Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני חודש קניתי מורל טמפו קמופוננט 6.5 ואני לא מרוצה מאיכות הטוויטרים כמו כן בזמן האחרון הם מזייפים ואני מעוניין להחליף אותם בטוויטרים יותר מתקדמים חשבתי על MT-22 מה דעתכם? אם יש אופציות אחרות תרשמו. והאם צריך לגעת בקרוסים בגלל השינוי או רק הרכבה של הטוויטר ?

תקציב : 500 ש"ח

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש לך עוד אופציה נוספת והיא שדרוג ביניים.

MT-12

נשמעים כמעט אותו הדבר כמו MT22 רק שהם טיפה יותר חדים.

במקרה - יש לי זוג כזה למכירה... דבר איתי בהודעה פרטית.

עד אז אני ממליץ לך לקבל דיעות נוספות מחברי הפורום בכדי לראות את רמת האמינות שלי ולדעת שאני לא מוכר לך לוקש.

בנוסף לכך - הם חדשים לגמרי! בקושי היו בשימוש. ואני מוכר אותם עם קבלים איכותיים לחיתוך תדר גם של בניק וגם של MCAP (אם אני לא טועה... זה MCAP - בכל מקרה קבלים איכותיים מאוד).

עיצה נוספת שלי - תנסה לרכוש לך CR104 של אומגה אודיו - אם אתה יכול, תוותר על הMT12 שלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר מזייפים?

אם הגעת למצב שאתה שומע בהם מעוות - כדאי שתתחיל מכיוון המערכת שלך, דרך הקרוס המקורי של הפולס מאוד קשה להגיע איתם למצב של עיוות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוויטר יעוות גם כשהמגבר "מחזיק" אותו יותר מידי.

טוויטר זה רכיב עדין, לא זקוק לערוץ הגברה חזק בכדי לתת את המקסימום שלו.

אם הטוויטר שלך מחובר על הקרוס הפאסיבי - בתוך הקרוס של הפולס יש לך אפשרות להנחית אותו ב3 דציבלים - זה 1.

2. הוספת נגד לפני הטוויטר יכולה גם כן להנחית אותו - השאלה כבר היא עד כמה אתה תרגיש חוסר בתדרים גבוהים.

3. הנמכת הטרבלים דרך הHU - השאלה הנשאלת כאן היא זהה.

4. הנמכת הגיין של המגבר - השאלה הנשאלת כאן היא איך זה ישפיע על כל הסט.

תעשה חיפוש בפורום על ערכים כמו "הגברה אקטיבית", "בי-אמפ", "כוון מערכת", "כיול מערכת".

יכול להיות שבאמת אתה תגיע לתוצאה שתמצא חן בעינייך עוד לפני שלב השדרוג ותמנע אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעקרון טוויטר מעוות הוא לא ברמות של הפולס.

זה עדיין מוצר שהשקיעו בתכנונו.

יש לו בעיות אחרות, אבל עיוותים ברמות מאוד שמיעות אומרות שנכנס אליו סיגנל מעוות והוא פשוט משמיע את זה המסכן.

יכול להיות שהטוויטר קצת צורח, זה משהו אחר, נכון שזה "עיוות".

יכול להיות שבכלל ההגדרה שלי ושלך ושל פותח השרשור לעיוות כ"כ שונות שכל הדיון חסר טעם :)

פורסם

עיוות זה עיוות

כשאתה מסתכל על מישהו שהיד שלו שבורה - היא שבורה לא משנה איך תביט על זה.

טוויטר צווחני או טוויטר מקרטע או טוויטר שפשוט לא נשמע טוב - כשמדובר על טוויטר שהוא סביר לכל הדיעות - מדובר בעיוות.

עכשיו השאלה היא באיזו רמה פותח הת'רד יכול להתמודד עם הטוויטר הזה - ברמת הבי-אמפינג? ברמת הקרוס הפאסיבי?

כל דבר והמגבלות והיתרונות והחסרונות שלו - אבל עיוות זה עיוות.

Pioneer TS-X150

פורסם
טוויטר יעוות גם כשהמגבר "מחזיק" אותו יותר מידי.

טוויטר זה רכיב עדין, לא זקוק לערוץ הגברה חזק בכדי לתת את המקסימום שלו.

אם הטוויטר שלך מחובר על הקרוס הפאסיבי - בתוך הקרוס של הפולס יש לך אפשרות להנחית אותו ב3 דציבלים - זה 1.

2. הוספת נגד לפני הטוויטר יכולה גם כן להנחית אותו - השאלה כבר היא עד כמה אתה תרגיש חוסר בתדרים גבוהים.

3. הנמכת הטרבלים דרך הHU - השאלה הנשאלת כאן היא זהה.

4. הנמכת הגיין של המגבר - השאלה הנשאלת כאן היא איך זה ישפיע על כל הסט.

תעשה חיפוש בפורום על ערכים כמו "הגברה אקטיבית", "בי-אמפ", "כוון מערכת", "כיול מערכת".

יכול להיות שבאמת אתה תגיע לתוצאה שתמצא חן בעינייך עוד לפני שלב השדרוג ותמנע אותו.

3. הנמכת הטרבלים דרך הHU - השאלה הנשאלת כאן היא זהה. ----- הבעיה נפתרה כנראה מי שהתקין לי את המערכת שיחק יותר מדי עם התדרים הגבוהים באוקלייזר הורדתי וזה הסתדר תודה רבה.

עוד שאלה , במגבר עצמו הקומפוננט על HPF חתוך ב80 והסאב בHLP חתוך גם כן ב 80

עכשיו דרך הHU יש לי אפשרות של שליטה גם על הסאב וגם על הקומפוננט, אני צריך לחתוך גם ב HU או שאני יכול לבטל את האפשרויות של החיתוכים? אם לדוגמה במגבר הקומפוננט חתוך ב 80 וברדיודיסק חתוך ב 125 מזה אומר?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לדעתי את החיתוך תעשה או במגבר, או ברדיו דיסק.

אם במגבר, אז שגם הקומפ' וגם הסאב יהיו חתוכים על אותו התדר, רק שהקומפ' יהיו על HPF, והסאב על LPF.

אבל אם יש לך אפשרות לחיתוך דרך הרדיו דיסק, לדעתי זה עדיף, וגם אז מומלץ לחתוך את הרכיבים על אותו התדר.

מתחדשת*

פורסם

אין טעם בחיתוכים כפולים למעט פראנויה עבור הגנה על הרכיבים שלך.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...