Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בחנתי את הטענה שלך ואני רוצה להגיד לך שנטקו צודק. פוליסת הביטוח המקיף של חברות הביטוח מושתתת על הפוליסה התיקנית הקבועה בחוק. חברות הביטוח מחוייבות בהוראות הפוליסה הקבועה בחוק ולא יכולות להרע תנאיה כי אם רק להטיבם. הפוליסה של ביטוח ישיר מתייחסת לחוק (סעיף 26) ולעניין הביטול.

"המבוטח רשאי לבטל את הביטוח בכל עת שהיא לפני תום תקופת הביטוח, לפי שיקול דעתו, ובלבד שההודעה על כך תישלח למבטח בדואר 21 ימים לפחות לפני התאריך שבו יתבטל הביטוח. במקרה כזה ישאיר המבטח לעצמו דמי ביטוח מחושבים לפי 10% מדמי הביטוח השנתיים, בעד כל חודש אן חלק ממנו שבו היה הביטוח בתוקף ובנוסף לזה תוספת כוללת של 10% מדמי הביטוח השנתיים והיתרה תוחזר למבוטח"

לעניין ביטוח החובה לא חל הסעיף האמור לעיל ובמקרה של ביטוח פוליסת חובה באמצע תקופה, עם החזרת התעודה המקורית לחברה תוחזר למבוטח הפרמייה ששולמה בניכוי הפרמייה המגיעה לפי תעריף המבטח לתקופות קצרות עבור התקופה בה היה הביטוח בתוקף.

אז לפי איך שאני רואה את הדברים ביטוח ישיר פעלה בדיוק לפי החוק ולפי מה שכתוב בחוזה.

המשך יום נפלא

פורסם

החשבון בקצרה בשביל לא לטרחן את השרשור הזה מעבר להכרחי:

7X10% עבור החודשים שחלפו=70%

1X10% עבור הודעה מוקדמת=10%*

1X10% דמי ביטול כוללים =10%

_____

סה"כ 90%

ערך הפוליסה = 5100 ש"ח

סכום יתרה (10% מהסכום) 510 ש"ח+

*וכאן הכוכבית שסימנתי על הודעה מוקדמת- ההפרש בין חודש ביטוח מלא נוסף ל21 יום הדרושים בהם הביטוח ממשיך לעבוד מרגע ההודעה 10- ימי ביטוח השווים כמאה וחמישים שקלים.

סה"כ ההחזר ~660 ש"ח

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מכרתי את הרכב היום,והיתקשרתי לחברת הביטוח (ביטוח ישיר) כדי לבטל אותו,עשיתי מקיף כולל חובה בסך 5100. תן פרוט של הסכום ששילמת בנפרד כמה לחובה כמה למקיף

הביטוח היה בשימוש כ 7 חודשים צריך תאריך מדוייק של התחלת כל ביטוח ,בפוליסה ששלחו לי לחתום לא מוזכר אפילו חצי

מילה אם מבטלים פוליסה צריכים לשלם קנס.מתוחכמים אבל כתוב לך משהו בסגנון שמה שכתב לך נתקו ( סעיף 26 )לא ניראה לי הגיוני מה קשור היגיון לביטוח !

עכשיו הגזמת :lol:ייתכן שבבית יש לו משהו יותר טוב מבר רפאלי:shock: והיופי הוא בעיני המתבונן

אל תוותר, מגיע לך הרבה יותר ממה שהם מוכנים להחזיר לך מבלי שתהפוך שולחנות.

ומגיע להם הרבה פחות ממה שהם מנסים לקחת ממך.

מילים בסלע

צר לי לאכזב את כל המתלהמים.צר לי גם אני על צערך

26. ביטול הביטוח

(א) המבוטח רשאי לבטל את הביטוח בכל עת שהיא לפני תום תקופת הביטוח, לפי שיקול דעתו, ובלבד שהודעה על כך תישלח למבטח בדואר רשום 21 ימים לפחות לפני התאריך שבו יתבטל הביטוח. במקרה כזה ישאיר המבטח לעצמו דמי ביטוח מחושבים לפי 10% מדמי הביטוח השנתיים, בעד כל חודש או חלק ממנו שבו היה הביטוח בתוקף ובנוסף לזה תוספת כוללת של 10% מדמי הביטוח השנתיים והיתרה תוחזר למבוטח.

