Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותיי הרשו לי לנסח הודעה המציגה את עמדת עמותת STI בנוגע הארוע המדובר.

1. בכל ארוע יוצא דופן יש האוהבים את התוצאה ויש שלא.

2. לאחר קריאה מקיפה של התקנון - אין התייחסות חד משמעית בנושא כשל טכני במכונית ומעבר לרכב אחר. ההתייחסות המפורשת בתקנון כפי שצויין מעליי - ציטוט אין להחליף סוג רכב תוך כדי התחרות- להעצמת נקודה זו יש לומר בגילוי נאות שכאשר המכונית של ג'ון סבלה מבעיות תפקוד אך בכל זאת נסעה לא הורשה לג'ון ולי לעבור להשתמש במכונית שלי (סילביה הנעה אחורית - סובארו הנעה כפולה) על אף החסרונות הברורים כתוצאה מנהיגה במכונית נחותה - התשובה התקבלה בהבנה ובשיחה עם גידי הובהר לו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים גם על ידי וגם על ידי ג'ון כי אנו מקבלים את מרות התקנון.

* לא זה המקרה, המקרה מתייחס למכונית שלא איפשרה להמשיך להתחרות ואין בתקנון התייחסות למקרה כזה (מה גם שלא הוחלף סוג רכב) - כיוון שעד לכתיבת התקנון הנושא לא עלה ולא דרש התייחסות מיוחדת - דבר ההופך מקרה כזה ליוצא דופן - בתקנון יש התייחסות למקרים יוצאי דופן - ציטוט במקרים חריגים, סמכות השיפוט האחרונה היא השופט הראשי של התחרות.

השאלה האם לאור המחלוקת שנוצרה יש סיבה לבצע שינוי בתקנון על מנת שיתייחס לנקודה זו היא שאלה חשובה - ואין היא אומרת כי בהתאם למה שמתאים לנהג כזה או אחר ישונה התקנון - תזכורת - ארוע זה הינו יוצא דופן.

3. ההתייחסות החברית המוצגת בMDC אינה באה ממקום של עליונות או מתוך כוונה של עמותת STI ליצור יתרון מובנה על נהגים שאינם מן העמותה, ה"חברות" המדוברת מתייחסת לעובדה כי בקטגורייה בה 80% מהמשתתפים חברים כאשר מדובר בארוע מוטורי כל אחד ואחד בעמותה תחרותי ורצה לנצח - אבל וזהו אבל גדול - במקרה המדובר אין מדובר על פיקשוש זינוק, או פסילה מקונוס ואף לא על יתרון בלתי חוקי שהביא לתוצאה לעלייה לגמר - עמידה על קו הזינוק הייתה מובטחת. רכב היה חסר.

ספורטיביות = תחרות, אין כאן מן הזנייה של הספורט המוטורי - ההפך הוא הנכון, לאפשר לתחרות להתקיים על ידי פירגון מחבר הינו דבר מאוד מקובל בענף המרוצים מסביב לעולם - כל עוד עומדים בתקנון, תחרויות הקארטינג העולמיות לא היו מתקיימות ללא עזרה בין הקבוצות ותרומה של מנוע מידי פעם, וכן, אני מדבר על מרוצים בתקנים המחמירים ביותר בעולם - כל עוד זה עומד בתקנון.

ואולי במרוצי הראלי ייפסקו שלא חוקי למכונאי של קבוצה יריבה לעזור בעת צרה - איפה היינו ואיפה היה הספורט המוטורי בארץ ובכלל.

נכון, אנו צריכים להתקדם לצורת ספורט מוטורי מתקדמת יותר אבל בסוף שבוע בו אלוף העולם בפורמולה 1 משקר לכל העולם לגבי החלטה קבוצתית בנוגע לנהג אחר ובעונה החולפת בראלי FORD ניסו כל טריק בספר כולל טקטיקות מביישות לעקב את סבסטיאן לואב לזכייה בעוד אליפות - עמותת STI גאה לעמוד בראש נהגים שמעדיפים להתחרות ראש בראש ולאפשר על ידי "חברות" לוודא כי את המקום הI מרוויחים ולא מקבלים - וזאת יאמרו ואמרו הזוכים במקום הII והIII ליום התחרות.

