Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז לפי הכותרת אני וחבר התערבנו .

אני אמרתי שלנסוע עם רכב כבוי לא גורם לשום בעיה מיוחדת חוץ מלברקסים בזמן העצירה.

החבר טוען שהגלגל קלאץ' מתחמם בזמן זה וגורם נזק .:shock:

אני אישית לא שמעתי על מצב כזה בחיים תוכלו לעזור לנו לפתור את הבעיה?

נ.ב

מקווה שהנושא מתאים לפורום זה. :)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

ברקסים, הגה כוח ABS, ESP, בעצם בלי מנוע אתה נוסע בגוש ברזל של מעל טונה בלי שום שליטה.

אם זה לא נזק אז אני לא יודע מה כן.

ולגבי הקלאץ': אני לא מאמין שיש נזק אם אתה בניוטרל.

אבל לסיכום: אל תעשו את זה!

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אם תיסע עם מנוע כבוי בירידה אך עם הילוך משולב אז כן יהיו לך בלמים בסיסים, הגה כוח (הידראולי) ושימון לחלקי המנוע.

אם לא משולב בהילוך אז יהיה לך כרכרה דוהרת בירידה ללא יכולת עצירה ממשית, בכל מקרה נזק למכלולים לא יהיה לך (עד שתתנגש במשהו כמובן)

פורסם

לשמוח ולגדול בחופש הגדול.

חבר, אל תנסה את זה ואל תתערב על זה. דרדור בהילוך סרק ברכב אוטומטי יגרום לנזק חמור, בידני לא ייגרם שום נזק.

שהמנוע כבוי אין לך בלמים. יש לך את בלם היד שעוזר לבלימה כמו נוצה שמנסה לנסר עץ סוקויה.

אל תתערב על זה, אל תחשוב על זה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אני חושב שהבחור התכוון לרכב כבוי עם סוויץ דלוק שמתדרדר עם המעט ברקסים שיש כדי לחסוך בדלק :?.

תקן אותי אם אני טועה.

לגבי הנזק אין נזק חמור, אם מדובר ברכב ישן יכול להיות שיכנס לך אוויר אל תוך מערכת הבלמים.

אם זה רכב אוטומתי חדיש מאוד מומלץ לא לעשות דבר כזה ברכב כי אתה עלול לגרום לנזק חמור, למרות שזה לא מומלץ כלל.

אני פעם עשיתי את זה בחיפה בירידת פרויד למי שמכיר, מתחילת הירדה עד לסוף כולל רמזורים עם רכב כבוי עד הגעתי לתחנת דלק.

ועכשיו יש לי שאלה שמזמן רציתי לשאול, האם רכב מוזרק צורך דלק בעת הדלקת סוויץ'? וסטרטר?

ולגבי התנעה, מה יותר חסכוני התנעה בדחיפה או עם סטרטר?

פורסם

דרדור רכב ידני בירידה, כאשר הילוך משולב וקלאצ' לא לחוץ שקול לחלוטין ללעשות את זה עם רכב מונע.

בכל מקרה בירידה כאשר לא נוגעים בדוושת הגז, מחשב הרכב לא מזריק דלק למנוע. אז יהיו לך ברקסים, הגה כוח (הידראולי) וכו'.

הבעיה היא שההגה יכול להינעל לך בגלל שאין מפתח בפנים.

רכב מוזרק מפעיל את המשאבת דלק כאשר מפעילים סוויטצ', אבל לא מזריק אותו לצילינדרים - אז אין בזבוז דלק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לא דיברו פעם על לקצר את החופש הגדול?

לא דובר , על לשלוח את כל הנוער לשחות עם המדוזות ב1ליולי, ולשחרר אותם ב1לספטמבר?

בליל שטויות רב כל כך בשרשור אחד, בנושא מטומטם אחד, של חופשן משועמם אחד, דורש מנהל אחד עם מנעול אחד !

נעל !!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הכל אני יכול בחופש הגדול...

עידן

לא, לא הכל, ובטח לא דברים מהסוג הזה. אתה מסכן את עצמך ואת האחרים. זה לא צחוק, לא בדיחה ולא שעשוע.

מי שמרגיש כך, סופו שיסתבך מתי שהוא במשהו, וחבל. לעיתים, אין דרך חזרה.

מעבר לכך, הערתו של צביקה מתקבלת בהבנה מלאה.

נעול.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...