Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי הונדה אקורד שנת 94 עם המנוע הבסיסי שלה שמפיק 150 כ"ס. למרות שברחו להם כמה סוסים עם הזמן.

אחרי שנתיים נהיגה על האוטו והיכרות כל דבר קטן ברכב, החלתטי לעשות הסבה לידני בזמן הקרוב.

אז רציתי לקבל קצת עצות לגבי ההסבה עצמה, לגבי סוגי גיר שיתאימו רכב כזה. וכמובן עלות משוערת.

ועוד שאלה בעניין, אני יודע בוודאות לגבי רכב אחד לפחות מאותו סוג שעבר את אותו פרוייקט + החלפת מנוע + השתלת טורבו באיזור המרכז. אז גם רציתי להתעדכן לגבי סוגי מנועים שאני יכול להכניס ברכב. כמובן באותו נפח, אבל עם יותר כוח.

ההונדה המדוברת שעברה השתלת מנוע, הבעלים השתיל בה מנוע של פרלוד + טורבו. אז רציתי לדעת מה ייתן לי מנוע של פרלוד על האקורד שלי. כי אני מתכוון גם להחליף מנוע ברגע שהמנוע ינשום את נשמתו האחרונה.

תודה מראש לעוזרים :)

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...