Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"מכאן נחכה לתגובה רשמית של הנהלת "מסלולים" בנידון..."

ומשהו אחד קטן, סיימון עם כל הכבוד (ויש כבוד)

"אני מוכן, עם כל הילדותיות וההתנשאות שיש במה שאני אומר עכשיו - "להתערב" שאני עושה זמנים הרבה יותר טובים כשאני נוהג על האוטו של עופר מאשר על הרכב הסטנדרטי שלי."

מה ניסית לומר פה???

זה לא שערן החליף מSTI סטנדרטית לאיוו משופרת!! הוא החליף מאיוו 9 משופרת ברמה מאוד מאוד גבוהה, לאייו 8 משופרת ברמה דומה (קאשי, כבר סגרנו שאתה לא שומר טינה , נכון? :oops:)

עודד (מסלולים)

היי עודד,

מה שניסיתי לומר פה הוא מנקודת מבטי, ולא מנקודת מבטו של ערן, כמו שאתה מנתח.

כלומר, אם לי הייתה תקלה ברכב שלי והייתי רוצה להחליף רכב בעקבותיה, הרי שמעבר לרכב של עופר משמעו שיפור חד משמעי וודאי בתוצאות שאעשה. הנחה מציאותית לחלוטין היא שאם עם ה STI הסטנדרטית הזמן איטי בשניה - הרי שיש סיכוי טוב מאוד וממשי לקזז אותה במעבר ל EVO משופרת - ואת זה יודעים כולנו... בכל אופן, עודד, אתה שוב מפספס את העיקר של הדיון הזה.. (מעבר לעניין "שיצאתי" לכאורה מלוכלך/לא חבר/קנאי/צר עין ושאר ירקות).

SPL - 143.6DB

"

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד הערה קטנה, אני לא מכיר את סיימון ומעולם לא פגשתי אותו אבל העליהום שעושים עליו פה לגמרי לא לעניין ורק ממחיש כמה תמים ולא ריאלי להגיד "בוא פשוט נשאל את כל המשתתפים אם יש להם בעיה". מזכיר לי את המערכונים על גאידמק ("אתה מסכים, כן ?" :vamp:).

פורסם

אנשים נתנו פה טיעונים טובים למה אסור היה להתנהג בחברות ולתת לערן רכב אחר. ואני חושב שעכשיו, כשמשתתפי ה MDC או אנשים ששוקלים להשתתף ב MDC יושבים בנחת בבית וקוראים את הטיעונים לפה או לשם, רובם היו מצביעים (לפחות בהצבעה חשאית) נגד האפשרות להחליף רכב. יש צער ברכב שנתקע, או בשחקן כדורגל שנפצע באמצע המשחק, אבל זה חלק מכללי המשחק, זו המציאות. לכן אולי אפילו בבחינת מוטב מאוחר מאשר אף פעם, יהיה נכון לפסול את הניקוד של ערן עם כל הצער שבדבר.

גם הארוע שלא הכרתי שבו חיכו לרוני שטרן בעייתי. מצד אחד אהבתי את החברות שהפגינו שאר המשתתפים שהצביעו כולם בעד לחכות. אבל כשאני חושב על זה עוד, אם מתחרה חדש ולא מוכר היה מאחר, האם היו מחכים לו? האם היו עוצרים את ה MDC עם כל הארגון, המשתתפים, הקהל והצלמים כדי לחכות לי למשל?

מהתקנון:

"4.2 ביום האירוע על כל משתתף להגיע למקום האירוע לפחות חצי שעה לפני תחילת התדרוך על פי הלו"ז המפורסם.

אי עמידה בזמנים המוגדרים עלולה לגרום לפסילת המשתתף לאותו יום."

בסופו של דבר, אנחנו יכולים להתווכח עד מחר. זה בסדר אם הנהלת מסלולים תחליט לכאן או לכאן בתנאי שתודיע מראש לכולם. אבל מדובר בהחלטה הרבה יותר משמעותית מאשר רק המקרה עם ערן אתמול.

הסיבה היא פשוטה- ההחלטה שלהם תקבע בעצם האם ה MDC, יצטייר כארוע ספורט סחבקי לחבורה קטנה של חובבי נהיגה שנפגשים לג'ימקנה, או ארוע ספורט רציני עם ליגה שדורש מהנרשמים אליו להתייחס אליו ככזה, פתוח לקבל משתתפים חדשים, ומעוניין ליצור תדמית רצינית לספורט המוטורי שכרגע בחיתוליו.

