Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה...היום נתקלתי בבעיה הזאת.ההורים חזרו מחו"ל,כנראה התאהבו יותר מידי מיופייה של ברצלונה אז צילמו סרטון באורך של כ10 דקות ששוקל 900 ומשהו מגה.בד"כ אין בעיה להעביר סירטונים או תמונות מהמצלמה הזאת למחשב,אבל בסרטון הספציפי הזה הוא לא מצליח.אולי בגלל שהנפח שלו גדול?אם כן,אז מה עושים כדי להעביר?כי דרך המצלמה רואים את הסרט המדובר.הדגם של המצלמה הוא canon digital ixus 75.

תודה..

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

איך אתה מעביר? מחבר את המצלמה ואז היא מופיעה ככונן לכל דבר ב"מחשב שלי" ?

או דרך תוכנה ייעודית שהדיסק של קנון מתקין?

ולמה הוא לא מצליח? פורמט לא קריא?

חסרים פרטים קצת יותר ספציפיים לגבי הבעיה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מחבר את המצלמה ואז היא מופיעה ככונן לכל דבר ב"מחשב שלי".

הפורמט עצמו אמור להיות קריא.אני רואה את הסרטון מצויין במצלמה,אבל כשאני מנסה להעתיק או לראות אותו במחשב,הוא כאילו מעתיק אותו,אבל בפועל כשזה מסתיים רשום שהקובץ שהועתק הוא 0 מגה(כשהקובץ המקורי הוא 930).

העיין הוא כזה-את כל הסירטונים הקצרים והתמונות הוא מצליח להעתיק למחשב,חוץ מהסרט הארוך הזה.האם זה כמו בדיסק און קי שיש את הNTFS ואת הFAT 32?וכדי להעביר אליו סרט ששוקל 8 ג'יגה(HD)אתה צריך להפוך את הדיסק אוi קי מfat ל-ntfs? icon_confused.gif

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

שלוף את כרטיס ה-SD ותשתמש בקורא כרטיסים ייעודי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...