Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום הייתי בסוכנות קראסו טרייד אין בת"א וקניתי את הרכב הבא:

רנו מגאן קופה RN ברמת גימור DY, מודל 2002 יד ראשונה פרטית , 50,248 ק"מ, צבע ירוק, ידנית 1600 סמ"ק.

האוטו טופל רק במוסך המורשה כמו כן אחרי בדיקה וספר טיפולים מלא ואמיתי, הכל תקין, מנוע גיר ושלדה תקינים, קיבלתי גם אחריות 3 חודשים על הגיר והמנוע, 2 בעיות עיקריות: סאנרוף לא תקין ודרוש טיימינג לרכב.

במסגרת העיסקה עם המוכר והמחיר הוצא לי שהמוכר יסדר או את הסאנרוף או את הטיימינג. אני בחרתי בסאנרוף מאחר ושמעתי שזה הון תועפות לסדר אותו. את הטיימינג אני אעשה במקום סדיר אחר שלא בקרסו. מחר אני אמור לקחת את הרכב (הוא בתיקון הסאןרוף כרגע).

וברגע שאביא אותו הביתה אני אעלה תמונות.

פורסם

תתחדש !

קח את הזמן ללמוד את הרכב,

בדוק מה המצב הצמיגים ותאריכם אצל צמיגאי מוסמך,

ושקול לעשות קורס נהיגה מתקדמת (שאף פעם לא מזיק) על הרכב החדש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה רבה, הצמיגים חדשים לגמרי של מקסיס 185/60/15, לפי הרישיון.

האוטו באמת מדהים ואני כבר מפנטז עליו, אבל רק מחר בבוקר הביא אותו לביתו החדש :).

פורסם

תתחדש, נשמע כמו אקזמפלר שמור עם נתונים נדירים מאוד.

עשית בשכל שבחרת לתקן את הסאן רוף, לפי מיטב ידיעתי עלות טיימינג במנוע הזה היא ממוצעת לחלוטין( סביב האלפייה).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אספי תודה רבה חבר, אני רואה שהחלפת את ה 206 לטובת מוגדשת :)

לפי מה שהבנתי עולה בסביבות 1500 שקל טיימינג לרנו הזאת, אבל אם כבר הוא פותח את המנוע אני מעדיף להחליף גם את המשאבת מים שבטח תעלה עוד כמה מאות שקלים. לדעתי זה שווה וככה אני יודע שאני בראש שקט.

עכשיו צריך מערכת כמו שצריך :-P

פורסם

תתחדש.

חשבתי שרנו התקדמו עם השנים בבעיות הסאן-רוף שלהם (כן כן,גם אני נפגע סאן-רוף ב-RSI).

מסתבר שלא....:?

פורסם
אספי תודה רבה חבר, אני רואה שהחלפת את ה 206 לטובת מוגדשת :)

:-P

לא בדיוק 206,הייתה יותר בכיוון של 106 .

וכן הגיע הזמן לאוטו שיתן לי בעיטה בתחת כשצריך.עולם אחר מאטמוספרי.

ולגבי מערכת ,אני סומך עלייך שתסתדר.8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתחדש.

אני ממליץ לאבא שלי כבר הרבה זמן שיקנה לעצמו את הדגם הזה.

הנתונים נשמעים מעולה.

עכשיו תמונות!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תתחדש, נשמע כמו אקזמפלר שמור עם נתונים נדירים מאוד.

עשית בשכל שבחרת לתקן את הסאן רוף, לפי מיטב ידיעתי עלות טיימינג במנוע הזה היא ממוצעת לחלוטין( סביב האלפייה).

אתה טועה טיימינג בסביבות 2K במורשה

לעוז תתחדש ותהנה.

פורסם
עוז?

היכן התמונות ? הכל הסתדר בסוף?

הכל הסתדר 100 אחוז!! אבל תמונות עדיין אין משום שהרכב נשאר במוסך המרכזי של רנו

אני עושה שם קלאץ חדש שצריך להחליף + פחחות וקוסמטיקה קטנה.

אני מעלה ברגע זה את תוצאות הבדיקה של הרכב:

• תוכן חדש...