Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד, קודם כל ליבי ליבי איתך אם אני הייתי באותה הסיטואציה נראה לי שהייתי גומר במעצר. כאחד שנוסע בכסיש 431 כל יום אני כל יום מתעצבן מחדש על כך שאם אני עוקף מימין השוטר יעצור אותי ולא את כל אלו ששמים ז' ונוסעים בנתיב האמצעי ולמעשה יוצרים קיר בין הנתיב הימיני לנתיב השמאלי קיצוני. אז לכן אני נוהג בדיוק כמוך וזה אומר לעבור שני נתיבים לצורך עקיפה. אבל אכן כשאני רואה ניידת אני הופך לרוח רפאים עובר לימין וממתין שהיא תעלם לך תדע על איזה יום של השוטר נפלת ובמיוחד כזה כמו שאצלך האומר לך "שמע אני יודע שהם לא נוהגים כחוק אבל אין מה לעשות עם זה אתה שנסעת כחוק, אתה הבעייתי אתה "העוף המוזר" "

מדינת חלם!

פורסם

אני גם כן רוצה לחזק, כל הכבוד על הנחישות וההתמדה.

ולחבריי הפורום שכן היו משלמים וממשיכים לדרכם (אני חייב להודות שכנראה גם אני הייתי נמנה בתוך קבוצה זאת),

הפספוס כולו שלנו.

את הישראלי הממוצע "דופקים" מדי יום בנושאים מגוונים כמו צרכנות, עד אנשים פרטיים שמצפצפים על החוק ועד שוטרים שלוקחים את החוק לידיים כאשר מנסחים את דבריך "מחדש" על הנייר.

את שיטת מצליח כבר כולנו מכירים. (הצליח? סבבה, לא הצליח? לא נורא, לא קרה שום דבר)

אני שמח שיש אנשים שלא מוותרים כאשר הם חשים שנעשה להם עוול, אפילו כאשר הסכום נמוך והעלות הפוטנציאלית גבוהה.

בזכותם כולנו מרוויחים.

ובכל זאת כל אחד מאיתנו היה פוצח במלחמת חרמה בתחומים שהוא מרגיש שהכי כואב לו,

לאחד זה חלקי חילוף במחירים הוגנים לרודסטר, לשני זה חשבון פלאפון שגוי, לשלישי מפריע שמעשנים לידו במסעדה ולרביעי דו"ח נמוך(יחסית לדו"ח) שניתן בתחושה שלא בצדק.

ואולי פעם הבאה שאתם תהיו במקום אלעד השוטר יפעיל שיקול דעת כפול לפני שהוא עוצר אתכם ואם החליט לעצור יכתוב מילה במילה בדו"ח ללא ויכוח.

פורסם

השבתי לו כי אני מודה לו על ההצעה, אבל על פחות מזיכוי מוחלט אין לי כוונה להתפשר, וכך נקבע דיון לשלב ההוכחות לעוד כחצי שנה icon_biggrin.gif

.

זה אתה בסרטון?

bjEUleEqUvI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שיחקת אותה, אני מקווה ומאמין שתצליח במשפט.

כל הכבוד ובהצלחה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

תודה לכם.

שימו לב בבקשה לכתבה הבאה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3796225,00.html

השופט מהמקרה הרביעי הוא השופט שלי. אני מאוד מעודד לאחר קריאת הדברים הללו, בין היתר מכיון שאחד מטיעוני ההגנה שלי הם שהשוטר כלל לא ציין שהוא שמר איתי על קשר עין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל הכבוד לך אלעד

מקווה שאולי אחרי המקרה שלך מדינת ישראל תחייב את כוחה המשטרתי להוציא תעודת בגרות מלאה ו12 שנות לימוד לפני שהם עולים על ניידת ומתחילים לחלק דוחות ללא עוררין

Confidence In Motion

פורסם

אם אתה מאמין בצדקתך אז באמת כל הכבוד, שאתה גוזל מהזמן שלך כדי לה\וכיח את עצמך.

אנשים אחרים כבר מזמן היו מתייאשים ומשלמים את ה-250 שקלים.

אבל חשוב לזכור, היום זה 250...מחר זה יהיה הרבה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אלעד מחזיק לך אצבעות כמובן. אתה זוכר שאני באותה סירה כמוך עם דו"ח לא מוצדק :?