אנשים מרשים לעצמם לתת יעוץ משפטי בלי להבין את החומר ולהכיר את החוקים וזה עלול לעלות לך כסף (לא מיליונים אבל עוד כמה מאות שקלים...)מסכים לכל מילה וזה חל עליך ואפילו על כותב שורות אלה

אין מצב שחברת ביטוח תוותר על כספים המגיעים לה בחוק גם אם הסוכן הוא כריש בינלאומי. יש רק מצב שהוא מורח את הדברים יותר טוב. פה תרשה לי לחלוק עליך בגדול כיוון שהחוק מתיר לה לגבות לא יותר מהסכומים האלה אבל אם מדובר בלקוח גדול או בסוכן כריש ( לפעמים גם סרדין ) היא תסתפק בפחות

נתקו

ואחרי כל הצבעוניות באדום ייתן לנו את הפרטים ואפשר לעשות חישוב מדוייק וכל זה למה?

מה שכתב נתקו נכון לגבי בטוח מקיף וצד ג' בלבד.בהסתייגות אחת והיא מה שקובע זו הפוליסה. הפוליסה יכולה להיות טובה יותר מאשר מה שנכתב על ידי המחוקק וצוטט על ידי נתקו למעלה. לכן צריך לבדוק מה כתוב בה בנושא ביטול והחזרים.

לגבי בטוח חובה יש כללים אחרים המיטיבים עם המבוטח נכון יןתר לומר עושקים אותו פחות.

.

8.

החזר דמי ביטוח עקב ביטול פוליסה

א

. אם המבטח יבטל את הפוליסה לפני תום תקופת הביטוח המוסכמת, והעילה לביטול אינה

שהמבוטח הפר את החוזה או ניסה להונות את המבטח, ישלם המבטח למבוטח החזר לפי הגבוה

מבין:

1) הסכום שהוא דורש ממבוטח דומה לאותו סוג ביטוח ביום החזר הסכום למבוטח, יחסית )

לתקופה שנותרה עד תום תקופת הביטוח המוסכמת

.

2) הסכום שגבה מהמבוטח יחסית לתקופה שנותרה עד תום תקופת הביטוח. )

ב

. כאשר ביטול הפוליסה הינו ביוזמת המבוטח, ישאיר המבטח לעצמו דמי ביטוח כאילו נעשה

הביטוח מלכתחילה לתקופה קצרה בהתאם למנגנון המפורט בסעיף 7(א).

ג

. כאשר ביטול הפוליסה נעשה בעקבות גניבת הרכב המבוטח, מכירת הרכב המבוטח או יציאתו

.(

מכלל שימוש, תחושב יתרת הזכות של המבוטח אצל המבטח לפי האמור בסעיף קטן א( 2

ד. כל ההחזרים יהיו צמודים בהתאם למנגנון שבסעיף 12 להלן, ויכללו את דמי הביטוח (לרבות

בגדול מגיע לבחור יותר. במדויק רק כשיהיו הפרטים המבוקשים בידנו. אז אפשר יהיה גם לייעץ כיצד להוציא מהם את הכסף המגיע.

מישהו מריח פה איזה תביעה ייצוגית??

אוף כמה לכתוב בשביל 500-1000 ש"ח סתםםםםםםםםם דין פרוטה כדין מאה וזה נכון שבעתיים כנגד החומסים למיניהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל חברות הביטוח מנסות להרויח , גם בדרכים עקלקלות.

יש לי נסיון רב עם ביטוח ישיר , והם בסדר . הם לא יותר טובים או פחות טובים מחברות הביטוח האחרות.

להבא, כשאתה מסכם על ביטוח, תדרוש מראש אפשרות ביטול ביטוח מקיף ללא חכמות וקנסות. אני דרשתי זאת, ביטוח ישיר לא הסכימו, אז עברתי לחברה אחרת.

לגבי ביטוח חובה קבל טיפ: במקום להודיע על ביטול , תודיע על הקפאה. במקרה של הקפאה אסור להם לקנוס אותך. ביום שתצטרך לבטח רכב אחר, תבטח אצלם לפחות את החובה, וכך תנצל את הזכות המוקפאת שלך.

לביטוח ישיר יש תעריפים מצוינים לביטוח חובה, אם אתה מעל גיל 24.

בהצלחה

ושום חברת ביטוח לא שווה שתתרגז. קבל את זה כדמי לימוד שלך.

יהודה

• תוכן חדש...