אני בכל מקרה מאוד נהניתי ואגיע שוב בכל מקרה.

תומר

פורסם

בוקר טוב

חשבתם שרק בראלי יש בעיות...? מסתבר שבכל ספור שברגע שהוא הופך לרציני ותחרותי מתעוררות הצרות , כל אחד והצרות שלו.

חברים, ביום שהתחלתם את "מירוץ החימוש" - שיפורים וסליקס , נגמרה החובבנות וכן, גם אצלכם, כמו בכל ספורט מוטורי אחר מה שמדבר לבסוף זה הכסף .

כאשר רצים קדימה שוכחים דברים שלעתים חשובים, מאחור.

ומה הכוונה ? בהרבה כוונה טובה החלה עונת ה-MDC 2009 אבל מה לגבי תקנון ברור ? ספורט מוטורי של שנות ה-2000 ? בכל ליגה מסודרת חייב להיות גורם חיצוני שישפוט או לפחות יפקח . לא יתכן מצב ש"מסלולים" יארגנו את התחרות וגם ישפטו או יפקחו. בדיוק בגלל דבר כזה יכול נהג "לבקש" לשאול את כולם אם הוא יכול להחליף רכב...

אל תתחבאו מאחורי ענייני החברות...תסתכלו קדימה, לעתיד של הספורט המוטורי שלכם ומוטב שכבר עכשיו, הנהגים, לא המארגנים, יפיקו את הלקחים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
אתה שכתבת שבאת עם צמיגים לא מספיק טובים אריק הצמיגים

שאתה נוסע עליהם הם לא סמי סליקס? ואם היו לך צמיגים אחרים

היית מגיע לזמנים של החמישיה הראשונה? ?

אבירם לא אתיחס לכל שאר מה שכתבת , אבל בנושא הצמיגים שלי BF GOODRICH עם טרד וויר 300 הם צמיגי כביש בלבד . לא competition וגם לא "סמי סליקס" בסך הכל Ultra High Performance Summer כפי שתייר ראק מגדירה אותם. וכן ידידי, כל הרעיון בצמיגי סליקס זה א-ח-י-ז-ה , צמיג כמו של באקשי היה מוריד לי 3 - 2 שניות מה 45.69 שלי ואף היו עוצרים אותי בזמן על מנת שזה יחשב .

פורסם

ברכות לזוכים בכל הקטגוריות! פשוט מדהים!

צר לי באופן אישי על הופעה עלובה שהתחילה באיזה בעיה חשמלית שהפכה לי ולחגי את המקצה הכרות ללא קיימת מה שדי דפק לנו את כל העסק ולמרות שהבעיה נפתרה קצת קשה לסדר(לי לפחות) את הראש אחרי זה אבל זה מה יש ועם זה (לא) ננצח :lol:.

תודה למסלולים על הפקה יפה מאוד כמו שאנו מצפים כבר אך לא מפסיקים להעריך.

לנושא גמר המפלצות.

ברמה עננינית:

כמו שאתם יודעים אני וערן וכל חברי עמותת STI חברים המווון שנים וגם מתחרים המון שנים אחד בשני ואחד עם השני.

אין לבוא לא בטענות לא לערן ולא לסיימון וגם לא למסלולים לצורך העניין.

כמו בכל ספורט יכול אדם שמתחרה להגיש בקשה ל EXCEPTION וזה מה שנעשה וכמו בכל ספורט יכול כל מתחרה אחר להגיש או להביע התנגדות בין אם הוא עולה לגמר או לא עולה לגמר, זה לחלוטין לגיטימי.

את ההחלטה קיבלו מנהלי ומארגני האירוע שיכלו גם לא להסכים לכך אך מכיוון שכבר הוחלט על כך זה מה שיש ואולי להבא לא יאפשרו לאור ההתנגדויות שמגיעות אחרי שהתחרות נגמרה במקום שיוצגו, אם יש, בזמן האירוע.

זהו בהחלט מקרה ללמוד ממנו להבא ולהסיק מסקנות.

ברמה האישית:

אינני באמת רואה בהחלפת הרכב שעליו מתחרים, במיוחד אם יש בעיה ברכב, משהו כל כך אקוטי במיוחד אם אין בהחלפת הרכב משום מתן יתרון לאותו מתחרה.

