Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

לקראת החג אני מעוניין לנקות את הבית וכלי העבודה קרי מברגים,בוקסות,מפתחות פתוחים מכול גרגיר של חמץ בשביל הכשרות.

כיצד מומלץ לבצע הגעלת כלי עבודה ?

חג כשר ושמח

איזה כייף לי :)

פורסם

תמכור אותם לגוי בשקל ועשרה, לקראת החג.

אם אתה מתקשה עם זה, דבר איתי, אם אלה סטים של HAZET או KOKEN, SNAP-ON וכאלה, אני מוכן להמיר את דתי.

פורסם

אני הייתי מציע שבשופר או מורשת וכד' יפתחו פורום אוף-טופיק ושיוכלו לשאול שם בין היתר על מכוניות :lol:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חפש את השרשור על הגעלת ליפט וג'ק לחג, תמצא שם מידע חיוני שיוכל לסייע בהגעלת ג'יג-סור מפירורי לחם לאחר הכנת שניצל.

ועכשיו ברצינות, אתה הרי לא מגעיל את הספה בסלון, או הטלויזיה, במה אשמה המקדחה ? ובמה היא שונה ממפחות אלן ? הרי אתה לא מכין מזון בכלי עבודה ? אשמח לתשובה עניינית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אני זוכר נכון , השמדת חמץ, נחשבת ברגע שהוא לא ראוי למאכל כלב , בדרך כלל שורפים , אתה יכול פשוט למרוח בגריז ולנקות , גם אם בדרך לא דרך הגיע לשם חמץ , כשהוא מלא בגריז הוא לא רואי למאכל כלב .

למען הסר ספק זו דעתי בלבד ולא מבוססת על כלום חוץ מעל זכרונות עמומים וקצת אילתור.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין לך מה להגעיל את הכלי עבודה.

הרי אף אחד לא בדיוק אוכל עם מברג, מקדחה...

מומלץ ביניהם לנקות אותם פעם בשנה בלי קשר לפסח

הגעלה זה רק כלים שמשמשים למאכל ובישול

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק, איך היית מציע לנקות את כלי העבודה?

אצלי אני משמן קצת את המפתחות צינורות, שוודיים..

יש עוד משהו חשוב?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אחרי איזו הרצאה של רב ממש לאחרונה (די מעניין), גיליתי שעניין הניקיון האובססיבי הוא שולי.

לפי ההלכה אסור שתהינה חתיכות גדולות כזיית, כלומר בגודל של זיית או יותר בבית, העסק עם הפירורים הוא :loco:.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

על זה הרב אבינר אמר מזמן " אבק זה לא חמץ".

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תודה לכולם !

הכלים נוקו בעזרת מטלית טבולה בבנזין לבן אשר מסיר ביעילות שמנים ולכלוך שהצטבר במשך הזמן.

סוף !

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...