Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאוד שמח שהיה ארוע ברמה ענקית כמו היום, הכול רץ חלק בלי קישקושים.

בפתוחה....

היה קרב ענקים, מרשים במיוחד ממכוניות מודבקות, עד מדוגמות ונהיגה מדהימה.

קובי, ואמודי, כל הכבוד. אבל!!!! סדובסקי נתן את ההופעה הכי גדולה, כל הכבוד אחי.

במפלצות הנושא מיותר לפי דעתי. גומר נהג מדהים שתמיד נותן לכולם בראש, אני לא יודע את

כל הסיפור אך מפני שהוא נחתם אז פרגנו.

בנוגע לצוות מסלולים והבנות האמיצות.

יום חם וקשה עבר על כוחות המארגנים ולכן תודה.

תודה גדולה לספונסרים של הארוע, שבלעדם לא היה ארוע כזה היום.

לסיום תתחילו לפרגן, ולהעלות תמונות. ומה עם MDC-2????????????????????

GTI-205-1.9

-SK-

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסבר למה שהיה:

כשהגעתי לעלות למקצה השני על קו הזינוק הרכב פשוט כבה.

פיניתי את מקומי לבא בתור על מנת לנסות ולתקן את התקלה, לקראת סוף המקצה השני כשהבנתי שהבעיה לא תיפתר בזמן ביקשתי אישור לעלות למקצה עם האוטו של עופר.

כל זאת לאחר שבמקצה הראשון עשיתי את הזמן המהיר של היום ובכל מקרה היה בטוח שזו תוצאה שתהיה טובה מספיק על מנת שאעלה לגמר ולכן השימוש ברכב של עופר לא נתן לי שום יתרון !

אני אמרתי לצוות מסלולים שלמרות שבאופן עקרוני אין אישור להחליף רכבים בזמן התחרות אני מוכן לעבור אחד אחד ולהביא אישור מהמתחרים שייתנו לי להמשיך להתחרות.

להזכירכם לא החלטתי להחליף את הרכב כי לא הסתדרתי עם הרכב שלי, או כי חשבתי שעם רכב אחר אני אעשה זמן טוב יותר, החלפתי רכב כי הרכב פשוט לא נדלק!

צוות מסלולים החליט שבגלל הבעיה הנ"ל ועל מנת לא לפגוע בהזדמנות של המקום השישי (שהיה אמור לעלות כאילו על חשבוני) יעלו לגמר 6 מתחרים במקום 5.

אז סיימון ואריק, אני מודיע לכם חגיגית - ויש לנו כבר מספיק הוכחות לכך - עם האוטו שלי אני יותר מהיר, אני לא צריך אוטו של אף אחד אחר כדי להוכיח את זה.

סיימון - אני שמח שאתה חושב שאם הייתה בידייך EVO הייתה מקזז כמה שניות מזמנך - הרשה לי הפעם לומר לך --- :shock::roll: !

ואם ממילא עלית מהמקום ה- 6 לגמר, אף אחד לא נפגע כאן אז איפה בדיוק הבעיה? איפה חוסר ההגינות ? היכן נפגעת ? היכן אריק נפגע ?

מה כל כך גרוע בהחלטת מסלולים ?

אז אל תגידו לי שעינכם לא צרה !

ולמי שהתעניין - כשהאירוע הסתיים - צוות של TIG הגיע למקום, איתר את הבעיה ברכב (משאבת דלק שנפטרה :wink:).

המשאבה הוחלפה והרכב נסע הביתה בשלום.

ותודה רבה לכל שאר המתחרים, וכמובן לעופר שנתנו לי להמשיך להתחרות, בדיוק כפי שאני הייתי עושה עבור האחרים !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

אני מסכים עם ערן לגמרי ומקוה שכך תמיד יקרה במקרים דומים.