4. סמכות שיפוטית קיימת בכל ענף ספורט - מותר להגיש בקשה לשופטים - במידה והשופט אישר השופט הוא הסמכות האחרונה - אם זאת - זכותו של כל נהג להתלונן כי לא נשמרו חוקי התחרות ולערער על החלטת השופטים - שוב במקרה זה התקנון אינו מתייחס בצורה ספציפית - דרוש תיקון - בהחלט.

5. כחבר ועד עמותת STI אני מגנה את המתקפה כנגד סיימון - גם בצורה אישית אך יותר מכל ברמת הספורט המוטורי - כל נהג זכאי להתחרות בתנאים שווים למתחרים אחרים, זכאי לאותו יחס שיפוטי ולא ניתן לבוא אליו בטענות על רצונו לאכוף את החוקים - בנימה אישית - סיימון בין אם התלוננת ובין אם לא - יש לך כל הזכות לעשות זאת ואין צורך שתתנצל על כך - זו זכותך וזו זכותו של כל נהג בMDC מקטגוריית המפלצות או מקטגורייה אחרת לבקש לאכוף את החוקים מבלי לחשוב שיתבצע עליו חרם חברתי.

6. בהקשר להגדרת קטגוריית המפלצות - זהו שירשור אחר לחלוטין שמצא את דרכו לדיון שאינו לו - סליחה חברים אבל כולנו יודעים שאין קטגורייה המתאימה לכל מכונית ברשות המשתתפים - תמיד יהיה מי שרכבו לא מתאים לקטגוריה - המכונית שלי לדוגמא היא 4X4 טורבו - מפלצות בקטגורייה, רק שיש לי פחות 200 סוסים מתחת למנוע ופחות יכולת בלימה ופחות הגה ובכלל פחות - החיים קשים - זו הקטגורייה - הנושא נטחן לעילא ולעילא - לכל מי שרוצה להמציא קטגורייה חדשה אהלן וסהלן בואו נבדוק יחד כמה משתתפים יכולים להשתתף בקטגורייה הזו - שגם מתאימה לי ונקדם אותה ביחד. במקום לדרוש ממסלולים שרצים אחרי כל משתתף חודש לפני כל MDC (יש יוצאים מן הכלל), בואו הנהגים נתאגד, נראה מספרים וכך נבוא לMDC מוכנים - יצרנו יש מאין (בנימה אישית דני וכל נהג אחר השואף לכך - אשמח לתרום מזמני ולקדם הנושא - אך שאלה נוספת נשאלת האם המכונית שלך - דני או של Eריק היא באותה קטגורייה כמו המכונית שלי?)

הנקודה היא ברורה - במידה ונמציא קטגורייה חדשה - הכל יהיה יותר טוב - אבל עד אז - כל מי שבוחר להשתתף בקטגורייה כזו או אחרת - שיישתתף ולא יעביר ביקורת אם זה פייר או לא פייר - יש רשימת צמיגים מותרת והיא מופיעה בתקנון. יש קטגורייה לכלי רכב? יש, מתאים? אחלה. לא מתאים? תמצאו פתרון במקום להתלונן.

כל הנאמר כאן מייצג את עמותת STI ומחייב את החברים בה כולל את ערן גומר וכולל את אבירם כמו גם את סיימון או כל חבר עמותה אחר לצורך העניין, במידה ודברים הוצאו מהקשרם בהודעות מעליי נא להבין כי מדובר ביחסים אישיים שנכנסו לתוך שירשור מקצועי ולהבא נדע להבדיל בין השניים.

לכל המשתתפים בMDC נקווה שנתראה במרוץ הבא ונוכל לשוב ולהנות מפעילות ספורטיבית, בשם עמותת STI תודה.

פארן חגי.

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

תאמת היה יום מאוד נפלא, זו הזדמנותי לברך כל מי ששם יד בהרמת האירוע, אישית מאוד נהניתי להשתתף מול רכבים מאוד חמים.

