Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ל', יש מצב שקמת מוקדם לקטגוריית "עד 1600"?...

עידן אברג'ל.

לצערי הגעתי בדיוק לקראת הסיום, כך שלא הספקתי לצלם אף תמונה.

img1172.jpg

ל'

IMG_1116.jpg

IMG_1172.jpg

IMG_1173.jpg

IMG_1175.jpg

IMG_1176.jpg

IMG_1177.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראובן - אני חייב לומר לך - כל הכבוד על הזמן ועל המקום השלישי שהשגת עם ה STI. תותח, את זה כבר הבנתי בקארטינג. אני לא אשכח את הקפיצות שלך בעקיפות לעולם :)

המון תודה על הפירגון, גם אתה נהגת פצצה ועשית זמן מעולה בהתחשב שהרכב שלך סטנדרטי לחלוטין.

ובהזדמנות זו, המון תודה למסלולים ולכל נותני הטיפים, זה עזר :wink:.

ותודה מיוחדת ל-ל', נהגת השודים שצילמה והאמינה...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

תודה רבה לכולם על הפרגון.

אני רוצה להודות לכל המשתתפים שהגיעו והשתתפו.

לנותני החסות:

PITSTOP

BG 44K

FEDERAL

RENAULT

ותודה ענקית לצוות של מסלולים שעובדים שעות נוספות ושעות ארוכות כדי שהארועים האילו יתקיימו.

כמובן, יש לנו תמיד מטרה להשתפר וללמוד מאירוע לאירוע, ותודה לכולם על ההערות והתגובות.

מצורף: התוצאות המלאות של המוקדמות ומקצי הגמר.

גידי

מסלולים

1.JPG

2.JPG

3.jpg

תוצאות גמר.JPG

פורסם

תודה רבה לכל מי שהגיע להתחרות,לצפות ולצלם.

תודה ענקית למסלולים על האירוע וכמובן לכל הספונסרים ובמיוחד לחצב סחר על צמיגי הFEDERAL.

כרגיל נהנתי מאד,שבוע טוב לכולם ונתראה באירוע הבא.

קובי.

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

אני וחבר התחרינו עם הסמארט והיינו האחרונים בקטגוריה..:oops:

אבל העיקר שהזכירו את הסמארט ב"אוטו"..:lol:

פעם הבאה ננסה להיות תחרותיים.

בקיצור, יש לי שאלה אחת: מתי האירוע הבא?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אהלן אנשים....

היה תענוג אדיר לצפות בכם דרך העדשה בשבת האחרונה.. תמונות נוספות יגיעו בהמשך.

שבוע טוב

יסמין גור לביא

2a.JPG

4a.JPG

7a.JPG

17a.JPG

18a.JPG

3a.JPG

19a.JPG

20a.JPG

פורסם

ראשית אחלה תמונות. אם יש עוד כמה של הניסן שלי, אשמח אם תעלו.

חגי פארן: "בהקשר להגדרת קטגוריית המפלצות - זהו שירשור אחר לחלוטין שמצא את דרכו לדיון שאינו לו"

לשרשור קוראים MDC 2009 - ודווקא דיון לגבי הקטגוריות נראה לי יותר רלוונטי לת'רד הזה, מאשר דיון מקושקש שלא נגמר על סחבקיות צרות עיין והצתדקות מועדון STI, מול כיבוד תקנון מפורש.

לעניין עצמו - או שאתה לא מבין על מה אני מדבר חגי, או שאתה לא רוצה להבין.

לא דיברתי על להמציא קטגוריה חדשה, וגם לא הצעתי לחלק את הקטגוריות הקיימות לפי צורת חלוקה אחרת.

גם צורת החלוקה הנוכחית רחוקה מלהיות מושלמת, אבל לא על זה אני מדבר.

מה גם שכבר הוכח שדווקא לצמיגים יש את המשמעות הגדולה ביותר בתחרויות מסוג זה, כאשר ברובן הנהיגה מתבצעת בהילוך אחד או שניים לכל היותר, כאשר המהירות המקסימלית אולי 70-80 קמ"ש מקסימום, לעומת עובדה שמישהו סוגר 350קמ"ש ויש לו 7000 כ"ס.

אני מדבר על נושא שכבר קיים במתכונת הנוכחית, ומשום מה הוא פוסח רק על משתתפי קטגוריית המפלצות.

מי שמגיע עם סליקים או סמי סליקים מוקפץ קטגוריה.

זה אומר, בעברית פשוטה - אם מישהו בקטגוריה שלי ע"פ הגדרת סוג הרכב, אבל הוא מגיע עם סליקים - הוא לא אמור להיות בקטגוריה שלי.

חד וחלק, פשוטו כמשמעו.