ערן לא קיבל כל יתרון עם הרכב של עופר (אם כבר אז ההיפך...), זכותו של סימון לעלות לגמר לא נפגעה וה"נזק" היחיד שנגרם הוא הפגנת רוח ספורטיבית של כולם, כולל של המארגנים.

אישית הייתי מאד מאוכזב אם לא היו נותנים לערן להמשיך, מאחר ואני מעדיף לנצח או להפסיד בנהיגה ולא בגלל תקלה טכנית של מתחרה אחר, בעיקר כשיש פתרון זמין והוגן.

נראה לי שאם כבר למישהו יש זכות להרגיש "נפגע" אז זו זכותו של מי שזכה במקום השני...

כל הכבוד למתחרים ולמסלולים על ההחלטה הספורטיבית ולערן על המקום הראשון!

שי

פורסם

חוויה ראשונה שלי בMDC - חברים נהנתי מאוד.

לאחר שבאתי לצפות במרוץ האחרון של העונה הקודמת ולא השתתפתי - חטפתי בראש מחברי למועדון STI בכך שהעיקר בהשתתפות.

הפנמתי, באתי, השתתפתי, נהנתי, מאוד!

תודה גדולה לג'ון (חן חן) צ'יקו אשר הבין את מצוקתי בשל היכולת של הסטיישן לגבור על המפלצות ובצעד נדיב ביותר איפשר לי להשתתף עם הסילביה - תודה.

לצערי במקצה ההכרות ובמקצה המדידה הראשון הסילביה סבלה מכשל מכאני ובשל כך לא יכולתי להשלים את ההקפות מבלי להביך את עצמי פעמיים כאשר הסילביה כבתה לי עם כל בלימה.

מקצה מדידה 2, הבעיות סודרו ורק נותר לי לנסות להסדיר את נשימתי - בחיי לא זוכר כמה זמן עבר מאז שהתרגשתי כך, איזה כיף.

חוסר ההכרות שלי עם הנעה אחורית בכלל ועם הסילביה בפרט הובילו אותי לזנק בצורה נוראית למרות הLAUNCH CONTROL אך מרגע שהתחלתי להתגלגל הקצב התגבר בצורה יפה.

המכונה הזו כל כך ממוקדת נהג ומחזירה אותי לכיסא הקארט מבחינת התחושות.

אומנם זמן המדידה לא הכניס אותי לגמר אך נשארתי עם טעם טוב בפה ואני בהחלט חושב שעם עוד שנתיים-שלוש אימון באפשרותי לשפר את הזמן.

תודה למסלולים על אירוח למופת ועל יום ספורט מוטורי מהנה, אני יודע שאני חדש בMDC אך מבטיח שתיראו אותי שוב.

תודה מיוחדת לגידי קרונין שניהל מאבק אמיתי להביא כמה שיותר נהגים לארוע ומתעקש בדרכו האצילית לקיים ארועים מוצלחים ומהנים, גידי שאפו, אולג יופי של הצגת נהיגה - כרגיל תענוג לצפות ולעודד, חנן, דין, משה ושאר הצוות תודה.

ועוד תודה אחת גדולה ומיוחדת - ישראמוטור, קבוצה פנטסטית של חברה מקצועיים שמסקרים באדיקות כל דבר עם מנוע, באים בחיוך משתדלים להוסיף זויות צילום, ראיונות וכל רעיון שנזרק לאויר כדי להעניק לנו הנהגים נקודת מבט מצולמת, אודי ובניו תודה וכל הכבוד.

פארן חגי.

פורסם

היה אירוע מהנה ביותר,כל הכבוד למשתתפים.

נתתם נהיגה מרשימה ומרהיבה, נהנתי לצפות בכם.

רוני תודה על הטרמפ.

:mm_yeah:

img1186.jpg

ל'

IMG_1186.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן כמעט ושכחתי....

תודה ענקית לצוות מסלולים על עוד אירוע מופתי !

