Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לא יודע מי עקב ומי לא לגבי הייעוץ לפני רכישה שפתחתי בפורום ייעוץ אבל בסופו של דבר הלכתי על זה ורכשתי.

הרכב הוא סוזוקי סוויפט סדאן שנת 92' ידני מנוע 1300, אני יד 4. הרכב עשה ככל הנראה 225 אלף ק"מ. במצב מכני יחסית סביר לשנתו. בעיה רצינית יותר היא איכול בשילדה. אני אלך לפחח החודש לבדוק את חומרת המצב והאם ניתן לעשות משהו בעניין. עבורו השקעתי 3800.

אני עדיין טירון בכל הנוגע לאחזקת רכב אבל מקווה לצבור נסיון וללמוד עם הזמן.

סתם רציתי להודיע שרכשתי, שתדעו שיש עוד מישהו פה בפורום עם סוזוקי סוויפט למקרה שאולי מישהו יצטרך.

ומקווה שהרכב יסחוב טוב את השנים ולא יתגלה כלימון חמוץ, בכל אופן זוהי רכישה ראשונה שלי אחרי שנים רבות של כמיהה לרכב, ואם עשיתי טעות אני מקווה שרק אלמד ממנה.

בברכה,

עומר

עריכה: מצ"ב תמונה

http://www.zix.co.il/images/z-1302991438.JPG

1111.jpg

פורסם

יש רכבים שפשוט צריכים להישאר 5 דלתות.

לא מבין בשביל מה להוסיף תא מטען (חוץ מכמובן תחושה של מכונית יותר ארוכה שישראלים אוהבים).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תתחדש! ושמור עליה, נראת מאוד שמורה יחסית לשנה שלה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש רכבים שפשוט צריכים להישאר 5 דלתות.

לא מבין בשביל מה להוסיף תא מטען (חוץ מכמובן תחושה של מכונית יותר ארוכה שישראלים אוהבים).

לדעתי החמש דלתות ניראת הרבה יותר מכוערת.

באמת ניראת שמורה.

מנסיון שהיו לקרובים שלי איתה, האמינות שלה לא רעה בכלל.

תתחדש!

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
נראה לי שהחליפו מכסה מנוע,

כי יש טיפה הבדל בצבע.

אבל בכללי, זה נראה רכב שמור.

אכן החליפו, וגם כנף, כל הכבוד לך :]

ותודה על הפידבקים!!!!

וגם שימשה קדמית אגב, אבל אין פגיעת שילדה. אולי יש קצה שילדה אבל אני כבר לא זוכר האמת.

פורסם

תתחדש על האוטו! ניראית מצויין לגיל שלה.

שמור על האוטו, סע בזהירות וסובלנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...