אל תשכח שצריך גם מזל, לך תדע איזה יום יעבור על השופט כשתגיע.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם אני מחזיק לך אצבעות, אבל תרשה לי בבקשה לשחק את פרקליטו של השטן במקרה הזה (סרט מעולה, אגב). קיבלת דו"ח לא גדול - ואמנם לא היית צריך לקבלו - אבל במקום לשלם ולשכוח החלטת להלחם. הוצע לך להמיר את הדו"ח באזהרה (שזה שטויות, עובר אחרי שנתיים וכאמור, אתה לא נהג שמבצע עבירות) אבל החלטת למתוח את זה עוד חצי שנה. בפועל, בזבזת גם את הזמן שלך וגם את הזמן של מערכת המשפט, שכידוע לכולנו אין לה יותר מדי זמן פנוי. בגלל שיש כל כך הרבה כמוך (מבלי להעליב, כן?) מערכת המשפט טובעת בעומס אדיר של פניות, תיקים נמתחים לאורך שנים ומזה אף אחד לא מרוויח.

ואני שואל - לא חבל? לא רק על הזמן של השופט, גם על שלך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אני מחזיק לך אצבעות, אבל תרשה לי בבקשה לשחק את פרקליטו של השטן... בזבזת גם את הזמן שלך וגם את הזמן של מערכת המשפט, שכידוע לכולנו אין לה יותר מדי זמן פנוי.

תרשה לי בבקשה לשחק את פרקליטו של אלעד (למרות שהשאלה בכלל לא הייתה מכוונת אליי).

המשטרה היא שבזבזה את זמנה של מערכת המשפט, ולא אח'שלי גיבור. אלעד בסה"כ נלחם ע"מ לא להיחשב לעבריין על לא עוול בכפו. היום זה 250 שקל או אזהרה, מחר זה יכול להיות מאסר, ומחרתיים זאת תהיה הגבלה או שלילת זכויות אזרח, כפי שעושים לעבריינים במדינות מסויימות. כל עוד ההבלגה על בורותה וטיפשותה של המשטרה תמשיך, המצב לא ישתנה ומקרים דומים יחזרו על עצמם.

באם השופט יחפש אשמים, טוב יעשה אם יחקור את התנהלותה של המשטרה במקרה זה, ולא את תגובת הנאשם. לא יתכן שהאזרח הפרטי ישלם את המחיר על חוסר הכשירות של גורמי האכיפה או על החסכים הלוגיסטיים של מערכת המשפט.

פורסם

הדיון כאן הזכיר לי מקרה מאוד משעשע שקרה לפני כחודשיים. אני ואחי בחרנו לצאת עם הרכב שלו לאכול איפשהו בתל אביב, אחרי שסימנו את הכל בדרך חזרה קולטים נידיית ממש משתוללת מאחורינו. השעה היתה מאוד מאוחר קרוב ל4, כל הדרך הנידיית התקרבה אלינו והתרחקה עד שלבסוף קיבלנו את המגפון המפורסם "סוזוקי עצור, עצור בצד" כמובן שהינו חגורים ולא שתוים ולא עברנו על שום חוק. אני מנסיון מאוד מר עם שוטרים רכשתי לי כמה כללים לפני שאני מדבר עם שוטר, הוצאתי את הפלא שלי בזריזות ושמתי את הפלא על ההקלטה. ניגש השוטר לרכב ואומר לי לצאת החוצא, ואני בכלל בצד הנוסע, אני שם לב שהשוטר מאוד אבל מאוד מוכר לי. השוטר דיבר בטונים גבוהים והוראה לי לי להציג ת.ז אמרתי לו "יש בעיה גבר, עברתי על חוק כל שהו" אמר לי שתוק אל תשאל שאלות. אמרתי לעצמי נו טוב, ניתן לו לשחק אותה גבר אם זה מה שעושה לו את זה העיקר שיעזוב אותי. ואז, בא ההפתעה הגדולה, השוטר פונה אליי ושואל אותי אם שירתתי בבסיס פלמחים, אני עונה לו "חיובי".

השוטר, מתחיל לעלות חיוך ואני מצטט אותו " כל השירות שלך התנהגת כמו בן ז*** אתה יודע איזה בן זו** אני יכול להיות?"