וכמובן לספונסרים שלי:

מרכז הצמיג - הרצליה

חברת "אפוד" - ציוד למחנאות ונופש - משווקים של T.C.O. and YUKON

תודה גדולה גם לדודי - PIT STOP על הכל !

וכמובן, תודה אחרונה לכל הנהגים (בכל הקטגוריות) ולצלמים שבלעדיהם לא היו לנו זכרונות :wink:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

שבת שלום

הבנתי מהדיווחים שהיום היה מעניין ונחמד עם אוירה טובה וזה מצויין !

לאור מה שנכתב לעיל, אני מבין שערן נתקל בבעיה טכנית ברכבו וניתן לו אישור להחליף הרכב באמצע התחרות, אם אכן הדבר מדוייק כפי שציינתי, לדעתי נעשתה פה טעות כי אין לאשר החלפת רכב לאחר הרישום וזאת מכמה סיבות :

1.בג'מקאנה של רכבים פרטיים אין המארגן אחראי על תקינות הרכב המתחרה שבבעלותו , מאידך אם המארגן היה מספק את הרכב המתחרה כאן יש מקום להחליף הרכב.

2.היום זה היה ערן , שהוא חבר של כולם ובידיו אפשרות להשאיל רכב בקלות , מה יקרה כשבמקרה הבא אותו מתחרה לא יהיה כל כך מקובל,או שהוא חדש בתחום ואין לו חברים שילוו לו רכב ? האים התנאים יהיו שווים לכולם ? ברור שלא !!

3. אם במירוץ האחרון של העונה הדבר יקרה, כמובן ששיקולים של אליפות (כן או לא?) יכולים להשפיע על מלווה הרכב וכאן נכנסים כל מיני שיקולים שלא קיימים בתחילת עונה כמו היום !

4. זה גם פתח לצרות וקושי לקבל החלטות למשל- יבוא מתחרה עם תקלה של זיוף וקרטועים , מה עושים? מאפשרים להחליף או לא ? אם כן - יהיו פניות רבות מבלי שתהיה אפשרות לקבוע גבולות, מאידך אם לא יאפשרו להחליף רכב עם תקלת זיוף וכדומה , הדבר ימריץ את המתחרה להשבית את הרכב כליל כדי שתנתן לו אפשרות להחליף אותו וכאן תתחיל מלחמת עולם שתפיל את הכל !

5. הרי לא יודעים מה אופי המסלול ואיזה רכב (קצר או ארוך) מתאים יותר ,ובתרגיל פשוט לעבור לרכב היותר מתאים אחרי תקלה מדומה.

הבאתי פה מגוון של אפשרויות וכאלה גם הזויות, אבל רבותי זה בהחלט עלול להתרחש , ואז מה יהיה ? לכן יש להצמד לתקנון ולמקובל בספורט המוטורי ולתת תנאים שווים לכולם כי זה הבסיס לשמירה על רוח תחרותית הוגנת לאורך זמן !!

ערן ,כפי שאני מכיר אותך, אני מקווה שאתה מבין שאין לי אינטרס אישי בנדון ובוודאי שזה נכתב לטובת כלל העוסקים בענף מתוך דאגה לשמור על המשכיות תחרויות אלו !

מישל

פורסם

תודה רבה לצוות מסלולים על ארוע מדהים ( כרגיל )

תודה לכול נותני החסות.

תודה לבנות, ולבנים שסבלו ברכבים בכול סיבוב מחדש.

כול הכבוד לזוכים ערן , שי , ראובן,

מאוד נהנתי

נתראה בארוע הבא.

עופר קאשי

פורסם

קודם כל - היה ממש ממש כיף. מסלול טכני מיוחד וקשה ביותר, שהשאיר קורבנות רבים בפסילות ואיבודי זמן.

