Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאינני נוהג להצטרף לשרשורים בשלב מתקדם כשאין לי משהו מיוחד להוסיף, אני מוכרח להצטרף לקבוצת המעודדים. עד שיש מישהו שמוכן לתת מכספו וזמנו כדי להלחם באי הצדק, מנסים להוציא לו את החשק?! אני לא בטוח שבמקומך הייתי עושה כך, (למרות שאין לי שום עברה -בארץ- יותר מעשר שנים) אבל אם אתה יכול, לך על זה עד הסוף!!! כל הכבוד על הנחישות והסבלנות!!! אם היו עוד כמה כמוך המדינה היתה נראית אחרת.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קראתי את כל שבעת העמודים, אבל אני בהחלט תומך בך ב100 אחוזים אלעד.

אני מאמין שהמלחמה שלך בדו"ח הזה חשובה בהחלט, ואני בטוח שהייתי פועל בדיוק כמוך באותו מצב.

בגלל כל אלו שטוענים ש"לא שווה" להילחם במערכת בגלל הזמן והכסף, זה מסביר למה אין בישראל כח צרכני חזק, או בככל.

ישר כח, בן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
הבנתי את החוסר רצון בלשלם, הבנתי את העיקרון והבנתי שאתה לא רוצה להודות במשהו שלא עשית.

מקובל.

אולי זאת השעה, אבל לא הצלחתי להבין דבר אחד.

למה לא להגיע למשפט?

למה כל הטירטורים האלה רק בשביל להמנע מהמשפט?

הפתרון האופטימלי מבחינתי הוא שהתביעה תמשוך בחזרה את התלונה. למרות שאני בטוח בצדקת דרכי, ברור לי שהצדק לא תמיד נמצא בביהמ"ש, ולכן אם אני יכול לסגור את זה לשביעות רצוני בלי התערבות ביהמ"ש, זה מבחינתי הפתרון הטוב ביותר.

אם לא תהיה ברירה והתביעה המשטרתית תחליט להמשיך הלאה, אני אופיע בביהמ"ש ואטען את כל מה שכתבתי פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מבין למה צריך את כל העקיפות האלה,שני נתיבים שמאלה,שני נתיבים ימינה....אפשר לחשוב כמה אתה כבר חוסך פה וגם אם תחסוך 10 דקות,זה שווה את זה?!.

לא מבין את זה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ועל כן אסיים במשפט אחרון dorki :

אם אתה חושב שלסגור עניין ולהמשיך הלאה יגמר בזה ,אתה טועה : זה תמיד פולש, כמו מחלה ,לכל תחומי חיינו,

ובסוף פוגע גם בך.

ההסטוריה הלא רחוקה מלאה בדוגמאות.

בברכה

מוטי

ידידי, הלכת רחוק מידי, הסורים לא שוכבים לא על הגדרות, המצרים לא חצו את התעלה ועתיד המדינה לא נמצא על כף המאזניים.

כולה 250 ש"ח קנס, שכבר הפכו (לצערי) לקנס גדול בהרבה, הנושא מטריד את אלעד, גורם לו לבטל את זמנו אצל תובעת משטרתית שהקייס שלו לא מזיז לה שערה בת-ת, אין משמעות לכך אם אלעד ינצח או יפסיד בסוף כי מחיר מסוים (שערכו להערכתי הוא יותר מ- 250 ש"ח) הוא כבר שילם.

אני כבר למדתי מתי זה הזמן להעלים עין ומתי הוא הזמן להלחם - ולא כל דבר כדאי להלחם בעבורו.

עניין של סדרי עדיפויות בחיים ואולי גם נסיון חיים.

פורסם
ידידי, הלכת רחוק מידי, הסורים לא שוכבים לא על הגדרות, המצרים לא חצו את התעלה ועתיד המדינה לא נמצא על כף המאזניים.

כולה 250 ש"ח קנס, שכבר הפכו (לצערי) לקנס גדול בהרבה, הנושא מטריד את אלעד, גורם לו לבטל את זמנו אצל תובעת משטרתית שהקייס שלו לא מזיז לה שערה בת-ת, אין משמעות לכך אם אלעד ינצח או יפסיד בסוף כי מחיר מסוים (שערכו להערכתי הוא יותר מ- 250 ש"ח) הוא כבר שילם.

אני כבר למדתי מתי זה הזמן להעלים עין ומתי הוא הזמן להלחם - ולא כל דבר כדאי להלחם בעבורו.

עניין של סדרי עדיפויות בחיים ואולי גם נסיון חיים.

אולי זה לא, אבל אם יהיו עשרות כאלו שנלחמים אז כן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מצטרף לתומכים, לא רק שזה רצוי לדעתי זו חובתו של כל אזרח להלחם ולהתלונן כאשר עובד מדינה לא מבצע את עבודתו כראוי.