(בשירות שלי היתי אחראי על כל הציוד של הבסיס כולל הנייר טואלת, אז כן היתי שולח כמה חברה שהיו בריתוק לנגב עם עלים)

אמר לי השוטר " אתה יודע טוב מאוד שאני יכול עכשיו לזין אותך ולדפוק לך דוח ?!" אמרתי לו על מה בדיוק ? הוא ענה בציחקוק על מה שיבוא לי, אמרתי לו אם כך מעולה, אתה מוקלט בשתי פלאפונים ואני אשמח ללכת איתך לבית משפט והישמיע את הקלטת לשופט, הראתי לו שהפלא שלי מקליט, הוא זרק את הת.ז שלי לאוטו ואמר לי לטוס לו מהעניים.

בכל מקרה, סיפור הזוי לגמריי, ממש לא ציפיתי שמישהו ישמור לי טינה כל כך הרבה זמן ועוד ינסה להתחשבן איתי.

מסקנה: תמיד אבל תמיד תקליטו את השיחה עם השוטר. יש לי חברים שהתגיסו למשטרה וכרגע נמצאים במשטרת תנועה. הסבירו לי במפורש, שיש עליהם לחץ לכתוב דוחות, וחבר שנכון לעכשיו כבר סוכן ביס אמר לי שהוא היה כותב המון דוחות שלא היה באמת צורך בהם.

מצטער לשמוע סיפורים כאלו. צדק ככל הנראה רק כוכב.

פורסם

חבל סתם לבזבז את העצבים על הכחולים , שאוהבים לדפוק דוח"ות כדי שהמפקד בתחנה לא יגיד להם למה אין לי פה עוד דוח"ות.

במקום שיתפסו את הפושעים באמת, הם תופסים את הציבור התמים שבאמת לא עשה כלום , ככה זה היום.

שחזרתי מצו ראשון מהאוטובוס, ראיתי שוטר שעצר רכב ומתוך הרכב יצא בחור לא קטן בכלל ופשוט באותו רגע איבד את הראש והנחית לו כמה אגרופים לראש :S, אחר כך אני כבר לא יודע מה היה, אבל אני מאמין שעצרו אותו.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
גם אני מחזיק לך אצבעות, אבל תרשה לי בבקשה לשחק את פרקליטו של השטן במקרה הזה (סרט מעולה, אגב). קיבלת דו"ח לא גדול - ואמנם לא היית צריך לקבלו - אבל במקום לשלם ולשכוח החלטת להלחם. הוצע לך להמיר את הדו"ח באזהרה (שזה שטויות, עובר אחרי שנתיים וכאמור, אתה לא נהג שמבצע עבירות) אבל החלטת למתוח את זה עוד חצי שנה. בפועל, בזבזת גם את הזמן שלך וגם את הזמן של מערכת המשפט, שכידוע לכולנו אין לה יותר מדי זמן פנוי. בגלל שיש כל כך הרבה כמוך (מבלי להעליב, כן?) מערכת המשפט טובעת בעומס אדיר של פניות, תיקים נמתחים לאורך שנים ומזה אף אחד לא מרוויח.

ואני שואל - לא חבל? לא רק על הזמן של השופט, גם על שלך...

רוני

לדעתי אתה מגזים קצת. "הזמן של השופט" הוא שעות העבודה שלו שעליהן הוא מקבל שכר. העבודה שלו היא לשפוט, גם מקרים כאלה, אם לא במיוחד מקרים כאלה. שום שופט הגיוני לא יגער בך (למרות שנכון, היה מקרה שפורסם בעיתונות על שופט/ת אידיוט/ית שהתעצבן על מישהו שקיבל דו"ח עם סכום "נמוך" יחסית, אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל) על כך שאתה נלחם על שמך הטוב, וגם על כספך.

ואם כן, תודה לאל שגם השופטים לא חסינים מביקורת ויש את נציבות תלונות הציבור על שופטים. ואת העיתונות בשביל לעשות עוד לחץ.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

האמת היא שרוני לא מגזים כלל ועיקר. זה לא משנה האם אלעד צודק או לא (ולצורך העניין, אני בהחלט מאמין לו), המערכת פועלת ככל מערכת, בהתחשבות מירבית בשיקוליה שלה ובמסגרתם בלבד, בשיקולי הפונים אליה. הצעת ההמרה לאזהרה לגופה היא הצעה טובה ופרט למאבק למען הצדק, לא הייתה כל סיבה שלא לקבלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...