Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לפני איזה חודש קניתי עגלה לטנדר 750 ק"ג, ולא עשיתי ביטוח ולא שאלתי אפילו אם צריך, אז רציתי לדעת בבקשה האם צריך ביטוח חובה? והאם יש כזה דבר ביטוח לעגלה? וכמה יעלה +-?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לא יודע לתת יותר מידי פרטים, אבל ביטוח לנגרר הוא הכרחי, בד"כ זה חובה + צד ג'. הנגרר יכול לגרום לנזק מבלי קשר לרכב שגורר אותו.

פורסם

ברכב הקודם שלי היה וו גרירה, ובפעם ההיא שרציתי להשאיל מחבר עגלה כדי להעביר משהו, ביררתי את הסוגיה הזאת.

התשובה נחלקת לשני חלקים: הגורר והנגרר. בקשר לנגרר - חד וחלק, יש חובה לבטח.

בקשר לגורר, מבחינה חוקית, אין כל חובה לעשות ביטוח. יחד עם זאת, מדובר כאן במעין סוג של תוספת לביטוח של הרכב, ממש כמו שאתה עושה חובה + צד ג' ומוסיף ביטוח שמשות או ביטול השתתפות עצמית.

יש לציין שכך הדברים הוסברו לי ע"י סוכן הביטוח שלי.

במקרה הספציפי שלי, היות שהיה מדובר בנסיעה לילית שארכה משהו כמו שעה וחצי, החלטתי לקחת את הסיכון ולא לעשות את תוספת הביטוח לעגלה. אני לא אומר שזה דבר נכון או לא נכון לעשות, אבל שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני לא גורר הרבה, רק 3-4 ימים בחודש אבל לנסיעות עם קילמטרים טובים.

אבל ביום שקיבלתי את העגלה בעל העסק לא אמר לי כלום על ביטוח, הוא נתן את הרשיון ואמר לי יש לך טסט וסע לשלום.

ומישהוא יודע כמה יעלה לי ביטוח החובה?

פורסם

טוב חברים בוא נעשה סיכום, האם חובה לבטח נגרר?

כמה יעלה +-?

ואם יתפוס אותי שוטר עם העגלה, האם יבקש את הביטוח שלה? ואם אין לי זה כאילו אני נוסע עם רכב בלי טסט?

תודה.

פורסם

יש לבטח את הנגרר לפחות בביטוח חובה וניתן לעשות גם צד שלישי ,מדובר במאות שקלים בודדות.

בלי קשר לנושא יש מספיק רכבי הנוסעים בכבישי הארץ ללא שעשו להם ביטוח

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

ביטוח חובה 170 ש"ח לשנה אצל איילון.

ביטוח צד ג' לא עשיתי, אמור לעלות בערך 600 ש"ח, לשיקולך. זה למקרה נאמר שהנגרר מתנתק בנסיעה ונכנס ביגואר...לא נעים, וביטוח הרכב שלך לא יכסה את זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...