Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר אתה תשתתף ביום שישי הקרוב?

:?:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז נחמד לראות שלפחות בלי סליקס המרחק בינינו לא גדול כל-כך :-)

בוא נקפוץ לערד...... אני מהמר על הבדל גדול יותר ללא הסליקס :wink:

לפי הסרטון הקצר אפשר לחשוב שהפכת להנעה אחורית 8)

נראה טוב.

הנעה אחורית עדיין לא אבל אני מתקרב :twisted: - תודה ונתראה ביום שישי (בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה).

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ל', אני אכן משתתף, חסר לך שאת עוד פעם מגיעה עם תירוצים שאת בלי המצלמה או משהו כזה :-)

ערן, תזמין, אני בא 8) (זה בסדר, אפילו כאן יש בינינו הפרש של כמעט 2 שניות, אז בערד...:lol:. אני התכוונתי שיש פחות משניה, אולי אפילו חצי שניה, בין המובילים אצלנו לרוב הקטגוריה שלכם באימון בלי סליקס)

שיהיה בהצלחה ביום שישי, אולי נשחזר ימים עברו (אצלי לפחות) עם שני רכבים שחורים בראש הפודיומים :twisted:

פורסם

נשמע שנהנתם! אני רק מקווה שבאופן הוגן התוואי של התחרות לא יהיה דומה לתוואי של האימון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש בסיס לחשש שלך ? זה קרה בעבר ?

הנוהל הזה של אימון שבוע לפני ה-MDC קיים פחות או יותר מאז שהתחילה הליגה (בדרך-כלל התוואי הוא זה של האירוע הקודם, הפעם לא). לא זוכר מקרה כזה (למעט כמובן העובדה הפשוטה שאחרי כ"כ הרבה אירועים במגרש קטן ומוגבל יש אלמנטים שחוזרים על עצמם), למרות שיש לי זכרון מעורפל של חשש שהיה לנו פעם שאימון פרטי שנעשה יום לפני אירוע היה מאוד דומה לתוואי התחרות.

בלי קשר, אני מקווה שהוא יהיה בעל אופי פתוח וכיפי בסגנון של האימון ולא כמו האירוע האחרון שהיה קצת צפוץ ומעצבן.

ניר

פורסם

יתכן ואגיע ל-1.6 ולמדידות הראשונות של הפתוחה.

בהצלחה לכל המתחרים!

ניר, החלמה מהירה... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
נשמע שנהנתם! אני רק מקווה שבאופן הוגן התוואי של התחרות לא יהיה דומה לתוואי של האימון...

הסר דאגה מליבך רוני!

מעולם לא היה אימון על התוואי של התחרות! (וגם לא יהיה).

עודד (מסלולים)

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

כמה עולה להשתתף בקטגוריית 1600? אני חושב לבדר אנשים קצת עם הקורולה(לא שיש לי סיכוי נגד החברים שמשתתפים באותה קטגוריה)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

האמת שאני מנסה למנוע את הפדיחה של "עם איזה רכב אתה מגיע?" אמממ קורולה 95' :roll:

ולדעת לפי הסכום עם שווה להשתתף

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה יכול להיות רגוע!

כבר ראינו באירועים קודמים מכוניות ישנות/מוזרות/משפירצות (דלק)/מתפרקות/נתקעות/מעשנות/ אספנות ומה לא..

אז אל תתפדח!

תבוא בשביל הספורט! גם אם לא תהיה על הפודיום, לפחות תתן יד ותהיה חלק מאירוע מוטורי בארץ..

למיטב זכרוני העלות היא 250 ש"ח. (אל תתפוס אותי על השקל- אני מההדרכה ולא מהמכירות אז יכול להיות שזה כמה שקלים לכאן או לכאן).

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

נהג טוב יכול להצליח גם עם רכב פחות ספורטיבי, ידוע בעיקר מורן גוט שלקח גביעים של מקום ראשון ושני עם מזדה 3 אוטומטית. עוד קיבלה גביע סוזוקי סוויפט ועוד רכבים מתפרקים כאלו ואחרים.

למעשה בקטגורייה זו הכל פתוח והתחרות נמוכה יחסית, בעיקר מאז שצמד האחים קרונין כבר אינם משתתפים. המחתרה החזק העיקרי הוא עידן.

פורסם
נהג טוב יכול להצליח גם עם רכב פחות ספורטיבי, ידוע בעיקר מורן גוט שלקח גביעים של מקום ראשון ושני עם מזדה 3 אוטומטית. עוד קיבלה גביע סוזוקי סוויפט ועוד רכבים מתפרקים כאלו ואחרים.

למעשה בקטגורייה זו הכל פתוח והתחרות נמוכה יחסית, בעיקר מאז שצמד האחים קרונין כבר אינם משתתפים. המחתרה החזק העיקרי הוא עידן.

תודה על המחמאה :oops:, לא שלך חסרה נהיגה פנומנלית...

בכל אופן, חם לעונה 8)

http://www.mezegavir.net/

אודה לכל צלם שיצליח להתעורר לפני השמש בשביל להגיע ולתפוס אותנו "המקופחים" בפוזות מגרות על המסלול...

עידן.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

maatrixx, כמה זמן אתה עוד רוצה להתרפק על החתימה שלך ? יאללה, תצטרף לזרם, יהיה בסדר 8)

ניר, החלמה מהירה... :wink:

תודה :wink:

פורסם

כי היו לי תוכניות להופיע בג'ימקאנות הבאות עם מנוע אחר ולקבל קצת יתרון, לא ממש מצליח לי בגלל הצבא.

• תוכן חדש...