הערה:

אני נסעתי על הרינו 5, למרות שאני עם 1.4 ליטר ובגלל שאני נוסיע על צמיגי פלקין חצי סליקס, בייתי אמור להיכנס לקטיגורית המפלצות, כדי לא לתת למפלצות לשחוט אותי אני הורדתי את הסליקס ביום האירוע ע"מ להתחרות בפתוחה, בסוף נכנסתי עם צמיגים בקוטר 17 דבר שלא עזר לי מאוד בגלל זווית היגוי מוקטנת ברמה עם שפשוף בקנף ובשלדה, אבל למרות זה התוצאה היתה 49 שניות.

הדבר שבאמת לא היה הוגן, אני פתאום רואה שאני מתחרה מול מיאטה הכחולה, שנעולה בצמיגי סימי סליקס שהיתה אמורה להתחרות מול המפלצות, מישהוא יכול להסביר לי למה, כי אם הייתי מתחרה עם הפלקין שהורדתי הייתי מבטיח שיפור ב 4 שניות לפחות למרות בריחה באינטרקולי מה שנתן לי לגדוש 0.8 במקום 1.5 וגם חשבתי לפני שהמסלול תכני ולא מהיר.

לגבי נהג האיווי עם הקלץ שנסרף אמת זה לא צריך להפריע זה שהוא החליף רכב, למה כי מדובר בנהג ולא ברכב.

אם למישהוא יש אזשהי תמונה לרינו שלי אהייה מודה לו אם ישלח לי.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם

ראשית, תודה ל'מסלולים' על יום מהנה ומותח, התגעגנו לתחר.. :-D

באופן אישי, התחריתי בקטגוריה הנמוכה עם מזדה 2 מושכרת סטנדרטית לגמרי, עם קצת יותר ריכוז (שאבד) בגמר, אני סבור שהייתי נותן פייט טוב יותר ליואל ולדודי , עידן אברג'ל היה מעל כולנו אתמול ובהפרש משמעותי - ובהחלט מגיע לו המקום הראשון, כל הכבוד! :-) על אף זאת - אני סבור שהמנצח הגדול של הקטגוריה שלנו הוא זה שהגיע במקום החמישי דווקא, שלומי ב. - שעם רכב גמלוני כמו הקורולה הרובוטית מצליח להוציא זמנים שכאלה מהרכב - יישר כוח!!

מבחינתי הלקחים נלמדו ול'אימון' הבא נשתדל להגיע מוכנים יותר.

ברצוני להודות לספונסר שלי "מרכז שירות ברק - מורשה מזדה ופורד" שעוזר ותומך בלי סוף.

נהניתי לראות את התחרותיות והמתח בקטגוריה הפתוחה, סוללת התותחים שנמצאת שם מראה על הרבה לחץ ויכולת של המתחרים, אני סבור שהיא מספקת את רוב העניין כרגע - אולי אצטרף בעתיד (ואני מסכים עם עידן - גם אנחנו היינו צריכים לקבל את הדוגמניות ברכב, דין ויורי - אל תיעלבו :wink: ).

לגבי האירוע במפלצות, מלבד העובדה שצריך להצמד לתקנון אני לא רואה מצב אחר שיכול להיות. אם המצב הנתון לא תאם את התקנון (שי העו"ד נתן לי שיעור בהבנת הנקרא :-D ) אז לא משנה במי מדובר, כל אחד יכול להפגע והתנאים צריכים להיות שווים לכולם. רק אציין שכבר בעבר היה מקרה של שינוי תקנון באמצע העונה (בעונה הראשונה באשדוד) וכשהתראנו על כך בגלל חוסר שויון לכולם - התשובה שקיבלנו הייתה חוסר תיאום בין המארגנים בתוך החברה. אני לא בא לנגח אף אחד - אך כן רוצה שהלקחים ילמדו להבא כי כפי שכולם רואים יש מירוץ חימוש תמידי (ואני בעד) אבל צריך גם לתת את הדעת ולשמור על שוויוניות מסוימת.

תודה לכל הצלמים - אשמח לתמונות נוספות של המזדה 2 התכולה (תכלת שמיים) עם מדבקה של בוכנה וונקלית עליה..

אלון :-)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
נהגת שודים,

תודה על התמונות!

:mm_yeah:

8)

39432331.jpg

ל'

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק עוד דבר או שניים.

