Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בכוונתי לרכוש בקרוב רכב משפחתי סטנדרטי למשפחה המתרחבת שלי.

אחרי חיפושים קצרים שהראו לי שאין יותר מדי מציאות ואחרי הגדלות תקציב חוזרות החלטתי פשוט ללכת על רכב מפשחתי חדש ולהיעזר במסלול מימוני. אמנם אין לי את הכסף כרגע אבל יש לי תזרים יציב כך שאני לא דואג.

כרגע אני בודק את האופציות שלי לגבי מימון, כשכרגע האופצייה הכי רלוונטית היא ליסינג מימוני כי כך יש לי יותר פתחי מילוט במקרה והנסיבות משתנות. כרגע אני במשא ומתן עם אחת החברות בכדי לנסות לקבל את הרכב כך שהוא לא רשום על שם חברת הליסינג אלא רק משועבד, באמצעות הגדלת המקדמה או איזה עירבון אחר.

נכון לעכשיו בכל מקום שמציע ליסינג מימוני יש שתי אפשרויות למה שקורה אחרי שמסיימים את התשלומים וזה או לקנות את הרכב עם תשלום היתרה או לקבל עליו זיכוי מה שגורם לאיבוד של 10K-15K למשפחתית ממוצעת לפי מה שהערכתי.

לכן בשביל לשמור לי את האופצייה לנסות למכור אותו בעצמי (מה שיהיה יותר קל אם לא יהיה רשום על שם החברה) החלטתי להימנע מלקנות את הרכב שאני הכי מתחבר אליו אלא את הרכב שישמור הכי טוב על הערך. וכאן אני צריך את העצה שלכם. בטווח הארוך איזה רכב שומר על הערך שלו הכי טבו מבין הקטגוריה של המשפחתיות הרגילות וכמה בערך שווי של רכב כזה יהיה בהנחה שאני מטפל בו לפי הספר ובלי בעיות או תאונות. האם החישובים שלי נכונים ? האם בכלל משתלם לנסות למכור לבד ?

אודה לעיצות או למנוסים.

פורסם

אף אחד לא מבטיח שמשפחתית ששמרה על ערכה טוב עד היום תמשיך לעשות כן בעתיד. שוק הרכב הוא שוק דינאמי, שחקנים נכנסים לשוק כקובעי מחירונים ומדיניות המיסים החדשה של הממשלה עלולה לטרוף את הקלפים.

ההפרשים בין מחירוני המשפחתיות הנפוצות (ליסינגטומטיות) בנות 3 שנים לא גדול במיוחד ומתגמד לעומת ירידת הערך העצומה שעובר הרכב. אני לא בטוח שזאת סיבה טובה מספיק כדי להתפשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אף אחד לא מבטיח שמשפחתית ששמרה על ערכה טוב עד היום תמשיך לעשות כן בעתיד. שוק הרכב הוא שוק דינאמי, שחקנים נכנסים לשוק כקובעי מחירונים ומדיניות המיסים החדשה של הממשלה עלולה לטרוף את הקלפים.

ההפרשים בין מחירוני המשפחתיות הנפוצות (ליסינגטומטיות) בנות 3 שנים לא גדול במיוחד ומתגמד לעומת ירידת הערך העצומה שעובר הרכב. אני לא בטוח שזאת סיבה טובה מספיק כדי להתפשר.

הדוגמא הכי טובה לנ"ל זה הטויוטה קורולה.

רכב שבדור הקודם שלו זוכה להצלחה מטורפת בשוק היד שניה בגירסא החדשה,שהגיעה עם הגיר הרובוטי,השוק יד שניה מת ואף אחד לא קונה אותן למרות הורדת המחירון ע"י המוכרים בעשרות אחוזים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כל יבואן עובד בצמוד לבנקים.

בד"כ תוכניות המימון שלהם הטובות בשוק, לכן למה ללכת על ליסנג מימוני?

במקרה הגרוע ביותר אתה מוכר את הרכב מחזיר את יתרת ההלוואה וממשיך בדרכך.

חברת ליסינג לוקחת כסף ברוב המקרים מהבנק , צריכה להרוויח , למה להוסיף עוד גורם שמייקר את העסק?.

הפרוצדורה כל כך פשוטה , שעד שהגעתי מהסוכנות לבנק הניירת הייתה מוכנה, ועד שחזרתי לסוכנות הכסף כבר היה אצל היבואן. המרחק בין השניים 5-6 דקות הליכה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אחרי חיפושים קצרים שהראו לי שאין יותר מדי מציאות ואחרי הגדלות תקציב חוזרות החלטתי פשוט ללכת על רכב משפחתי חדש ולהיעזר במסלול מימוני.

אפשר להשיג מימון גם לרכב משומש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...