Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

לאחר תקופה ארוכה אני מתחדש ברכב אחר עד היום החזקתי רובר 216 (וסבלתי דיי הרבה)

היום ביצעתי את כל השלבים לרכישת רכב מליסינג.

הרכב עבר בדיקה (לבקשתי הבדיקה בוצעה במכון אותו דרשתי ולא שהוצע לי + תשלום הבדיקה עליי)

הרכב הינו יונדאי גטס 1400 שנת 2006 אוטומט

העלתי את טופס הבדיקה לייעוץ שלכם.

הרושם שלי מהרכב הוא חיובי ביותר רעש המנוע אינו נשמע כלל עבודה שקטה ונחמד מאוד לנהיגה.

בקשר לתצרוכת הדלק לאחר מספר חיפושים באינטרנט התרשמתי כי הרכב עבר מתיחת פנים רצינית גם בנוגע לתצרוכת הדלק.

אודה לכם על התגובות.

ראוי לציין כי אלבר התחייבה מחר לקחת את הרכב למוסך השירות ולתקן את הליקויים שנמצאו בחדשים!!! + 2 צמיגים אחוריים חדשים + שנה אחריות למרכב

תודה

wyzmjdemkbjy.jpg

zcm2tnmjmhom.jpg

פורסם

ערב טוב

האמת, לא ראיתי מעולם בדיקה כל כך נקיה מכסת"חים (וראיתי הרבה בדיקות).

קצת מוזר, אבל אולי קורה.

נראה בסדר גמור למעט החוסר במים. מילא הקורוזיה, אבל זה שחסר מים בכלל יכול להעיד על נזילה

מסויימת או משהו יותר גרוע.

שווה לבדוק את הנושא הנ"ל במכון רדיאטורים.

חוץ מזה, נראה אחלה. רק אל תשכח שיש ערימות כאלה ולכן אני מקווה שקיבלת מחיר סביר.

תתחדש

אלי

פורסם

אני חייב לציין שהמכון בא לטובתי ונתן לי הרגשה מאוד טובה,החברה שבה רכשתי את הרכב אינה מרבה לבדוק רכבים שם ומציעה ללקוחותייה בדיקה במכון אחר (גם כן מוכר בבאר שבע) בעלות נמוכה,אני וויתרתי על הרעיון ושילמתי מחיר מלא במכון שאני חפץ בו עם המלצות.

לגבי חוסר המיים הבוחן בעל-פה (לא ראיתי צורך להכניס את זה לדף מכיוון שאלבר התחייבה להחליף את החלק בחדש)

אמר כי הנזילה היא מבית התרמוסטט ויש צורך להחליפו מלבד החלפת החלק הנ"ל אלבר התחייבה לי היום כי צנרת המיים העליונה תוחלף + יבוצע ניקוי למערכת המים.

המחיר שקיבלתי הוא סביר בהחלט 10 מתחת למחירון + מחירון מלא על הרכב שלי בעיסקת טרייד-אין

ותודה רבה

פורסם

נראה לי חדש מידי לרכב שעשה 100000 ק"מ , בדוק איזה טיפול אתה צריך לעשות , מתי טיפול של הטיימינג , מה עלות תיקון של נזילת המים מהטרמוסטט.

לאחר מכן השווה מחירים של כמה ממגרשי הליסינג לגבי הרכב , יש מאות למכירה ואכן ישנם דילים טובים היום .

פורסם

10 מתחת למחירון על גטס 2006 עם 100K מליסינג?

זה ממש לא מציאה ידידי.

אלא אם כן יש לך אוטו שאי אפשר למכור במחיר המתקרב למחירון ואז שווה לך גם בשביל העסקה.

בכל מקרה, רק שתדע, מבחינת צריכת דלק יש עליה סתם סטיגמות.

היה לי אוטו כזה שנת 2007 למשך חודש עם פזומט.

צריכת הדלק היתה בנסיעה משולבת 1 ל - 14 כשהמזגן תמיד דולק.

לא רע בכלל, אז אל תיבהל ממה שאומרים על הדלק.

