Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם קולטים, אנשים בארץ לא שוטפים את האוטו כדי שלא יהיה מבריק ולא יקבל חריטה..

לאן הגענו?

זה לצערי נכון מאוד, אני גם לא שוטף מחשש לוונדליזם ורק מטפל בלשלשת הציפורים. לפני שבוע איכשהו התעצלתי לשים כיסוי ומיד שילמתי על כך מחיר. בעודי מעשן במרפסת אני צופה בטנדר של חברת חשמל נכנס ברוורס לחנייה בצמוד לרכבי, משהו כמו חצי מטר. רצתי למטה, אבל לצערי היה מאוחר מדי - הדלת כבר נפתחה. על הכנף האחורי שלי נשאר סימן בגודל של מספר מילימטרים. אומנם מדובר בנזק קטן, אבל מרגיז מאוד, כי הרי אין שום דרך לטפל בו. אמרתי בנימוס לבן אדם את כל מה שאני חושב עליו ובזה הסתיים הסיפור.

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם לקרוא את זה נותן הרגשה נפלאה.אני היתי עושה אותו הדבר.איזה חוצפן הוא. מגיע לו.

מה הוא עשה עם הרכב אחרי זה? ומה עשית לו בדיוק?

אממ אני לא אפרט מהבחינה שיש פה בטח אנשים שיכולים לעשות לרעתי.

בכל אופן בוא נגיד, לראות / לנהוג - אי אפשר (שמשות ג'אנטים), ועין תחת עין, הוא היה צריך צביעה חדשה לרכב, ולא רק בטמבון בגאז', אלא כל הרכב.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מכוון שאני רואה שזה שירוש של תיקוני צבע אני ישאל כאן שאלה

היום בבוקר השכנה ה*** פתחה לי דלת על האוטו החדש ועכשיו רואים שלושה נקודות לבנות רציתי לדעת איך אני יכול לתקן את זה

ד"א האוטו זה מאזדה 3 שחורה בת יומים :(

פורסם

אני חייב לשתף אתכם במקרה דומה שקרה לי, היה לי רכב פורד פיאסטה 2004 שאהבתי עד מוות, אני יודע שהרכב הוא לא S3 אבל אני שומר מאוד על כל הרכבים שלי, ושריטה אחת לא הייתה עליו.

יש לי שכן אחד שכל הזמן היה רב איתי על החניה הפרטית שלי (למרות שגם לו יש אחת) וסתם בן אדם שפל שרק חיפש לריב.

בוקר אחד גיליתי דבק על הרכב לאחר עוד ויכוח שהיה בינינו על זה שהחניה הזאת באמת שלי (רשומה על שמי בטאבו).

למזלי הדבק ירד ולא נראו שום סימנים.

מאז אמרתי שאהיה יותר חכם, חבר טוב שלי עובד בחרת אבטחה, והוא קימבן אותי במצלמה אבטחה שאין שום סיכוי לראות או לזהות אותה.

אחרי כמה שבועות שוב היה ויכוח גדול בינינו, לבן אדם יש 2 רכבים ואת הרכב השני שלו הוא החנה בחניה שלי, אני שכבר נשבר לי ממנו, הזמנתי גרר וגררו לו את הרכב (לכל השואלים, הגרר על חשבונו אגב, מכיוון שהחניה באמת רשומה על שמי ובאמת פרטית, הבן אדם מחוייב במעמד שחרור הרכב מהמגרש).

יומיים לאחר הגרירה מצאתי את כל הרכב שרוט עד הפח, כל מכסה המנוע היה עם שריטות של ספירלות, הכנפיים הדלתות, בקיצור כל הרכב.

הלכתי לדבר איתו על זה כולי רותח מעצבים מפחד מעצמי שאני אפגע בו פיזית, הוא כמובן הכחיש וגם לא הפסיק לקלל אותי ואת כל מי שהכרתי אי פעם בחיי, לא אמרתי לו שום דבר על המצלמה, הסתובבתי משם והלכתי תוך כדי שאני נושך את השפתיים שלי עד דם כמעט מרוב עצבים.

