Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שאלה בנוגע למיצובישי סופר לנסר שנת 1993, לאחרונה גיליתי נזילת שמן די גדולה כשפתחתי את מכסה הרדיאטור ראיתי שם קצף וקצת בוץ אתמול, מיכל העיבוי היה כמעט ריק לגמרי (דרך אגב עשיתי ניקוי רדיאטור לפי שבועיים אצל בעל מקצוע והוא שם לי גם מים ירוקים) ושמן חסר (המדיד מראה קצת מעל הקו הראשון) עכשיו לפי כל מה שאמרתי עד עכשיו זה מעיד על כך שצריך לעשות "פקונג ראש", עשיתי כבר פעמיים הפעם האחרונה הייתה לפני פחות משנה שאז פסלו את הראש מנוע שלי ושמו לי אחר, מה שאני רוצה לדעת זה האם עכשיו צריך להחליף רק אטם או שצריך לעשות את הכל מחדש, והאם כדי לעשות את זה לבד?

תודה.

פורסם

אם הנזילה באמת באטם ראש מנוע , אז החלפת אטם תפתור את הבעיה ואין צורך להחליף ראש מנוע אין קשר.

אלא אם כן ראש מנוע פגום, אבל תתחיל מהאטם זה אמור לפתור את הבעיה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני לא חושב שכדאי להתעסק עם זה אם לא מבינים.

מכונאי זה המקצוע שלו ובשביל זה הוא קיים.

תעשה את זה במקום אמין שתוכל לישון בראש שקט.

דבר נוסף זה אחרי שתבצע את הטיפול תנקה טוב טוב עם מטלית וקצת מים מסביב איפה שנזל שמן כדי שתוכל לאבחן נזילה חדשה אם תיהיה.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

כן אבל עשיתי כבר פעמיים אצל בעלי מקצוע ואני רואה שזה לא מחזיק... ולי יש ידע במכונאות אמנם לא עשיתי ראש מנוע אף פעם אבל אין לי בעיה לנסות בנוסף לכך שזה לא אוטו חדש...

פורסם

אני אישית תמיד בעד לנסות וללמוד דברים בנושא הזה אבל שמע זה דורש ריכוז וצריך יד לזה זה קצת יותר מאשר פאזל.

גם יש את העיניין של עד כמה לחזק בחזרה את הראש מנוע, יש כלי מיוחד לזה.

תתעניין עם מוכנאי שמוכן לעזור לך ותראה אם אתה מעוניין לקחת את זה על עצמך.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

בהמשך לתגודבתו של דניאל:

יכול להיות שהבלוק מנוע כבר גמור.

העבודה שעשו לך, לא מקצועית בעליל!!!!

יכול להיות שכדאי היה לך להחליף עוד אז את המנוע בשלמותו משנים מתקדמות יותר 97 לדוגמא היה יוצא יותר זול.

עכשיו כל העבודה מחדש!!!

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

בפעם השנייה לחצתי שהאטם יהיה מקורי והוא הביא לי משהו יפני ואמר לי שזה מה ששמים תמיד וזה הכי מקורי למרות שראיתי שלא רשום עליו מיצובישי וידעתי שזה לא בטוח מקורי אבל בכל זאת הוא נתן לי חצי שנה אחריות כך שהסכמתי ובקשר לראש הוא הביא ראש אחר שעבר ליטוש ומילוי, הראש נראה טוב.

עדין משהו לא כל כך מסתדר לי כי יש נזילת שמן מאוד גדולה, תוך פחות משבוע כמעט ונגמר כל השמן וגם מים היה חסר, הסימנים מעידים על אטם ראש מנוע (הקצף במים) אבל בכל זאת נזילה כזו גדולה? אני חושד גם באטם של הקרטר.

פורסם

אטם שמטום מקורי לא מקורי.

השאלה שנשאלת מה אתה מתכוננן לעשות, לפרק ראש מנוע בעצמך, לפנות למוסך מוסמך מומלץ אחר, או לתקן זאת זאת בצורה מקצועית, תוך אבחון ראשוני מקדים, ותוך אבחנה מדוייקת לאן נעלם כמות גדולה של שמן ומי קירור, והאם אתה שוקל לקבל את העצה של החלפת מנוע מתקדם(קשה להשיג).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...