Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט עצוב לשמוע על מקרים כאלה עם שוטרים.

אותי שוטר תפס בתל אביב שנכנסתי ממש טיפה לרחוב עם אין כניסה ( נכנסתי יותר משלושה מטרים )

אך הוא ויתר לי כשסיפרתי לו שבאתי מעיר אחרת, ואני פה עם חבר לקחת סירה בירקון,

וסיפרתי לו עוד שטויות לא קשורות שגרמו לו להאמין שאני לא איזה עבריין תנועה והוא שחרר אותי לדרכי זמן קצר מאוחר יותר.

אפילו בסוף לא בדק רשיונות למרות שביקש ממני להכין אותם

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא להאמין איך שהזמן רץ! הנה הגיע יום הדיון שלי.

התייצבתי בביהמ"ש באולם של השופט דרורי כשעה לפני המועד שנקבע לי כדי לחוש קצת את השטח. קצת לפני שעת הדיון, שני המתנדבים שרשמו לי את הדו"ח הגיעו.

לקראת תחילת הדיון, הזמין אותי השופט לעבור לשבת בספסל ההגנה, כאשר זמן קצר לאחר מכן התובעת הגישה לשניים שעדיין ישבו באולם את הדו"ח והמזכר שכתבו.

איזו חגיגה לעיניים זאת היתה :-D

הצמד, שמאז אותו ערב כלל לא ראה את המסמכים הללו, פתאום החלו להתלחש בינהם תוך שהם מצביעים על קטעים שונים מהכתוב, וניכר על פניהם שהבינו שיש בעייתיות במה שכתבו.

הייתי יכול להמשיך לכתוב כאן באריכות על החקירה שעשיתי להם ועל החקירה המצחיקה שהתובעת עשתה לי, אבל פשוט יותר קל לתת לכם לקרוא את פרוטוקול הדיון כדי שתבינו לאן נשבו הרוחות. אגב, שימו לב שהקצרנית משום מה קראה לי גלעד. ניחא.

אגב, המתנדב ציין כי את מקום ביצוע העבירה הוא ציין על העותק המקורי של הדו"ח (זה שנשאר אצלו ביד) לאחר עזיבתי את המקום. במילים אחרות, הוא הוסיף פרטים לאחר שהאירוע הסתיים. אכן, התנהגות למופת.

כבוד השופט דרורי קבע את דיון ההכרעה לתאריך 1 ביוני, ואף טרח לציין באוזניי כי אני יכול לנכוח בו ויכול גם להיעדר ממנו, אולם גם אם יבחר להרשיע אותי, הוא "לא יתלה אותי בככר העיר" :lol:

יצאתי מהדיון הזה בתחושה מאוד אופטימית, מה גם שהשופט דרורי התגלה כאדם חביב ביותר.

תהנו מהקריאה, אשמח לענות על שאלותיכם.

צירפתי גם את התמונות שהצגתי בביהמ"ש.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

משפט 001.jpg

משפט 002.jpg

משפט 003.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חבל שבסיכום לא הדגשת את זה שה"זיג זג" שלך הוא מחויב בחוק.

בהצלחה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שלום "גלעד" :-D

אני מהמר 50/50 :

הדו"ח ישאר על כנו

זיכוי.

בכל מקרה אני משער שידידי dorki יאמר (גם במצב של זיכוי מוחלט) שזה לא היה שווה את הטרחה.

אני עדיין באותה עמדה ,ושוב : תודה לך שלא ויתרת .

אל תשכח לעדכן.

מהאיש וה"אוקסי" (מורון).

מוטי

פורסם

קראתי את כל השרשור, ואני חייב להצדיע על דבקותך במטרה :)

לכאורה, אכן "נאיבי" לצפות שכל הנהגים ייתיישרו לימין ויפנו את הנתיבים השמאליים לעקיפה בלבד - רבים מהם פשוט נשארים בשמאלי לאחר ביצוע השלב הראשון הלגיטימי בעקיפה שהינו מעבר הנתיב (אי שם בתחילת נסיעתם) ויוצרים את מצג השווא של נהגים רגועים בכך שאינם "מזגזגים" כנהג שומר חוק המקפיד על כללי השימוש הנאותים בדרך.

למעשה, אני שם לב בעצמי להאטה דרסטית של מכוניות בסמוך לניידות של משטרת התנועה, לעיתים עד גבול האבסורד (סה"כ כולם רוצים בצדק, לא להיות צודקים אלא חכמים), ובעולם האוטופי שנוצר בנק' זמן שכזו על קטע הכביש בו נסעת, קל לכאורה להבין מדוע בלטת דיו כדי להסב את תשומת ליבה של הניידת, אולם בהחלט מקומם לשמוע שתוגמלת בדו"ח דווקא משום שקיימת את חוקי התנועה ככתבם וכלשונם - "נאיביים" ככל שיהיו.

ההשקעה הנכבדת של זמנך אינה מובנת מאליה - אני מאחל לך בהצלחה!

פורסם
מוסר ההשכל הוא - לעקוף משמאל ופשוט להישאר שם ולהעלם לעבר האופק.