בתגובת הוועד, לה אני מחויב ומסכים לחלוטין, נכתב כי זכותי המלאה הייתה להתלונן/לא להסכים עם העובדה שערן יחליף רכב.

אני רוצה לומר שוב, באופן חד משמעי, שלא היה רגע אחד בו התנגדתי או הסכמתי לשינוי כזה או אחר. הייתי פאסיבי לחלוטין בעניין. כלומר כל החלטה שתתקבל, גם אם יחליטו שאני לא עולה כלל - הייתה מתקבלת אצלי בשתיקה (רועמת אמנם, ולכל היותר הייתי אומר את דעתי מאוחר יותר). באתי ל MDC להנות, ואתמול לא נהניתי. ממש לא. יתרה מזאת, יצאתי משם בתחושה של לא לרצות לבוא לאירועים הבאים הללו. רק משום התחושה הזו, אסור "להתעסק" עם תקנון, התחושה שהייתי הכי בסדר שאפשר, ואפילו אם כן הייתי מתלונן על הדברים ולא מסכים - גם אז הייתי בסדר מבחינת התחרות - אבל אם כבר לא התנגדתי וכן הייתי חבר (ודרך אגב, כלל לא משנה מי זה היה עם רכב תקול, גם אם הוא היה עובר לרכב טוב יותר - לעולם לא הייתי מתנגד - לא זה החומר שממנו קורצתי למרות שאני בטוח באופן וודאי שבמצב הפוך הייתה קמה התנגדות עזה לכך שאני אחליף את רכבי לרכב אחר) - לבוא ולומר שאני קנאי וצר עין - פשוט מעורר בי סלידה ענקית מהנפשות הפועלות... חוץ מזה שחצי שניה הפרש ביחס לכל הפער הטכנולוגי, מנוע, צמיגים, מתלים, מוטות, צמיגי סליקס וכל דבר אפשרי אחר שיש ברכבים הראשונים בקטגוריה (וכל כך מעניין אותי לדעת לאן היו מביאות את התוצאות שלי על אותם רכבים ועוד מעט, בעזרת אבירם - גם נבדוק את זה...) גורם לי בפנים להרגיש המנצח האמיתי :)

ביחס לעליהום החברתי כנגדי - דבר ראשון, אני ממש ממש לא מתרגש מזה. אני את שלי יודע וטוב לי ככה. דבר שני הרי שמרביתו נוצר על ידי אלו שטוענים שאני לא אדם "חברי". בוא ונבחן את הדברים. כאמור, כעת ידוע לכל שלרגע לא התנגדתי שערן יעלה, למרות שזכותי המלאה הייתה לעשות זאת. מסקנה - הייתי חברי. בוא ונבחן את תגובת חבריי, או אלו שטוענים שאני לא "חברי". המממממ - קראו לי בשמות, העליבו, זלזלו, השמיצו ברבים ו... שכחתי משהו? אז בפעם הבאה, חברים יקרים, הסתכלו טוב טוב בפנים ועשו חשבון נפש לפני שאתם חושבים שאתם מכירים מישהו - ואל תניחו שהצורה שבה אתם הייתם מתנהגים בסיטואציה מסוימת - היא גם הצורה שאני או כל אחד אחר יבחר להתנהג בה. זה רק מסגיר אתכם...

ראובן - אני חייב לומר לך - כל הכבוד על הזמן ועל המקום השלישי שהשגת עם ה STI. תותח, את זה כבר הבנתי בקארטינג. אני לא אשכח את הקפיצות שלך בעקיפות לעולם :)

לחברי מהמועדון, ובעיקר לערן - הסיבה היחידה שהעלתי את הדברים שלי "בציבור" הייתה שלמרות שאמרתי לך באופן ברור, כמו גם ראם סמואל בעצמו - שלרגע לא התנגדתי שתחליף רכב - התגובה הראשונה שלך בפורום הזה הייתה "כולם הסכימו חוץ מאחד". אז פעם הבאה, כמו שאתה תמיד אומר, בוא נשמור את הדברים בסגור.

