Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד סיפורים מצחיקים אני מביא לכם מכביש החוף ,

אני כהרגלי חוזר מהצפון עם החברה , היא ישנה כמובן .... כביש החוף , בערך חצות .

אני נוסע לי כהרגלי איזה 120 דרומה ומזהה ניידת רגילה , מצובישי גאלנט , " משטרת תנועה " כתוב עליה מכל צד ... אבל מה : מספר צהוב , עם סיומת 36 ( לא משטרתית ) וצ'קלקה לא דלוקה ...

כמובן שאחרי איתות חזרתי ימינה ונסעתי מאחורי 110 כל הדרך ...

ורוב התנועה שהגיעה מאחורי גם ראתה את הניידת ( אל תשכחו שזה ניידת ... לא קארינה סמוייה אלא ניידת גלוייה לגמרי ) ...

טוב ... לאחר שמתקרבים לאזור הרצליה איזה דפוק בשכל עם דייהו מגיע באיזה 150 ( עניין מצחיק כי כל מי שנהג בדייהו יודע שהרכב לא יציב בטירוף במהירות הזאת , כמו שיכור רוסי יום שישי בערב שהולך הבייתה .. ) , עוקף את כולם וכמובן שכל השיירה עושה לו אור רחוק ומצפצת לו כדי שלא יעקוף את הניידת והוא המשיך תוך כדי שהוא חותך את כולם בלי איתות על איזה 150 ...

ותנחשו מה : .... הוא לא קלט את הניידת ואפילו חתך אותה לגמרי והמשיך ב - 150 ...

פה גם הראדר שלי ( הייתי מאחוריו ) התחיל לצעוק KA , KA , KA והניידת כמובן הדליקה את הצ'קלקה ולאחר מרדף קל עצרה את המטומטם ...

בהחלט היה מחזה מצחיק ..

אבל כל ארס יומו מגיע .

הלקחים : כמישהו שמבלה בכביש החוף לפחות פעמיים בשבוע בשעות הלילה תמיד תשימו לב למכוניות סמויות עם 00 , או ניידות ... ותמיד תחשדו בכל רכב שנבדק אליכם מאחורה... תנסו לזהות על פי הפנסים אם זה קרינה או ניידת אחרת .

נ, ב: גם רדאר פשוט של קוברה 9200 תופס KA של ניידת .

פורסם

את ה KR הוציאו משימוש,

אבל אם התכוונת למולטנובה - אזי היא אינה מסוגלת למדוד בזמן נסיעה.

כיום "המכמונת" היחידה למדידה במצב של נסיעה היא ה"ווסקאר". אלא שזו לא ממש מכמונת והיא אינה משדרת כלום, אלא סתם סטופר עם מחשבון, בשביל שהשוטרים ה"מלומדים" לא יצטרכו לחשב 1+1 ולקבל 8.

דני G.

פורסם

בכביש החוף אין יותר מדי מכמונות. מנסיון של שלוש שנים

נסיעה על הכביש הזה בוקר וערב.

אבל בהחלט יש יותר מדי מטומטמים על הכביש הזה.

בעיקר השוטרים.

חוץ מזה מה הדילמה לעקוף/לא לעקוף משטרה גם על 120?

עקפתי ניידות עשרות פעמים במהירויות כאלה.

:puzzled:
פורסם

דווקא בכביש החוף המכמונות הם בעייתיות יותר.

זה בד"כ קארינות שמתחבאות בכל מיני חורים עם מולטנובה...

זה יכול להיות מאוד כואב... (לכיס)

מניסיון.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
דווקא בכביש החוף המכמונות הם בעייתיות יותר.

זה בד"כ קארינות שמתחבאות בכל מיני חורים עם מולטנובה...

זה יכול להיות מאוד כואב... (לכיס)

מניסיון.

אוי אתה לא יודע עד כמה זה נכון..

ספרתי 2 קרינות עם מולטונבות בקטע כביש של 5 ק"מ

האחת ממש אחרי מכון וינגיט לכיוון דרום

והשניה בישורת של געש ..

מזל שנסעתי לאט... :roll:

• תוכן חדש...