Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד ,יש בעיתיות במקרה שלך. מה שאתה רואה סביר (גם אני ) יתפרש בעיני שוטר תנועה כ"השתוללות",מעבר פזיז בין נתיבים,סיכון תנועה ושאר ירקות.

גליון נקי הוא יקר מפז!

נכתב כאן ואני מחרה מחזיק אחרי הנאמר : תוכל לצאת מהדו"ח בבימ"ש, ע"י הוכחת טעות השוטר -שלושה נתיבים vs ארבעה בדו"ח.

קח עורך דין .

כמובן שהשיקול יהיה כלכלי נקודתי.

בהצלחה.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמוך, אני מקפיד לחזור לנתיב הימני מתי שרק אפשר, למרות שבכביש זה נחשב לחריג. וכן, עדיף לתפוס מרחק מניידות משטרה. הם תמיד יותר "חכמים" ממך. פעם שוטר שנסעתי מאחוריו עצר אותי וטען באוזני "שנסעתי במהירות עצומה" אולם מכיוון שלא עקפתי אותו הוא לא יכל לטעון שנסעתי מהר מדי. ראיתי שהוא חיפש מאוד משהו אחר להתלונן עליו אבל הוא לא מצא.

אני שמעתי מפי כמה מרצים בקורסים שאם בנתיב לשמאלך יש יותר מרכב אחד, ניתן לעבור על פניהם מימין כי זה נחשב "עומס תנועה". הפעולה שאתה עושה נחשבת "לחלוף על פני רכב" ולא עקיפה, כי עקיפה ניתן לבצע רק משמאל.

מבין את תחושתך בעניין תחושת הצדק שלך, אבל ללא עו"ד סיכוייך קלושים, וזו הוצאה הרבה יותר גדולה. כמה שזה מרגיז, עדיף לשלם את הדו"ח ולשכוח מהעניין.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

קרה לי פעם מקרה כמו שלך שהשוטרת לא נתנה לי להשלים משפט אחד וסירבה לכתוב מה שאמרתי ,

אני אלמד אותכם שיטה איך לסתום לה את הפה :

1)תכבו את הרכב .

2)הוצאתי פלאפון והודעתי לה שמעכשיו אני מקליט את כל השיחה בינינו .

3)תוך כדי הקלטה שאלתי אותה שאלה פשוטה מאוד : "האם את מסרבת לכתוב את דברי ?"

כמובן שהשוטרת סיימה להיתווכח כתבה הכל , ובסופו של דבר הדוח בוטל בבית משפט .

זו שיטה שעובדת .

פורסם

לפני מספר שנים (אין טעם להכנס למספרים מדוייקים :oops:) עבדתי בצוות פיתוח והדרכה בג'ון ברייס.

במהלך שיעור אופיס לשוטרות התפתח דיון לגבי נתיבי הנסיעה.

מסתבר שהשוטרות באמת האמינו שיש לנהוג במסלול האמצעי על מנת לאפשר עקיפה גם משמאל וגם מימין (ואני רצינית לחלוטין!).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

אחד הדברים המרתיחים ביותר זה כשאתה יודע בוודאות שאתה צודק אבל אין עם מי לדבר. כנראה שהאגו של השוטר לא נתן לו מנוחה אפילו כשקלט אולי שהוא אכן טועה, ובדיוק בגלל זה הוא לא נתן לך להשחיל מילה וסירב לרשום את דבריך.

תמשיך לעדכן.

פורסם

מסכים איתך לגבי ההתנהלות שלך. למרות שבמשפט אני לא חושב שהחלק עם 3 הנתיבים במקום 4 יפסוק לטובתך יש לך פה קייס חזק יחסית ששוה לנסות על מנת לשמור על רקורד נקי להבא.

פורסם

מסכים איתך שאתה צריך לצאת נגד.

אני יודע שזה מאוד מעצבן.

היו לך מספר טעויות קטנות:

1) כמו שכבר אמרו, תמיד תקליט את השיחה.

2) אף פעם אל תצעק או תראה עצבים לשוטר! מרגיז גם את השוטר אבל יותר זה עושה לך הרגשה רעה. במקום זה, תמיד תוריד טונים,דבר לאט,בנחת ובשפה הגבוהה ביותר שאתה יכול. אתה תראה איך השוטר ניהיה קטן מאוד (או שהוא ישפיל ראשו או שהוא יתחיל לצעוק ולהתעצבן-ואז יש לך הקלטה).

הצדק עמך, מקווה שתנצח.

פורסם

אל תתרגש מהסוג הזה של השוטרים...

לא חסר שוטרים שמנסים להפיל נהגים על עבירה שהם לא ביצעו.

העיקר לדפוק נהגים ולתת כנסות.

אם נפלת על שוטר קשוח,אי אפשר להתווכח איתו בכלל.

אלה אם כן להשפט ולעמוד מילה שלך מול המילה של השוטר שכביכול ראה את העבירה.

פורסם
2) אף פעם אל תצעק או תראה עצבים לשוטר! מרגיז גם את השוטר אבל יותר זה עושה לך הרגשה רעה. במקום זה, תמיד תוריד טונים,דבר לאט,בנחת ובשפה הגבוהה ביותר שאתה יכול. אתה תראה איך השוטר ניהיה קטן מאוד (או שהוא ישפיל ראשו או שהוא יתחיל לצעוק ולהתעצבן-ואז יש לך הקלטה).