אחרי זה מתפלאים מדוע הציבור "מעריך" את המשטרה...

עידן

בדיוק!8)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הנה כי כן, עברו להם 15 חודשים מאז אותו ערב אומלל, ומועד הכרעת הדין הגיע.

התייצבתי הבוקר באולמו של כבוד השופט דרורי, אשר לא האריך במילים. יצאתי תוך זמן קצר עם המסמך המצורף.

אני מזמין את כולם להצטרף אלי בשירת "הוא זכאי!!!" :-D

אחרית דבר:

אני לא מצטער לרגע על שום צעד שעשיתי בכל הפרשה הזאת - בין אם זה להודות בפני השוטר הטיפש בעבירה שלא ביצעתי כדי לנסות ולזכות בחסדי לבו, בין אם זה לקבל את הצעת השופט להמיר את הדו"ח באזהרה ובין אם זה בהחלטה לייצג את עצמי מבלי להיעזר בעו"ד.

אני רוצה להרים מפה קריאה לכל אותם נהגים שעומדים בסיטואציה דומה לזו שאני עברתי לא לוותר, לא לפחד מהמערכת ולצעוד קדימה עם האמת שלהם. טחנות הצדק טוחנות לאט, אבל אין ספק שהן עובדות!

גזר דין 1.jpg

גזר דין 2.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל הכבוד :-P, ככה צריך להיות , עכשיון המתנדבים יחשבו פעמיים לפני שיתנו דוחות מטופשים ,

כי אם אנשים היו כמו אלעד , אז כל דוח היה מגיע לבית משפט , זה לא דבר הכי טוב לשגע את המערכת אבל לפעמים אין ברירה וצריך להסביר למערכת שהיא טועה,

כי אם אחרי 2 דיונים השופט כבר היה מזהה את המתנדבים הבעייתים אז בדיון ה 3 היה זורק אותם מכל המדרגות ואז היה שקט לכולנו כי הם היו חושבים קצת יותר בהיגיון .

פורסם

מעבר לניצחון האישי שלך אני לא רואה פה סיבה לחגיגה, בפסק הדין אין שום ביקורת של השופט על העובדה שהנהג נעצר דווקא עקב ציותו לחוק, הסיבה לזיכוי היא הסתירה בעדויות 2 השוטרים והסבירות הנמוכה שהם באמת יכלו לשמור על קשר עין עם רכבך עקב תנאי הסביבה, ולכן זוכית "מחמת הספק".

המחלוקת שהובאה לבית המשפט היא לא על העובדות, השוטרים טענו שע"י ציות לחוק אתה נוהג בפזיזות, אתה טענת שנהגת בזהירות וצייתת לחוק.

תהה בטוח כי אם השוטרים היו ממציאים לבית המשפט(לדוגמה) סרט וידאו בו ניראת "עובר את העבירה" לא רק שהיית מורשע, השופט היה גוזר עליך קנס כבד על בזבוז זמנו.

בקיצור, היה פה ניצחון אישי מסיבות טכניות, העיקרון הפסיד ובגדול.

פורסם

אני עוקב אחרי הפרשה מאז שהיא החלה (בפעמים שעדכנת) ואני חייב להגיד שאני מוריד בפניך את הכובע. לא כל אחד היה נלחם ככה ואני בהחלט שמח לשמוע שהצלחת לצאת זכאי.

:mm_yeah:

פורסם
טחנות הצדק טוחנות לאט, אבל אין ספק שהן עובדות!

מעניין איך זה נשמע כפתגם סיני עתיק :lol:

טוב לשמוע שיש עוד צדק.

פורסם
מעבר לניצחון האישי שלך אני לא רואה פה סיבה לחגיגה, בפסק הדין אין שום ביקורת של השופט על העובדה שהנהג נעצר דווקא עקב ציותו לחוק, הסיבה לזיכוי היא הסתירה בעדויות 2 השוטרים והסבירות הנמוכה שהם באמת יכלו לשמור על קשר עין עם רכבך עקב תנאי הסביבה, ולכן זוכית "מחמת הספק".

המחלוקת שהובאה לבית המשפט היא לא על העובדות, השוטרים טענו שע"י ציות לחוק אתה נוהג בפזיזות, אתה טענת שנהגת בזהירות וצייתת לחוק.

תהה בטוח כי אם השוטרים היו ממציאים לבית המשפט(לדוגמה) סרט וידאו בו ניראת "עובר את העבירה" לא רק שהיית מורשע, השופט היה גוזר עליך קנס כבד על בזבוז זמנו.

בקיצור, היה פה ניצחון אישי מסיבות טכניות, העיקרון הפסיד ובגדול.

:mm_yeah:

אני שמח בשבילך שיצאת זכאי אבל לדעתי המקרה שלך מוכיח בדיוק את ההיפך. אלמלא היה חשוך ובמידה ושני העדים היו ניחנים בזיכרון טוב יותר היית מורשע ללא ספק רק בגלל שאתה אזרח שומר חוק.

:mad:

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...