יותר מכך, השינוי שאני מדבר עליו (אם ההיתם קוראים את מה שרשמתי קודם), לא דורש הקמת קטגוריה חדשה, אלא רק הסתכלות טיפה שונה לגבי הקטגוריה הקיימת.

במקום לעלות 5 רכבים לגמר אחד בקטגוריית המפלצות, יעלו 3 המהירים ביותר על סליקים/סמי סליקים לגמר אחד, ו3 המהירים ביותר על צמיגים רגילים (כולל אלו שעלו מקטגוריה נמוכה יותר בגלל סליקים) לגמר אחר.

כלומר יעלו 6, במקום 5......כולה עוד שני מקצים לעומת המצב היום, למי שמפחד שהאירוע יתארך בגלל זה.

השינוי המשמעותי היחיד יהיה בלוח התוצאות, כאשר תתוסף עוד קטגוריה עבור מפלצות על סליקים נטו.

מה הבעיה פה, חוץ מעקשנות מיותרת ?

בשום קטגוריה אחרת לא נדרש נהג ב MDC עם צמיגים רגילים, להתחרות בנהג עם אוטו דומה לשלו, אבל עם סליקס.

למה הנהגים עם צמיגים רגילים בקטגוריית המפלצות, נדרשים כן לעשות זאת ?

אני רוצה לראות את "חכם גדול" אדון ניב סדובסקי, שאומר "בסוגיית הצמיגים, לא נראה לי שיש טעם לפצל את קטגוריית המפלצות לשני חלקים" (וזאת כי נוח לו לדבר כאשר הוא לא במצב המדובר) מסכים להתחרות עם מיאטה עם סליקים כשהוא עם צמיגים רגילים, באותה קטגוריה.

אתה רוצה להנות חגי ? גם אני רוצה. אבל אני רוצה שהמשחק יהיה פייר גם כלפי, בתור משתתף מהשורה.

אני לא מבקש משהו שהמשתתפים האחרים לא מקבלים - וזאת בדיוק הנקודה.

אני לא מבקש קטגוריה לרכב כמו שלי (הנעה אחורית), רק בגלל שיש לי כזה או לשלך (200 כ"ס).

אני מבקש שאם בכל קטגוריה מעלים מעלה, את אלו עם הסליקים, אז שגם בקטגוריה שאני שייך אליה, זה יקרה.

מה גם שאני לא לבד. יש לא מאט חברה שלא משתתפים פשוט בגלל שהם יודעים מראש שאין להם סיכוי בקטגוריה הזו ללא סליקים (ולא בגלל שהם נהגים גרועים). יש אפילו שהיו על הפודיום ב-MDC הראשון (לפני מרוץ החימוש).

אגב - אני לא מתלונן ואתה לא מכיר אותי מספיק טוב. אני מנסה למצוא פתרון, וגם מציע כזה.

אחרים לפני, וגם אני כבר פנינו לא פעם למסלולים בנושא הזה - גם לפני הMDC הנוכחי, אבל לצערי אני רואה שללא גב קצת יותר חזק, הדברים לא זזים.

אני בטוח לדוגמא, שאם כל משתתפי הMDC , היו מאיימים בהחרמת הMDC הבא, ללא שינוי כנ"ל בקטגוריה, זה היה קורה כבר מזמן.

אבל בשביל משהו כזה, נדרשת "סחבקיות" מזן מאוד נדיר בארצנו.

אתה רוצה לתת יד ולעזור ? לפי הבנתי גם אתה ללא סליקס ובעצמך רואה את החוסר הסיכוי שלך מול אימפרזה שכן על סליקס.

תצטרף ל"עמותה". תן לי תמיכה בפעם הבאה שאני יפנה למסלולים.

"תנו לי צאנס עם אליאנס" - אם תאמינו, זה יקרה !!!

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

יסמין, תמונות מדהימות!!!

אהבתי את זווית הצילום המעניינת :mm_yeah:

מקווה שאולי השקמת מוקדם לקטגוריית ה"עד 1600"...

Power Is Nothing Without Control

פורסם

כמה תמונות של אנשים שאני לא מכיר אבל נהגו יפה (למרות שנהגו בעגלות היו יותר מהירים ממני עם האיביזה טורבו)-

שלומי בקיש בקורולה רובוטית ואלון a.c. במאזדה 2 ,שגם נראית עצבנית למדי בשביל רכב משפחתי, עם גלגל אחורי באוויר.

אגב אלון, איזה גיר ומנוע היה לה?

MDC2009 09_12_26 6937.JPG

MDC2009 09_12_50 6938.JPG

MDC2009 09_12_53 6939.JPG

MDC2009 09_13_02 6942.JPG

MDC2009 09_13_03 6944.JPG

• תוכן חדש...