השוטר טעה כשנתן את הדו"ח, אין שום סיבה שאלעד ישלם עבור אי ידיעת החוק של אותו שוטר.

מספיק שכל אזרח יאבק לקיום החוק והמערכת המשפטית תקרוס, אולי זה יעיר מישהו למעלה.

בימים אלו גם אני נמצא במיני מלחמה עם 2 גופים ציבוריים, מרתיח אותי שהם "בונים" על כך שרוב הציבור יוותר וישלם להם כל דרישה ובלבד שלא לטבוע בבירוקרטיה.

מעניין אם אפשר לתבוע עובד מדינה באופן אישי על נזקים שנגרמו בגלל מחדליו ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אני לא מבין למה צריך את כל העקיפות האלה,שני נתיבים שמאלה,שני נתיבים ימינה....אפשר לחשוב כמה אתה כבר חוסך פה וגם אם תחסוך 10 דקות,זה שווה את זה?!.

לא מבין את זה.

אני לא מבין תגובות של אנשים שלא מצליחים לראות על מה מדובר וכותבים מבלי להבין. רואים את המילה "עקיפה", ומשליכים את הסטנדרטים הנמוכים שלהם על יתר האנשים.

לא מבין את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מבין את זה.

יש חוק שאומר לך איך להשתלב ואיך לנסוע.

כנראה שלא הבנת את מה שקרה כאן.

אלעד נסע בצורה רגועה ולפי החוק, תוך ניסיון לנסוע בצורה הכי בטוחה שאפשר.

הבעיה כאן היא לא שהוא חתך אנשים, אלא שהוא נסע לפי החוק והשוטר הבור פשוט פירש את זה כאגרסיביות.

פורסם
מצטרף לתומכים, לא רק שזה רצוי לדעתי זו חובתו של כל אזרח להלחם ולהתלונן כאשר עובד מדינה לא מבצע את עבודתו כראוי.

השוטר טעה כשנתן את הדו"ח, אין שום סיבה שאלעד ישלם עבור אי ידיעת החוק של אותו שוטר.

מספיק שכל אזרח יאבק לקיום החוק והמערכת המשפטית תקרוס, אולי זה יעיר מישהו למעלה.

בימים אלו גם אני נמצא במיני מלחמה עם 2 גופים ציבוריים, מרתיח אותי שהם "בונים" על כך שרוב הציבור יוותר וישלם להם כל דרישה ובלבד שלא לטבוע בבירוקרטיה.

מעניין אם אפשר לתבוע עובד מדינה באופן אישי על נזקים שנגרמו בגלל מחדליו ?

לתבוע אפשר. :shock: לזכות בתביעה במקרים קיצוניים ביותר בו עובד חרג מתפקידו בצורה קיצונית.

בכל רשלנות רפואית של רופא בבית חולים ממשלתי /עירוני תובעים גם את הרופא , אבל זה יותר פורמאלי מאשר מעשי.

לעצם הדיון .

יש מקרים בהם תחושת הצדק נפגעת בצורה כזאת , שאין בכלל שאלה של עלות/תועלת כדאי/לא כדאי.

אתה פשוט עושה זאת כדי לחיות עם עצמך בשקט.

זה עתה חזרתי מבית משפט .

העבירה חניה כפולה. החניתי את הרכב במקום בו הוא לא מפריע לתנועה, לאחר שהפקח שהיה בסביבה אישר לי להחנות כך למספר דקות.

אחרי 3 דקות אני חוזר ולהפתעתי דו"ח .

ביקשתי להישפט. בית משפט לעיניינים מקומיים , לא בית המטבחיים של בית משפט לתעבורה.היום התנהל הדיון הראשון , הדיון הבא נקבע לעוד 9 חודשים להוכחות .דהיינו יבוא הפקח הבן יונה להעיד.

אומר לי השופט - נחמד אמיתי - בוא נגמור את זה בקנס המקורי 250 ש"ח , הרווחת שנה . מה יהיה אם הפקח יגיד אני לא זוכר כלום. אמרתי לו אז יפעיל השופט את כישוריו ויזכה אותי אני מקווה. חייך ואמר , ומה אם הפקח יגיד שאתה לא אומר אמת , חזרתי על המשפט ואז הוא אמר. אז אני ביותר בעיה ויכול להיות שתצטרך לשלם יותר. אמרתי לו אני סומך עליך.

בוא נראה בעוד 9 חודשים.

הכי מעניין היה שאחד הנאשמים היום היה נהג בן ..96 שנה . בקושי שומע בקושי הולך . איך יש לו רשיון נהיגה עדיין ??