רצתי ישר לחבר שהוציא לי הקלטה, אותו שכן נראה מצולם בלילה מתעלל לי באוטו.

אחרי כל הפרשיות של הבית משפט, הרכב עבר פחחות וצבע במרכזי של פורד על חשבונו והשכן נפרד מ30000 ש"ח על עוגמת נפש.

הקטע הוא, שכל הזמן הזה רציתי פשוט לפוצץ את הבן אדם הזה מכות, להתעלל לו ברכב ומה כבר לא עלה לי בראש, אבל אחרי כל הסיפור (הארוך מאוד, לקח כמעט שנתיים עד ביצוע גזר הדין וסגירת התיק) הרגשתי ממש טוב עם עצמי, הלכתי עם הראש ולא עם הרגש והתוצאות הרבה יותר טובות.

מאז דרך אגב, הבן אדם הספיק לעבור דירה וגם כשעוד היה גר לידי, לא היה מסוגל להסתכל לי בעיניים.

בנוגע למקרה שלך גיל, אני מבין מאוד לליבך, ומאחל לך באמת שלא תדע עוד "צער" וכל הכבוד שהתאפקת ולא עשית שום דבר טפשי לאותו אדם, כמו שאמרו פה קודמיי, הגלגל הוא עגול, והכל יחזור אליו בסוף ובגדול.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם
מכוון שאני רואה שזה שירוש של תיקוני צבע אני ישאל כאן שאלה

היום בבוקר השכנה ה*** פתחה לי דלת על האוטו החדש ועכשיו רואים שלושה נקודות לבנות רציתי לדעת איך אני יכול לתקן את זה

ד"א האוטו זה מאזדה 3 שחורה בת יומים :(

אתה יכול להתייעץ עם אוטופיקס בהרצליה למשל. איש פחחות מקצוען צריך לראות את הנזק ולהציע פתרון. יש להם גם שיטות של תיקון בעזרת "קרח חם" או משהו כזה, אל תתפוס אותי במילה.

למרות שבמקרה שלי - שקעים מדלתות ללא פגיעה בצבע לא היו מוכנים להתחייב על תוצאה מושלמת. כיוון שברכב במרכב האצ'בק 3 דלתות יש משטחים שקשה להגיע אליהם מבפנים.

אם זו פגיעה קלה ושטחית אולי טיפול בוואקס יכול לעזור להסרת הצבע הלבן, או טישטושו.

אני מבין אותך שזה מאוד מקומם ומעצבן אבל אני חושב שזה לא כדאי לטפל במכה הזו, וזאת רק מכיוון שבמדינתנו אני מניח שיבואו עוד רבות כמוהן. אתה יכול להיות חכם ולנקוט בכל מיני טקטיקות של הקטנת הסיכונים, אבל סטרילי לגמרי קשה להישאר במדינה שלנו, שבה קיים זילזול רב ברכושו של אחר. בסופו של דבר זה רכב, וכדאי להתייחס בפרופורציה.

על האוטו שלי יש "ירושה" - שריטה די עמוקה על הדלת ובהמשך על המרכב. קניתי אותו ככה, וכבר השלמתי עם זה, חי עם זה ברוגע. רק הלכתי לפחח לוודא שלא תתפתח שם חלודה כיוון שזוהי חריטת מפתח די עמודה. למזלי בצבע הרכב שלי לא רואים את זה כל כך, אם לא מתאמצים. אני אומר לעצמי, כשהאוטו כבר "מסומן", הוואנדליסטים לפחות אולי ירחמו ולא יוסיפו לי עוד פס.

חוץ מזה זה שכנים... אתה גם לא תמיד רוצה להיכנס לריבים מיותרים שיכולים להשפיע על המשך חייך השלווים.

