Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הרכב בבעלותי כ 7 חודשים. חודש אחרי שקניתי את הרכב התפוצץ הרדיאטור בגלל קורוזיה והוחלף בחליפי מחדש.

בזמן שהחליפו את הרדיאטור הוציאו את הטרמוסטט, לא יודע למה.....

כרגע הרכב מתחמת רק בעליות מאומצות כגון העחיות לירושלים על כביש 1. המחוג יכול בכיף לעבור את קו ה 3\4 ובגלל זה אני אצתרך לשמור על טורים של 2000 סלד אני מדגיש כל התופעה מתרחשת אך ורק בעליות.

אין לי נזילות מהרדיאטור והאוטו לא מאבד מים, שתי הוונטות מתחילות לעדות בזמן.

-אולי הרכב זקוק לשיפוץ ראש מנוע. למרות שאין טחינה במים. והמנוע עובד פיקס ואין שום נזילות.

-אולי הרכבת טרמוסטט תפתור את הכל?

הרכב הוא פיג'ו אקס אס שנת 96 מנוע 1600 אוטומט.

אשמח אם תעזרו. נ.ב מה משקל הואטו הזה וכמה כוחות סוס יש לו? סליחה על הבורות.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה לי יש פיג'ו 106 מודל 95 1400 הזרקה ולפני חודשיים + הרכבתי לו טרמוסטט 82 מעלות כי היה נוסע כל הזמן על מנוע קר ועד כמה שהבנתי לא טוב לרכב לנסוע ככה, לאחר ההרכבה האוטו לא יורד מהחצי אולי טיפונת מתחת לחצי בירידות, בעליות האוטו מגיע לי ל3/4 בקלות אני רוצה להבהיר שאני הרכבתי לו יוניט 82 על הרדיאטור . המצב לפני ההרכבה היה שבעליות המתונות בקושי היה עובר את החצי.

הבנתי מחברים בפורום שזה תקין שבמאמץ יגיע לטמפ' הזאת.

אצלי גם אין ההעלמות של מים או שמן מה שכן אולי הייתי משפר את המצב קצת ברדיאטור חדש כי מה שכרגע הוא נראה כאילו חטף מכה קטנה

peugeot 106 95' 1400

פורסם

תרכיב טרמוסטט בלי קשר, ותבדוק את משאבת המים, אם אין סימנים ל שמן על הרצועה, או שפשוט היא כבר גמורה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לגבי הקו האמצע הוא 90 מעלות זה אין לי ספק אבל הקו שאחריו ז"א ה3/4 אתה בטוח שזה 95 מעלות? יש לי דגם קצת שונה ממנו..

עכשיו לגבי האוטו שלי, המחוג של החום אצלי רוקד קצת בסיבובים או פניות חדות, רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את זה או שאני חייב להרכיב מחוג חום חיצוני.

אם המצב מחייב הרכבה אחד חיצוני אני רציתי הסבר עם כמה שיותר פירוטים כדי להרכיב אותו בעצמי בגדול יש לי הכרות רחבה עם החלקים של האוטו. תודה

peugeot 106 95' 1400

פורסם
לגבי הקו האמצע הוא 90 מעלות זה אין לי ספק אבל הקו שאחריו ז"א ה3/4 אתה בטוח שזה 95 מעלות? יש לי דגם קצת שונה ממנו..

עכשיו לגבי האוטו שלי, המחוג של החום אצלי רוקד קצת בסיבובים או פניות חדות, רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את זה או שאני חייב להרכיב מחוג חום חיצוני.

אם המצב מחייב הרכבה אחד חיצוני אני רציתי הסבר עם כמה שיותר פירוטים כדי להרכיב אותו בעצמי בגדול יש לי הכרות רחבה עם החלקים של האוטו. תודה

אחרי ה-90C יש לך עוד קו, אח"כ 100C ואח"כ עוד קו? אם כן אז זה תקין ללא שום צל של ספק.

בנוגע למחוג הרקדן, מוזר לי מאוד, היוניט הוא אלקטרוני ולא אמור להיות מושפע מתנודות כאלה ואחרות, לכן אני מסיק שהמחוג עצמו רופף מעט. גש למכון לספידומטרים בכדי לבדוק את הבעייה.

פורסם

יש לי את הקו החצי ואז קו ה3/4 אין לי שום קו ביניהם ואחרי ה3/4 מגיע הקו האדם. לגבי המחוג הרוקד אני בטוח שזה מהלוח רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא בנוי

peugeot 106 95' 1400

• תוכן חדש...