מבחינתי זה היה יום עם המון אדרנלין ומתח, כאשר נפסלתי במקצה המדידה השני וממש בנס הצליח המקצה הראשון שלי לעלות לגמר, שם הצלחתי להיות מרוכז מספיק ולעלות, בפעם הראשונה בגימקנה, לפודיום.

אז קודם כל רציתי להודות למתחרים שלי, אנשים נפלאים שמפרגנים אחד לשני לכל אורך הדרך, נותנים עצות, למרות שזה יכול להועיל למתחרה מסוכן, ועושים טוב על הנשמה - זה כיף להתחרות איתכם וכיף גדול לקבל את הפירגון שקיבלתי ממכם היום.

שרון! אתה נהג מדהים וגבר גבר! כל הכבוד על הנהיגה המופלאה במוקדמות ועוד תודות על שנהיגה זו לא חזרה על עצמה בגמר :-)

בנוסף, תודות לספונסרים הנהדרים:

אוטולוקס יבואן טויו T1R (הצמיגים שלי), פאלקן והנקוק

קוני - בולמים ספורטיביים לרכב

פיט סטופ - חנות השיפורים הגדולה בישראל

פדרל

פטרוטק - משווקת ה 44K הידוע

וכמובן לחברת מסלולים, היחידים שמרארגנים בארץ גימקנות ומעודדים ספורט מוטורי עממי.

בכל מקרה - אני נהנתי מאוד, גם להתחרות אחרי הרבה זמן (WMDC לא נחשב :wink: ), גם להגיע לגמר ואפילו להגיע רק רביעי - כשניב סדובסקי מנצח אותי ועולה בפעם הראשונה בחייו לפודיום (בג'ימקאנה, לפחות, אולי הוא אלוף בתפירת מוקסינים מהירה, לך תדע). אני משוכנע שהוא עדיין מקפץ לו בהתלהבות עם הגביע ביד ומנופף לקהל וירטואלי... אז תגיד, ניב, ממה אתה מתרגש יותר - מהילד הצפוי או מהמקום השלישי? :wink:

כן כן, להגיע לפודיום היה בשבילי משאת נפש אחרי הרבה גמרים ללא פודיום (בגימקנות - גביעים יש לי די והותר מימי הדריפטים העליזים ). כבר הרגשתי כמו השמעון פרס של הגימקנות :-) בשבילי להגיע לפודיום ועוד לנצח תותחים כבדים מאוד בדרך זה המון. מקווה שהירידה עלי תכהה קצת את הכאב בהפסד, ועוד לי :twisted:

יאללה MDC 2!!!!

פורסם

ערן, קודם כל ברכות על הזכייה היום.

צרות עין... הצחקת אותי..

גם אתה, כמו כל בעל EVO תסכים (או שלא) שנהג נתון יעשה זמן מהיר יותר על EVO משופרת לעומת STI סטנדרטית, במסלול ג'ימקאנה. אז כן, יירדו כמה שניות. אחת, שתיים או שלוש. אז אתה יכול להפסיק להיות בשוק. בכל אופן, זו לא הנקודה.

במקרה שלך המעבר לרכב של עופר אינו מהווה שיפור בנתוני ההתחרות שלך, כלומר זה לא שעברת מרכב איטי יותר למהיר יותר. אבל, מה במקרה שרכב סטנדרטי היה תקול? עזוב, למה שלא כולם נתחרה על אותה הEVO ואז רק יכולות הנהג ישפיעו על הזמן?

כך או כך, עכשיו אחרי שאתה רושם את מה שאתה רושם - אחרי שראם דיבר איתך ואישר לך את הדברים - זה רק משאיר טעם רע. העניין עם הצרות עין - תעשה לי טובה...

סופ"ש מהנה לכולנו.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

ראובן וה STI

שאפו על הנהיגה, מקום 3 מכובד.

8)

98671539.jpg

ל'

יפה.JPG

14.JPG

13.JPG

12.JPG

11.JPG

10.JPG

9.JPG

8.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...