נ.ב - חשבתי על זה הרבה ולא מצאתי כינוי לאשה לא נחמדה בשלוש אותיות (***) , יש משהו שאני לא מכיר? :D

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני מאזור באר שבע אז זה קצת בעיה לנסוע ולהשאיר את האוטו בתל אביב

השלוש נקודות זה רק בשביל המחשה וכנראה שידעתי שזה מה שיקרה למרות שקיוותי למעט הגינות מצד אנשים

פורסם

בתל אביב בטוח ידפקו לך אותו :)

אז תמצא פחח מקומי מומלץ ותתיעץ איתו - אני בטוח שגם בב"ש יש אנשי מקצוע רציניים. למרות שאני עדיין דבק בגישה של לא לתקן משהו זניח, כיוון שאין לך שום ביטחון שלא יקרה אותו דבר למחרת. סתם כאב לב והוצאה כספית מיותרת.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

ואחרי זה אנשים אומרים שאני פראנואיד שאני אומר לעצמי בקול איך אני יחנה את האוטו בת'א שכל כך הרבה אנשים עוברים לידה והיא כמה קטנה ככה בולטת :shock:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כמה מזל רע יכול להיות לבן אדם!!!!!

עכשיו חזרתי ממרכז קניות ואישה טיפשה כנראה הסתכלה במראה בשביל לבדוק איפור ולא לראות שאני נמצא מאחוריה פשוט עשתה רוורס על הרכב שלי!!!!!!!!!!! והכלבה עוד ניסתה לאשים אותי?!?!?!?!?!?!?

פורסם

רצתי ישר לחבר שהוציא לי הקלטה, אותו שכן נראה מצולם בלילה מתעלל לי באוטו.

אחרי כל הפרשיות של הבית משפט, הרכב עבר פחחות וצבע במרכזי של פורד על חשבונו והשכן נפרד מ30000 ש"ח על עוגמת נפש.

אחחח כאלה סיפורים אני אוהב לשמוע

לפעמים באמת עדיף מצלמה.

ה30 אלף שח הלכו אליך או למדינה או משהו כזה?

וגם המעשה שהוא עשה, איך אפשר? ועוד הוא עשה את זה בכוונה ובזדון.אני כבר לא יודע מה יותר מעצבן, שעושים את זה בלי כוונה או בזדון.

לי גם יש שריטות אבל זה מהבעל הקודם. ונדמה לי שנוספו כמה על מכסה מנוע ועל השמשה אחורית.וסמל מהחישוק סגסוגת אחד נעלם(לא עבר שבוע מאז שקניתי מגנזיום). וכבר פעמיים קרה שיצאתי מהבית ומישהו קיפל לי תמראה. אני לא יודע למה זה לא הפריע לאף אחד וגם לא הפריע למשאית זבל. אבל זה קרה כשהחנתי את הרכב טיפה יותר רחוק ביגלל שהיה תפוס.

פורסם

ה30K ש"ח הלכו אליי על עוגמת נפש, היה לי עורך דין תותח שפשוט קרע אותו ואת העורך דין שלו לגזרים במשפט.

הם ניסו לשחק על הקטע שזה לא חוקי לצלם מישהו ללא רשות, העיניין הוא שזאת היתה מצלמת אבטחה שכוונה ישירות לרכב שלי ולא לרחוב ולכן זה חוקי לחלוטין.

איך אפשר לעשות מעשה כזה? אני עדיין לא יודע, כנראה שצריך להיות ממש בן אדם ממש שפל בשביל לעשות את זה.

מה גם, שבפעמים הראשונות שהוא חנה לי בחניה הפרטית לא הזמנתי גרר, כל פעם הייתי הולך לדבר איתו מה שלא היה עוזר כמובן, אבל אחרי שהזמנתי גרר והוא שילם 500 ש"ח להוציא אותו מהמגרש הוא החליט לנקום בי.

אני שמח שאצלי זה נגמר ככה. באמת שעדיף מצלמה, אני מסתכל על ההוצאה על מצלמת אבטחה כסוג של תוספת לביטוח, עדיף לשלם כמה שקלים על זה במקום לאכול אותה אחרי זה בפחחות וצבע לרכב על חשבונך.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

לי יש שריטה על המכס של הטנק דלק שנמשכת עוד 3 סנטימטר שמאלה, מהבעלים הקודם.

אני עדיין מתכחש אליה ולא רוצה לדבר.

יש לי גם כמה נקודות לבנות, כתוצאה של פתיחת דלתות אכזרית מהשכנים.

למרות שהאוטו שטוף לא רואים כלום, אותי עדין זה מעצבן.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...