Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

ברשותי כיום שרייד 92 , במערכת מותקנת המערכת הבאה :

רדיו דיסק : Pioneer P4900IB

רמקולים אחוריים : JBL CS3196 כמובן 6 על 9

מגבר : Infinity REA 745A

סאב וופר : JBL GT5-12

בינתיים זה הכול , אבל מבקשים ממני מחיר לא נמוך כלל של 700 שקלים בעבור התקנת המערכת , כולל חיווט (חיווט בין ה 250-280 ש"ח) באקסנט 2006 .

לפי מה שהמתקין אומר , יש צורך לבצע חיתוך ברכב ואני , שעדיין לא קיבלתי את הרכב , לא בדקתי אם צריך לחתוך באקסנט 2006 מאחור , מהסתכלות ברכבים אחרים - אין צורך ויש מקום למגנט למטה .

ושאלתי היא : האין 700 שקלים זה לא מחיר מוגזם להתקנה ? במידה ולא מדובר בחיתוך ?

כמו כן , אשמח לקבל המלצה על מתקינים מאיזור המרכז ראשל"צ \ נס ציונה \ רחובות בעלי מחירים שפויים .

או שמא המחיר שפוי ואני כבר לא רגיל ? כי בשרייד המחיר היה נמוך בהרבה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

עד כדי כך ? אין מתקינים מקצועיים באיזור בעלי מחיר שפוי של 400-500 שקלים להתקנת מערכת באיזור ?

אפילו המלצה תספיק או לפחות בכוונה .

תודה !

פורסם

עבודה זה כל מה שנדרש ממני .

את הציוד כבר יש , המחיר כמובן כולל חיווט ועבודה .

פורסם

לדעתי זה מחיר גבוה בהתחשב בכך שהמתקין לא מפרק דיפוני דלתות, ולא כלום, ואם הוא משתמש בערכת התקנה בסיסית, אז המחיר הוא ממש לא זול עבור התקנה שכזאת.

התקנת רמקולים אחוריים זה באמת לא עבודה מורכבת, מה גם שבטח אתה תחבר אליהם את המגבר אז ככה שאין לו חיווט מיוחד להעביר לשם.

לדעתי תבדוק בעוד כמה מקומות. ובהפרש תקנה סט כבלים יותר איכותי, או שתוסיף קצת ותרכיב קומפוננט מקדימה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

בדיוק כמו שחשבתי . קיבלתי הצעה מחנות בשם חן מערכות בראשל"צ , אך הם חדשים למדי ויש לי בעיית אמון קשה כשמדובר באנשי מקצוע .

המחיר , מפתה מאוד : ביקשו רק 350 שקלים ללא קידוח מאחור (במידה ויהיה צור ךבאקסנט להרחיב את החור) ו 450 ש"ח ללא קידוח .

בכל מקרה , אני סבור שמחר כבר אלך למתקין הקודם שהתקין לי בזול יחסית , שנתן לי מחיר של 400 שקלים לכל ההתקנה , גם אם תהיה 500 שקלים בסופו של עניין , ההפרש גדול יחסית .

אגב , באדי מערכות בראשל"צ ביקשו ממני 1000 שקלים , מטורף !

• תוכן חדש...