אה רגע, דבר אחרון. ל' - כל הכבוד על התמונות! באמת צילום מקועי ואיכותי. במיוחד תמונת התקריב שלי (עשית לי תמונת פרופיל לפייסבוק) :)

שבת שלום לכולם.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
בוקר טוב

חשבתם שרק בראלי יש בעיות...? מסתבר שבכל ספור שברגע שהוא הופך לרציני ותחרותי מתעוררות הצרות , כל אחד והצרות שלו.

חברים, ביום שהתחלתם את "מירוץ החימוש" - שיפורים וסליקס , נגמרה החובבנות וכן, גם אצלכם, כמו בכל ספורט מוטורי אחר מה שמדבר לבסוף זה הכסף .

כאשר רצים קדימה שוכחים דברים שלעתים חשובים, מאחור.

ומה הכוונה ? בהרבה כוונה טובה החלה עונת ה-MDC 2009 אבל מה לגבי תקנון ברור ? ספורט מוטורי של שנות ה-2000 ? בכל ליגה מסודרת חייב להיות גורם חיצוני שישפוט או לפחות יפקח . לא יתכן מצב ש"מסלולים" יארגנו את התחרות וגם ישפטו או יפקחו. בדיוק בגלל דבר כזה יכול נהג "לבקש" לשאול את כולם אם הוא יכול להחליף רכב...

אל תתחבאו מאחורי ענייני החברות...תסתכלו קדימה, לעתיד של הספורט המוטורי שלכם ומוטב שכבר עכשיו, הנהגים, לא המארגנים, יפיקו את הלקחים .

דובי

דובי, מה שאתה אומר נכון, אבל צריך לזכור ש MDC זה לא אליפות הארץ, זה לא ארוע ספורט מוטורי תחת כנפי ארגון ספורט מוטורי לאומי. זה תחרות שמארגן גוף פרטי עסקי, ולכן אין לו מחוייבות להביא שיפוט חיצוני או משהו דומה.

יום אחד אולי יתקיימו ג'ימקאנות תחת מטריית התאחדות הספורט המוטורי, ואז כמובן שכל מה שמקובל בספורט ברמה הלאומית יצטרך להתקיים.

במסגרת ההכנות לקראת חוק ספורט מוטורי בארץ אני כתבתי תקנון לספורט מוטורי עממי, שהיה אמור לקבוע את הכללים.

ידוע לי שגם ראם סמואל הגיש תקנון דומה. (כל אחד מאתנו כתב את התקנון עבור "צד" אחר של עמותות הראלי בתקופה שלא הצליחו ללכת ביחד לכיוון של התאחדות.)

אין לי מושג מה קורה היום עם התקנונים האלה. ראם ראה את התקנון שאני כתבתי כי התייעצתי עם מסלולים בעת כתיבתו והשארתי להם עותק.

אני לא ראיתי את התקנון שראם הגיש מסיבות של פוליטיקה ומאבקי כוח מטומטמים בין הצדדים הניצים, אבל אני משער ששני התקנונים נכתבו ברוח דומה.

היום אין לי מושג מה מצב ההתקדמות מבחינת שילוב הספורט המוטורי העממי בהתאחדות נהגי המירוצים שאולי תקום, מאחר ואני לא בארץ ולא פעיל יותר בתחום.

אני מקווה שיש מישהו שדואג לאינטרסים של הספורט המוטורי העממי על מנת שאלה ייוצגו בהתאחדו שתקום, ויוכלו להבטיח קיום פעילות חוקית ומסודרת בענף.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
רק עוד דבר או שניים.

בתגובת הוועד, לה אני מחויב ומסכים לחלוטין, נכתב כי זכותי המלאה הייתה להתלונן/לא להסכים עם העובדה שערן יחליף רכב.