דובי, הפידבק של מוערך כתמיד.

זה לא "צרות" ברמה יותר מידי גבוהה. עונה שעברה היה את נושא הצמיגים והעונה נתקלנו כבר באירוע הראשון במבחן חדש. זה אך טבעי עם התפתחות של כל דבר. המקומות "האחרים" בהם יש צרות יש בזה הרבה מאאוד היסטוריה ודברים אחרים שאין קשר בינם לבין מה שקורה כאן.

דובי, מה שמדבר זה ממש אבל ממש לא הכסף לפחות לא הכסף הנכנס :-D.

זהו עניין של הצלחה אישית לחלוטין ואגו במובן החיובי.

אני לא רואה לנכון להכנים גוף שלישי ורביעי לספורט הזה, לא בשלב זה בכל אופן.

אימוץ תקנון של ליגה זו וכאלה שעתידים לקום זה בהחלט מספיק ועמידה בהם ולשמחתי מסלולים שעושים את כל האפשר כדי לקיים ליגה כזו הם מבחינתי יכולים בהחלט לשפוט ולהחליט. כשיקומו ליגות נוספות ובתקווה שיהיה ליגה משותפת שתערך במקומות שונים אז בהחלט רצוי וראוי שיהיה פיקוח חיצוני כזה או אחר.

שוב תודה למסלולים

תודה לFEDERAL

תודה ל BG

וכמובן ל PIT STOP

פורסם
...

דובי, הפידבק של מוערך כתמיד.

זה לא "צרות" ברמה יותר מידי גבוהה. עונה שעברה היה את נושא הצמיגים והעונה נתקלנו כבר באירוע הראשון במבחן חדש. זה אך טבעי עם התפתחות של כל דבר. המקומות "האחרים" בהם יש צרות יש בזה הרבה מאאוד היסטוריה ודברים אחרים שאין קשר בינם לבין מה שקורה כאן.

דובי, מה שמדבר זה ממש אבל ממש לא הכסף לפחות לא הכסף הנכנס :-D.

זהו עניין של הצלחה אישית לחלוטין ואגו במובן החיובי.

אני לא רואה לנכון להכנים גוף שלישי ורביעי לספורט הזה, לא בשלב זה בכל אופן.

אימוץ תקנון של ליגה זו וכאלה שעתידים לקום זה בהחלט מספיק ועמידה בהם ולשמחתי מסלולים שעושים את כל האפשר כדי לקיים ליגה כזו הם מבחינתי יכולים בהחלט לשפוט ולהחליט. כשיקומו ליגות נוספות ובתקווה שיהיה ליגה משותפת שתערך במקומות שונים אז בהחלט רצוי וראוי שיהיה פיקוח חיצוני כזה או אחר.

...ל

"צרות מסוג צמיגים/החלפת מכונית וכו' יצוצו תמיד, בכל פעם משהו אחר אבל יצוצו זה טבעו של עולם .

כסף - ברור שלא כסף נכנס אלא יוצא רק שהעניין הוא שעד כמה שלא "יחביאו" את זה, בסופו של יום הכסף כן מדבר- שיפורי מכוניות עולים כסף, צמיגים עולים הרבה כסף וגם מכוניות כי ביום שנהג יבין שמה שעוצר מבעדו לנצח זו המכונית הוא ירצה יותר.

תקנון וגוף חיצוני הם חובה, איך שלא תשחקו עם זה אתם נמצאים במרוץ-מכוניות וזה עסק רציני. תתחילו להתנהל בהתאם לכך. אני מניח שרבים מכם בוגרים ובעלי עסקים ובאותם עסקים שלהם לא היו מתנהלים "בחובבנות" שכזו של טובות וחברויות כאשר מדובר בעסקאות וכסף. גם כאן, מעבר לכייף מדובר בתחרות וכן, מה לעשות יש כאלו מביניכם שמשקיעים הרבה כסף בכדי לקזז חצי שנייה. הגיע הזמן לקפיצת מדרגה ויפה שעה אחת קודם .

רוצים חובבנות ? תעשו תחרות עם רכב זהה לכולם .

אתם כבר מעבר לזה, מצטער.