האמת היא שאני שותף מלא לתיאוריה הזאת (רציני לחלוטין! לא בציניות). הבעיה היא לשמור על אותה שלוות נפש גם כשאתה לא מצליח להשלים משפט אחד מבלי שהשוטר יקטע אותך ויכנס לדבריך, או כאשר אתה מבקש ממנו לכתוב משהו בדברי הנהג והוא מצידו מחליט לשכתב את מה שאמרת ולכתוב דברים אחרים לגמרי, רק כי לדעתו ככה הם התרחשו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בהחלט מקרה מרתיח ואבסורדי. שיהיה לך בהצלחה בביטול הדו"ח ואני מקווה שתעדכן אותנו.

רק להבהיר משהו: כשיש מצב של נסיעה בטורים, אין בעיה שהנתיב הימני מתקדם יותר מהר. כלומר אם יש טור של מכוניות אין איסור לעבור אותן מימין. ברגע שיש רכב בודד אסור לעקוף אותו מימין גם אם כבר היית בימני.

אני גם נוהג לפעמים לעקוף רכב איטי שנוסע באמצעי ע"י מעבר 2 נתיבים שמאלה ואז חזרה להכי ימני. זה נראה מוזר אבל זאת הדרך החוקית היחידה לעשות את זה (כנראה שגם אני נאיבי, אבל יש לי איזו תקווה שאם הוא יראה אותי חוזר לימין הוא יבין שהוא מפריע לתנועה ויזכר שאסור לו לנסוע בנתיב עקיפה שלא לצורך).

פורסם

אף אחד מכל מי שנמצא כאן בפורום לא היה באותו מקום ובאותו הזמן שבהם בוצעה העבירה. היחידים שיכולים להעיד הם אלעד והשוטר.

היתרון שיש לשוטר על אלעד הוא לא רק עצם העובדה שהוא מורשה לרשום הודעת תשלום קנס ולמסור אותה לאלעד, אלא גם העובדה שהוא רואה את אלעד נוהג ברכב מבחוץ ומנקודת מבט אחרת. ייתכן שמנקודת מבטו של השוטר, אלעד נראה כאחד שסוטה מנתיב לנתיב במהירות בלתי סבירה ובהפרעה לכלי רכב אחרים (שוב, אני לא הייתי שם, אני רק משער מה עלה במוחו של השוטר), ואלעד כנהג לא רואה מה יש מאחוריו ומצדדיו באותה עשירית שנייה מסויימת, כשהשוטר רואה את כל התמונה המלאה מאחור.

היתרון שיש לאלעד על השוטר הוא האפשרות שלו לערער על הדוח. בגלל שמדובר בדעתו של השוטר בלבד מול דעתו של אלעד, ולא בתמרור או סימון דרך מסויים אחר עם משמעות מוחלטת, ישנו סיכוי לא קטן שניתן יהיה לבטל את הדו"ח.

אלעד, פנייה ליחידת התנועה לא הכי תעזור לך. גש לביהמ"ש וטען את כל מה שכתבת כאן.

Xbox12341

פורסם

חברים, יש עדכון! שימו לב לחיוך => icon_biggrin.gif

אך עוד לפני כן, אני רוצה להחזיק אתכם עוד טיפה במתח ולהודות לכל מי שהגיב - גם כאן, גם בפרטי וגם בטלפון. התגובות של כולכם בהחלט עזרו לי לגבש דרך פעולה.

ועכשיו לעדכון:

אמש, במהלך שיחת טלפון שקיימתי עם אבא שלי, הוא שאל אותי מה מופיע בתיאור מקום העבירה. לא הייתי בבית והדו"ח לא היה בהישג ידי, אז ניסיתי לאמץ את הזכרון, אבל באמת שלא הצלחתי להיזכר מה כתוב שם.

ברגע שחזרתי הביתה, ישר הלכתי לבדוק מה באמת כתוב שם. מסתבר שהאימבציל, בלהיטותו לכתוב לי דו"ח, פשוט דילג על סעיף שלם והשאיר אותו ריק! אין כל אזכור לגבי מספר כביש, ציון ק"מ, צומת, רחוב או כל דבר אחר בסגנון.

במילים אחרות, מקום העבירה יכול להיות כל כביש בארץ!

מרוב שאני הייתי בסערת רגשות, גם אני כלל לא שמתי לב לפרט הקטן אך המשמעותי הזה.

בקיצור, ביטול הדו"ח מעולם לא נראה קל יותר.

יום טוב icon_cool.gif

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גדול! אני מקווה שתציח להוציא את השוטר הזה כ"כ אידיוט שהוא יחליט לעזוב את המשטרה.

ואני לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל:

אחרי שתבטל את הדוח, כדאי גם לתבוע את המשטרה ואת השוטר על בזבוז הזמן שלך, לדעתי.
פורסם

אלעד, תירגע, אל תהיה שמח כל כך:

1. מיקום העבירה לא יכול להיות כל כביש בארץ (בצד שמאל למעלה של הדוח רשומה יחידת התנועה שאליה שייך השוטר), כך שמיקום העבירה מצטמצם בצורה כלשהי.

2. ייתכן והשוטר הבחין בטעות שעשה לאחר מתן הדו"ח, והשלים את החסר לפני הכנסת הדו"ח למחשב.

3. במידה ותגיע עם הדו"ח לביהמ"ש, אומנם מיקום העבירה לא כתוב, אבל אז השופט יישאל אותך האם אתה מודה בעבירה, ומן הסתם תיאלץ להגיד שעשית כך וכך ואז עצר אותך השוטר, הווה אומר אתה מודה בוודאות שהיה מפגש בינך לבין השוטר מסיבה כלשהי.

4. לא תוכל גם אתה להוכיח שמספר הנתיבים היה אחר כי זה לא כתוב בדו"ח, אבל בנסיבות העבירה המפורטות שכתב השוטר זה כן כתוב, מילותיו של השוטר מול מילותיך.

Xbox12341

• תוכן חדש...