אחלה ערב

אלי

פורסם

שלום לך ליאור משכונה ד' :lol:

הקילומטראז' אכן גבוה יחסית לשנתון וזה בהחלט משהו שצריך להתחשב בו. יש יחסית הרבה גטס בחברות ההשכרה והליסינג, לא ברור לי למה צריך להתפשר על אחת עם קילומטראז' גבוה. האם המחיר אכן אטרקטיבי יחסית לגטסים אחרות?

בכל מקרה הבדיקה נראית טוב, למעט נושא הנזילה שעלול להצביע על הזנחה של מערכת הקירור. אני הייתי מתעקש ובודק אותה היטב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רציתי לשאול שאלה טכנית, אם יורשה לי.. :roll:

1. האם צריך להזמין מראש תור למכון בדיקה או שסתם באים לשם ומקבלים שרות מהר יחסית?

2. כמה עולה בימינו בדיקה כזאת?

גבי

פורסם
ערב טוב

האמת, לא ראיתי מעולם בדיקה כל כך נקיה מכסת"חים (וראיתי הרבה בדיקות).

קצת מוזר, אבל אולי קורה.

נראה בסדר גמור למעט החוסר במים. מילא הקורוזיה, אבל זה שחסר מים בכלל יכול להעיד על נזילה

מסויימת או משהו יותר גרוע.

שווה לבדוק את הנושא הנ"ל במכון רדיאטורים.

חוץ מזה, נראה אחלה. רק אל תשכח שיש ערימות כאלה ולכן אני מקווה שקיבלת מחיר סביר.

תתחדש

אלי

ביום ראשון לקחתי את הגטס של חברה שלי לבדיקה (שנת 2006 58K ק"מ) לפני שמחזירים אותה לטרייד אין. לקחתי בעבר עשרות רכבים לבדיקה ובחיים שלי לא ראיתי כזו בדיקה חלקה. היו בסך הכל 4 הערות: מצבר מחוץ לתקופת אחריות, רעש מרצועת אביזרים, צמיג קדמי ימני פגום ופגמים בצבע.

לעומת זאת ראיתי בדיקה שבוצעה עבור אותה סוכנות טרייד אין באותו מכון (שסירבו לאחר מכן לקנות את הרכב מהלקוח) של מאזדה לאנטיס שנת 99 עם 156K ק"מ ושם כבר היה את כל הכסת"חים הרגילים (נקישות בגיר, החלפת הילוכים לקויה, סימני שריפת שמן, קורוזיה במעברים וכו').

לפי דעתי לא הורדת אותם מספיק במחיר, אנחנו גם קבלנו 10K ש"ח מתחת למחירון מכיוון שיש ירידת ערך של 19% בגלל שהרכב היה בעברו בליסינג אבל אצלך תצטרך להוסיף גם ירידת ערך של עוד כמה אחוזים על הק"מ הגבוה.

הגטס של חברה שלי הייתה אוטומטית ולא הצלחנו בשום מצב לעלות מעל 1:10 אז קח את זה בחשבון.

אני גם ממליץ לך לברר מתי עשו טיימינג מכיוון שלפי הק"מ היו צריכים כבר לעשות אבל לפי הגיל צריך לעשות בשנה הקרובה.

קיסר, פשוט מגיעים למכון, אין צורך לקבוע תור. עלות בדיקה 400-500 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אהלן חברה

אוקיי אז ככה. צביקה שלום גם לך מוזר לי שאתה יודע שאני משכונה ד' ואני לא מכיר אותך.

לשאלותיכם,החזקתי רכב מסוג רובר 216 שקיבלתי עליו מחירון באלבר בשום מקום אחר בעולם לא הייתי מקבל מחירון על הרכב הנ"ל וכולכם יודעים.

הרכב עבר בדיקה בעלות של 480 ש"ח במכון בדיקה שאני דרשתי (במהלך הבדיקה הבוחן ביקש מהבחור שהתלווה אליי מאלבר לזוז הצידה הוא רוצה לדבר איתי על הרכב) לא היו שם הנחות כלל,רכב נוסף שהגיע מאלבר לשם קיבל בראש מכל צד.

עוד רכב מסוג מזדה 3 שאלבר אמרו לקונה שהוא "תקין" נמצא עם פגיעת שלדה כך שמבחינת הבדיקה והאמינות הבדיקה אני רגוע בהחלט.

תודה

• תוכן חדש...