מהצד הכול נראה אחרת.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אנחנו המתחרים היינו באפלה לגבי התוצאות שנעשו וזה לגמרי לא לעניין. זה מצחיק להתחרות בלי שיש לך מושג כמה עשית או כמה אחרים עשו ולאן אתה אמור לכוון. בעבר היה לידנו לוח תוצאות שעודכן בצורה ישירה.

:mm_yeah:

Power Is Nothing Without Control

פורסם

יתכן שלחלק מהאנשים כאן יש בעיה בהבנת הנקרא?

התקנון קובע שאסור להחליף סוג רכב במהלך התחרות.

איפה כתוב שמתחרה חייב לנהוג רק ברכב שלו ולא ברכב אחר מאותו סוג?!

מה הבעיה להחליף EVO ב- EVO?

הבעיה בירידה (עופר, בלי כוונה להעליב... :wink:) מ- EVO 9 ל- EVO 8, למרות ששתיהן עם אותם צמיגים ובולמים?

אם ערן היה נוהג ברכב שלי (9, למי שלא הבין) גם היתה בעיה?

אם כבר, אז דוקא להחליף STI סטנדרטית ב- EVO משופרת זו חריגה מהתקנון...

במקרה הזה אני לא רואה כל חריגה מהתקנון.

אם פרשנות המילים "סוג רכב" בתקנון אינו ברור מספיק, הרי שהפרשנות חייבת להיות לקולא (לטובת המתחרים) ולא לרעתם, בדיוק כפי שנעשה במקרה הנדון.

למרות חברותי עם ערן ובמועדון STI זו דעתי האובייקטיבית!

בנימה אישית, אני רוצה לשמור על המקום השני בו זכיתי ביושר ולא "לרשת" את המקום הראשון בגלל הויכוח המיותר שמתנהל כאן עקב בעיות הבנת הנקרא או אי בהירות של התקנון.

גם אני שכחתי להודות שוב למסלולים ולכל נותני החסות על האירוע... :oops:

אז כמובן תודה ענקית והמשיכו כך!

שיהיה לכולם חג שמח ונתראה ב- MDC הבא.

שי

פורסם

מקבלים תדריך, ומבקשים שקט מהמרעישים שבצד.

75014207.jpg

16672463.jpg

ל'

5.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בקיצור - נראה לי שכולנו הבנו ולא צריך להוסיף.

בסוגיית הצמיגים, לא נראה לי שיש טעם לפצל את קטגוריית המפלצות לשני חלקים, בעיקר עקב מיעוט מתחרים וקושי של מסלולים לבצע עוד קטגוריות. אבל אולי כדי לנסות לבצע את הליגה הבאה ללא צמיגי סמי סליקס בכלל. נראה לי שיכול להיות מעניין לראות את ההבדלים בין הקטגוריות עם אותם צמיגים (או בכלל מעניין לראות את המפלצות עם כל הכוח - וצמיגים רגילים, יהיה מעניין :twisted:)

פורסם
היי עודד,

מה שניסיתי לומר פה הוא מנקודת מבטי, ולא מנקודת מבטו של ערן, כמו שאתה מנתח.

כלומר, אם לי הייתה תקלה ברכב שלי והייתי רוצה להחליף רכב בעקבותיה, הרי שמעבר לרכב של עופר משמעו שיפור חד משמעי וודאי בתוצאות שאעשה. הנחה מציאותית לחלוטין היא שאם עם ה STI הסטנדרטית הזמן איטי בשניה - הרי שיש סיכוי טוב מאוד וממשי לקזז אותה במעבר ל EVO משופרת - ואת זה יודעים כולנו... בכל אופן, עודד, אתה שוב מפספס את העיקר של הדיון הזה.. (מעבר לעניין "שיצאתי" לכאורה מלוכלך/לא חבר/קנאי/צר עין ושאר ירקות).

הבנתי למה התכוונת!! טעות שלי בהבנה..:oops:

ורק לצורך שמירה על הסדר הטוב, אני לא שמעתי (פיזית) את "הדבר שבגללו יצאת כזה" אני בכלל לא הייתי מעורב בכל תהליך קבלת ההחלטה במקרה של ערן. אני רק הבעתי את דעתי בפני צוות השופטים ומקבלי ההחלטות. (אני מדדתי זמנים)

ואני האחרון שיבוא לשפוט מישהו בגלל דברים שאמר או לא אמר. (בעיקר שזה במצבים כאלו)

אני לא מאמין בשמועות..

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

• תוכן חדש...