס.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

גיל, משתתף "בכאבך" תאמין לי שאני מבין לליבך. בעניין השריטות ,בעבר היה בארץ מקום שהיה יכול לסדר את השריטות ללא צבע זה היה במתחם רחיצת הרכב מול גני התערוכה .מנסיון העבר חרטו לחבר קרוב על כל הרכב (אוודי A4 קבריולט) ובעל הרכב שהוא במקרה מנהל של מוסך פולקווסגן אוודי חשב שאין מנוס מצבע כללי (זה גם מה שהצבעי שעובד אצלו חשב.) שלחנו את הרכב לטיפול בשריטות וכאשר הרכב חזר לא היה שום זכר לחריטה או לנגיעה של צבע ברכב. (גם הצבעי לא האמין שניתן לתקן ללא צבע והוא נדהם מהתוצאה). אני הבנתי שזה סוג של "המסה" של הצבע ע"י חימום . מה שכן הטיפול היה מאד יקר וגם לקח אם אני לא טועה או יומיים או שלושה, אבל היה שווה כל שקל . היום ברחיצה כבר לא עושים את התיקונים האלה אבל הבנתי שהבחור שעושה את התיקונים עובד במוסך הפחחות של ב.מ.וו בקרית אריה בפ"ת . אני חושב שכדאי לך לנסות להשיג אותו ולשאול אותו מה ניתן לעשות במקרה שלך , בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שעזרתי. תעדכן מה עשית בסוף .

פורסם
חביבי, אם יש לך פרייבט שחשוב לך, לא נוסעים איתו למקומות מועדים לפורענות כמו חניון רידינג ביום חמישי בלילה בשיא הקיץ, זה ממש כמו רולטה רוסית להביא לשם את הרכב ולצפות שבסוף הלילה הוא יישאר שלם. אם אתה חייב להגיע למקום כזה בשעה כזאת ואכפת לך מהרכב ,עדיף שתמצא תחבורה חלופית.

אהבתי את הגישה.

תשאיר את הרכב בבית, שלא ייפגע. יותר טוב, אל תיסע איתו בכלל, להוציא נסיעות מאוד זהירות וקצרות בסופי שבוע, כמעשה אספן ברכבי האספנות שלו. אז תוכל להנות מהרכב המלוקק שלך. בשאר הימים היה שמח באוטובוס, גם כי אתה עוזר לסביבה, אבל בעיקר כי אתה יודע בוודאות שרכבך שמור ויישאר שמור. לעד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה קצת מגזים...

הוא מדבר על חניון רידינג בחמישי בלילה עם רכב כמו S3.

אפילו עם הלאון (שבסה"כ לא מושכת את העין יותר מדי) אני לא מעזה לחנות שם (גם לא באמצע השבוע).

ביננו, גם עם האופטרה של אמא שלי לא הייתי חונה שם בראש שקט.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם על התמיכה הלוואי שזה היה עוזר גם לרכב.

שלא יהיה לכם ספק, אין בי יותר מידי תקווה שיצא משהו מהתלונה או אפילו מתביעה אזרחית...

אני כנראה אפעיל את הביטוח כאשר אחליט מה אני עושה.

כמו שהמליצו, אני אנסה לדבר עם אוטופיקס.

אני חושב שאם אני אחליט על צביעה אני אעשה את זה בצ'מפיון- איפה שהרכב נמצא באחריות, איפה שאני יחזור בלי לחשוב פעמיים על כל פשלה בצביעה.

אבל אני כן מחפש בעלי מקצוע שיגידו אם אפשר להעלים לפחות חלק מהשריטות בצורה שונה ולא לצבוע את כל הרכב.

שלחנו את הרכב לטיפול בשריטות וכאשר הרכב חזר לא היה שום זכר לחריטה או לנגיעה של צבע ברכב.

יש איזורים שרואים את המתכת, אני בספק אם איזשהו טיפול יכול להעלים את זה...

אני חייב להגיד שאחרי שטיפה ובאור יום קשה לראות את השריטות שלא הגיעו למתכת.

אבל אני לא חושב שאני מסוגל להשאיר את זה. קשה לי להסתכל על הרכב עכשיו.

• תוכן חדש...