משפטו נדחה .גם ל9 חודשים . הלוואי שנראה אותו בישיבה הבאה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
[/color]

יש מקרים בהם תחושת הצדק נפגעת בצורה כזאת , שאין בכלל שאלה של עלות/תועלת כדאי/לא כדאי.

אתה פשוט עושה זאת כדי לחיות עם עצמך בשקט.

אני בהחלט מתחבר לאמירה הזו, אבל עלולה להיות לה תוצאה בעייתית.

אדם מרגיש שנגרם לו עוול, הוא אומר לעצמו שהשוטר/פקח בן יונה, לא נורא הוא חושב - אנחנו חיים במדינה מתוקנת ולבן היונה יש מנהל שהוא כבר בן אדם מבין (מנהל, לא?), אז הוא פונה למנהל שמתגלה כאידיוט יותר גדול מהעובד שלו (אחד מתנאי הקידום ההכרחיים בשירות הממשלתי), עדיין מאמין בצדקתו הוא פונה לערכאה משפטית רק כדי לגלות שגם שם לא ייעשה הצדק.

אז מה יש לנו עד עכשיו? עוול בסיסי שנגרם, טירטור אין סופי (שים לב לחוסר הסימטריה, העובד שאתה פונה אליו עושה את עבודתו ומקבל על כך כסף, אתה עושה זאת על חשבון זמנך הפנוי), הטירטור כולל השקעת זמן, כסף ואנרגיה רגשית.

אם חלילה אחרי כל זה לא הצלחת, תחושת העוול גדלה שבעתיים.

אגב בעניינך, להערכתי הפקח שאישר לך לחנות בחניה כפולה הוא גם זה שכתב את הדו"ח, אז אל תצפה שהוא יזכור שהוא אישר לך לחנות, לא אופתע אם במשפט הוא "ייזכר" שאיים עליך בדו"ח במידה ולא תפנה את המקום ואתה חוצפן שכמותך ציפצפת עליו...

פורסם

דורקי כל מילה בסלע אבל...

הפקח שאמר זה הפקח שרשם, והוא לא יזכור מילה, ונראה מה יהיה.

אם זה היה כפי שאתה אומר הוא היה רושם זאת מאחורי הדו"ח . אין שום הערות, כך שלטובתו רצוי שלא יתחיל לספר סיפורי פוגי. השופט הזה לא יאהב את זה מהתרשמותי בחצי השעה בו התארחתי באולמו.

תראה אני מאמין כי אסור לשתוק, אני גם מאמין כשאני אפסיד אם אכן כך יקרה , אני אחוש כי לפחות ניסיתי .

פעם יצאתי מבית משפט כאשר עסקה מסויימת לא יצאה לפועל, ואמרתי לעו"ד שהיה עימי. לא נעשה כאן צדק.

תשובתו , תסתובב מה כתוב על הקיר ? בית משפט לא בית צדק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אלעד,כמו שחתימתו של אחד המשתמשים בפורום אומרת -> אל תיכנע :idea:

אני מעריץ אותך על ההתמדה,והלוואי בעזרת ה' והצדק ייצא לאור.

יישר כח!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אלעד,כמו שחתימתו של אחד המשתמשים בפורום אומרת -> אל תיכנע :idea:

אני מעריץ אותך על ההתמדה,והלוואי בעזרת ה' והצדק ייצא לאור.

יישר כח!

מצלצל העו"ד ללקוחו ואומר לו : שמע יש פסק דין , הצדק ניצח

עונה לו הלקוח: תגיש מיד עירעור.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אי ההסכמה שלנו היא מינורית ועיקרה פרשנות ערכית לארועים ששנינו רואים עין בעין.

תראה, כשהייתי תלמיד במכללה, העתקתי בבחינות ולא תפסו אותי - הייתי בטוח שאני מעתיקן בעל כישורי על.

לימים חזרתי לאותה המכללה כמרצה (חלטורה של מספר שעות שבועיות - לא משרה), גיליתי שאי אפשר לנשום בלי שיראו אותך ובזמן בחינה המרצה שולט על כל הכיתה.

אז איך זה קרה שדווקא אותי לא תפסו? פשוט מאוד כיוון שככול הנראה לא הגזמתי ולכן גם לא רצו לתפוס אותי.

מה אני רוצה להגיד בזה? איש עקרונות היה מטיס החוצה כל תלמיד שמנסה להעתיק, אדם חכם יותר "מטייל" ליד המעתיקן ורומז לו בכך שירגע, מעולם לא נדרשתי להוציא תלמיד החוצה.

המינון הוא שעושה את ההבדל - זה הכל.

• תוכן חדש...