Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הינה בבקשה התמונות של הבדיקה, לא הצלחתי להכניס אותן להודעות הקודמת אז סליחה.

ביום ראשון-שני הרכב אמור להיות מוכן אחרי כל הסידורים ואז הביא אותו לביתו החדש ויעשה לו בוק אצל סוכנות יולי (אצלי) :)

IMG_2404.jpg

IMG_2405.jpg

פורסם

אם אני לא טועה (ויש מצב גדול שכן) יש צורך לעשות טיימינג כל 100K ק"מ ברכב הזה. 50K ק"מ וכבר יש צורך בטיימינג?! לא נשמע מי יודע מה העניין הזה.

אם אני טועה במשהו אני מתנצל.

תתחדש כמובן על הרכישה:)

פורסם
אם אני לא טועה (ויש מצב גדול שכן) יש צורך לעשות טיימינג כל 100K ק"מ ברכב הזה. 50K ק"מ וכבר יש צורך בטיימינג?! לא נשמע מי יודע מה העניין הזה.

אם אני טועה במשהו אני מתנצל.

תתחדש כמובן על הרכישה:)

אמרו לי בקרסו כל 90 אלף או כל 6 שנים. אז 6 שנים עברו זה הזמן לעשות.

יאלה אני מת כבר להביא אותה הבייתה אבל קודם כל יישור קו לחלוטין!.

פורסם

עמית יתותח :)

חברי פורום יקרים יש לי שאלה, לגבי תוצאות הבדיקה, ביום שרכשתי את הרכב וסגרנו על המחיר הסוכן התחייב על גיל שלדה ומנוע ונתן לי 3 חודשים אחריות על הגיר והמנוע, הוא אמר לי שהרכב מושלם והתקלות היחידות הן הטיימינג שדורש החלפה והסאן רוף שבמסגרת העיסקה הוא מתקן לי את הסאןרוף. הוא כלל לא אמר לי שהקלץ גמור. וכפי שאתם רואים ביום של הבדיקה (אחרי שסגרנו על המחיר וזכרון דברים כפי שהם עושים) נאמר לי בבדיקה שהקלץ גמור מה שהסוכן לא אמר לי. כמו כן עשיתי סיבוב קטן על הרכב ביום הבדיקה וראיתי שבאמת הקלץ ממש גבוה וצריך להרים אותו כמעט עד הסוף עד שניתן ליסוע(בהילוך ראשון). השאלה שלי האם זה שסגרנו מחיר לפני כן מחייב אותי וכאלו נדפקתי?. או שמה בגלל שהוא לא אמר לי שהקלץ גמור יש לי סיבה לדרוש ממנו לתקן לי אותו או להחליפו? עלות קלץ זה כמעט 2000 שקלים וזה לא כסף קטן. ביום הבדיקה כשהחזרתי את הרכב אליו הוא אמר לי שהם סתם רושמים בבדיקה שהוא דפוק והקלץ בסדר גמור.

מה עלי לעשות? אודה לתשובה בהקדם, מחר השכם בבוקר אני בקרסו.

פורסם

תיקח את הרכב למוסך שמבין בדגם הרכב שלך שיאבחן האם המצמד מפריד גבוהה.

בקליו אצלי לדוגמא הוא גבוהה מהרגיל למרות שהוחלף לא מזמן, אבל זה תקין.

אם באמת יש צורך במצמד חדש תנסה להתמקח על המחיר אם לא מאוחר מידיי או לפחות השתתפות מצד הסוכנות בהחלפתו.

כמו כן תשים לב טוב טוב שאחרי התיקון הסאן רוף תקין ולא נוזל.

פורסם

חברים היום הבאתי את הרכב אחרי טיפול גדול שעבר, הרכב פשוט מדהים, טיל בליסטי.

אז הינה הבטחתי תמונות:

IMG_2408.jpg

IMG_2409.jpg

IMG_2410.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש!

אני מקווה שתהנה מהרכב.

ועכשיו למשהו שמשך את תשומת ליבי.

בכמה הודעות אחורה אמרת שהצמיגים חדשים במצב מצויין.

האם שמת לב שהאחורים לא תואמים לפי דו"ח הבדיקה?

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תודה רבה לכולם :)

hgilad123, כן שמתי לב, הצמיגים הקדמיים חדשים לגמרי, בני כחודשיים, והאחוריים ישנים ולא תואמים, אני אחליף אותם בקרוב, הרכב עבר צבע בכנף אחורי שמאלי, לאוטו אין אפילו שריטה אחת, אמנם בתמונות זה נראה שכן אבל צילמתי אותו בלילה כשיש טל וגם הרכב מלוכלך מאוד, מלא אבק לבן מהמוסך בקרסו ראשון לציון, כרגע אסור לשטוף את הרכב בגלל הצבע. אני צריך לחזור אליהם כדי לעשות פוליס ווקס.

וגם לצבוע את שני הטמבונים כי הם מלאים בשריטות וזה משגע אותי. הפרוייקט הבא מערכת, לאט לאט נתחייס אליה כמו שצריך :)

• תוכן חדש...