אני רוצה לומר שוב, באופן חד משמעי, שלא היה רגע אחד בו התנגדתי או הסכמתי לשינוי כזה או אחר. הייתי פאסיבי לחלוטין בעניין. כלומר כל החלטה שתתקבל, גם אם יחליטו שאני לא עולה כלל - הייתה מתקבלת אצלי בשתיקה (רועמת אמנם, ולכל היותר הייתי אומר את דעתי מאוחר יותר). באתי ל MDC להנות, ואתמול לא נהניתי. ממש לא. יתרה מזאת, יצאתי משם בתחושה של לא לרצות לבוא לאירועים הבאים הללו. רק משום התחושה הזו, אסור "להתעסק" עם תקנון, התחושה שהייתי הכי בסדר שאפשר, ואפילו אם כן הייתי מתלונן על הדברים ולא מסכים - גם אז הייתי בסדר מבחינת התחרות - אבל אם כבר לא התנגדתי וכן הייתי חבר (ודרך אגב, כלל לא משנה מי זה היה עם רכב תקול, גם אם הוא היה עובר לרכב טוב יותר - לעולם לא הייתי מתנגד - לא זה החומר שממנו קורצתי למרות שאני בטוח באופן וודאי שבמצב הפוך הייתה קמה התנגדות עזה לכך שאני אחליף את רכבי לרכב אחר) - לבוא ולומר שאני קנאי וצר עין - פשוט מעורר בי סלידה ענקית מהנפשות הפועלות... חוץ מזה שחצי שניה הפרש ביחס לכל הפער הטכנולוגי, מנוע, צמיגים, מתלים, מוטות, צמיגי סליקס וכל דבר אפשרי אחר שיש ברכבים הראשונים בקטגוריה (וכל כך מעניין אותי לדעת לאן היו מביאות את התוצאות שלי על אותם רכבים ועוד מעט, בעזרת אבירם - גם נבדוק את זה...) גורם לי בפנים להרגיש המנצח האמיתי :)

ביחס לעליהום החברתי כנגדי - דבר ראשון, אני ממש ממש לא מתרגש מזה. אני את שלי יודע וטוב לי ככה. דבר שני הרי שמרביתו נוצר על ידי אלו שטוענים שאני לא אדם "חברי". בוא ונבחן את הדברים. כאמור, כעת ידוע לכל שלרגע לא התנגדתי שערן יעלה, למרות שזכותי המלאה הייתה לעשות זאת. מסקנה - הייתי חברי. בוא ונבחן את תגובת חבריי, או אלו שטוענים שאני לא "חברי". המממממ - קראו לי בשמות, העליבו, זלזלו, השמיצו ברבים ו... שכחתי משהו? אז בפעם הבאה, חברים יקרים, הסתכלו טוב טוב בפנים ועשו חשבון נפש לפני שאתם חושבים שאתם מכירים מישהו - ואל תניחו שהצורה שבה אתם הייתם מתנהגים בסיטואציה מסוימת - היא גם הצורה שאני או כל אחד אחר יבחר להתנהג בה. זה רק מסגיר אתכם...

לחברי מהמועדון, ובעיקר לערן - הסיבה היחידה שהעלתי את הדברים שלי "בציבור" הייתה שלמרות שאמרתי לך באופן ברור, כמו גם ראם סמואל בעצמו - שלרגע לא התנגדתי שתחליף רכב - התגובה הראשונה שלך בפורום הזה הייתה "כולם הסכימו חוץ מאחד". אז פעם הבאה, כמו שאתה תמיד אומר, בוא נשמור את הדברים בסגור.

שבת שלום לכולם.

אותך אני לא מכיר, אבל אם אתה הבחור עם האמפרזה שהעיפה את הקונוסים, אז אני חייב להודות על מקצועיות הנהיגה שלך כל עוד שהרכב שלך מסווג כמקורי. :beerchug:.

ועזוב אותך ממספרים.

להבנת ערכה של שניה, שאל מישהו ששרד תאונה ויצא ממנה בחיים. תסעו בזהירות ... ובלי מהירות...

פורסם
אותך אני לא מכיר, אבל אם אתה הבחור עם האמפרזה שהעיפה את הקונוסים, אז אני חייב להודות על מקצועיות הנהיגה שלך כל עוד שהרכב שלך מסווג כמקורי. :beerchug:.

ועזוב אותך ממספרים.

משפט אירוני משהו... :)

ובכל זאת, תודה על המחמאה. האמת היא שעליתי להקפת המדידה האחרונה בגמר לא מרוכז לחלוטין בעקבות כל הדיבורים עליי ועל כל הדבר הזה שהתרחש - והקונוס המסכן סבל מכך על לא עוול בכפו...

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...