Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני מעוניין להשתדרג בקניית רכב חדש.

תקציב: באיזור 60 אלף ש"ח (לא מעוניין לחרוג מסכום זה).

לאחר קריאה נרחבת ובדיקות (כולל נהיגות מבחן) החלטתי ללכת על פוקוס 1600 שנת 2005 או 2006 מליסינג, כרגע אני נוהג באימפרזה שנת 1999 ידנית 1600.

לאחר חיפושים נרחבים בלוחות קנייה, הפוקוסים המוצעות בעלות קילומטראז די גבוה של מינימום 70 אלף ומעלה.

שאלותי לכם:

1. האם 70 אלף קילומטר ומעלה נחשב קילומטראז גבוה לדגם הזה מבחינת מנוע או גיר? באימפרזה כבר עברתי 300 אלף ללא תקלות מיוחדות למעט טיפולים במועד.

2. ישנן תקלות מיוחדות / מחלות לדגם הנ"ל?

3. אשמח לחו"ד כללית לפוקוס משנתונים אלו. בחרתי בדגם הנ"ל בגלל דגש על בטיחות וחסכון בדלק.

4. אשמח לעוד המלצות, ברשותכם רק מיפן (למרות שהפוקוס איננה יפנית :-) אבל בעלת חלקים יפניים אם אפשר לקרוא לזה כך: מנוע וגיר).

5. הוצעה לי מזדה 6 יד שניה (יד ראשונה מליסינג) שנת 2004 עם 135 אלף קילומטר שנכנסת לתקציב שלי. מה דעתכם על ההצעה הזאת לאור העובדה שיש לה קילומטראז גבוה יחסית ומליסינג (מחירון שלה לדגם הנ"ל הוא 67 אלף ש"ח, הוצעה לי ב- 60 אלף)? כמה צריך להוריד על רכב כזה לדעתכם?

אשמח לתשובותיכם בנושא ושבת שלום.

פורסם

מזדה 6 גדולה ויקרה יותר לאחזקה. היא גם ישנה יותר, עם ק"מ גבוה יותר ופחות חסכונית. א-ב-ל - היא יותר נעימה, מרווחת ומאובזרת.

פוקוס - 2005 זה הדור הקודם, 2006 זה הדור החדש - ויש הבדלים מאוד גדולים ביניהם. הישן יותר זריז וגם חסכוני. החדש יותר בטוח, נעים ואיכותי. שתיהן לא חסכוניות במיוחד ביחס לקטגוריה. תקלות מיוחדות לפוקוס - בצע חיפוש.

המלצות נוספות - אם אין לך בעיה עם ידני, זה עדיף מבחינת אמינות ועלויות אחזקה לאורך זמן. חפש לך יפנית ידנית בתקציב, אם המוצא חשוב לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכבים מקטגוריות שונות.

גם הפוקוס לא קטנה במיוחד, אז אלא אם אתה מחפש רכב מקטגוריה גבוהה יותר, לדעתי האישית כדאי ללכת על פוקוס.

ה2006 היא מהדגם החדש. האבזור הרמה גבוהה הרבה יותר (מחשב דרך, רדיו מקורי מובנה, גיר טיפטרוניק, וכו' )

מנסיון גדול מאד במשפחה (לי היתה 2003,יש לי עכשיו ליסינג 2007 שאני מחזיר בימים אלו מחוסר כדאיות כלכלית, ורוכש...ניחשת נכון, פוקוס 2007-8 פרטית:-)) ולאבי שמחליף רק פוקוסים בליסינג שלו מהעבודה, לרכב אין בעיות מיוחדות.

יכול להיות לו פה ושם כמו כל רכב. לא יודע למה מתכוונים בנקישות בגיר, לא מכיר, לא נתקלנו בבעיות מיוחדות.

מאובזרת, נוחה מאד, מרווחת, מזגן טוב. לחובתה יאמר שהיא לא מהזריזות בקבוצה (אם אין לך יומרות משפחתיות ספורטיביות זאת לא תהיה בעיה)

דעתי והכרותי האישית היא שלרכבים מודרניים ואיכותיים (ובתנאי כמובן שלא הוזנחו) אין שום בעיה עם 70,000 ק"מ והרבה הרבה יותר (לא יודע אם יעשו 300,000 כמו הסובארו שלך:wink:)

אני הייתי מעדיף על ה6, ולו רק בגלל שתוכל להשיג רכב משנתון גבוה יותר ובק"מ נמוך משמעותית.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
רכבים מקטגוריות שונות.

גם הפוקוס לא קטנה במיוחד, אז אלא אם אתה מחפש רכב מקטגוריה גבוהה יותר, לדעתי האישית כדאי ללכת על פוקוס.

ה2006 היא מהדגם החדש. האבזור הרמה גבוהה הרבה יותר (מחשב דרך, רדיו מקורי מובנה, גיר טיפטרוניק, וכו' )

מנסיון גדול מאד במשפחה (לי היתה 2003,יש לי עכשיו ליסינג 2007 שאני מחזיר בימים אלו מחוסר כדאיות כלכלית, ורוכש...ניחשת נכון, פוקוס 2007-8 פרטית:-)) .

מה צריכת הדלק שיוצאת לך?

פורסם

שלום וברכה,

אשמח מאוד אם בעל מזדה 6 משנת 2004 יותר לשתף מחוויותיו המכניות \ טיפולים \ צריכת דלק \ משהו רלבנטי אחר ?

כל כמה קילומטרים יש לבצע טיפולים ברכב? עלויות? בעיות מכניות ידועות או שנתקל בהן?

תודה

פורסם

יש לנו כשנה מאזדה 6 שנת 2004.

טיפולים הם פעם בשנה או כל 15 אלף ק"מ, טיפול אחרון שעשינו היה טיפול 105 אלף ועלה באיזור האלף שקל במוסך מורשה.

צריכת הדלק אצלנו היא בערף 1:9.5 כשבערך 70% מהנסיעה היא עירונית.

בינתיים טפו טפו לא היו שוב בעיות עם הרכב.

אם יש נהגים חדשים או צעירים אז ביטוח יהיה קצת גבוהה.

בכללי אנחנו די מרוצים מהאוטו ואין תלונות.

• תוכן חדש...