Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק לא הבנתי למה כשנסעת בנתיב הימני ביותר מתוך 3, עקפת רכב שהיה בנתיב האמצעי - משמאלך, מהנתיב השמאלי ביותר.

זה לא נקרא עקיפה, הנתיב שלך נוסע מהר יותר, זה לא שהשתלבת אליו רק כדי לבצע את העקיפה ואז חזרת לנתיבך שלך.

היית צריך להמשיך בנסיעה בנתיב הימני ביותר, ולחלוף על פני הרכב האיטי משמאלך.

משכנתא זה קל

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיוון שכבר קיבלת מילות הלל ושבח כבר בתחילת הפרשה ,לא נותר לי אלא לשמוח בשמחתך עם קורטוב של אכזבה מכך שהשופט לא העביר ביקורת על השוטרים .אבל ניחא ,לא אקלקל ,כי ברור שתוצאה זו אינה אופיינית בדרך כלל והיא בגדר הישג.

כל הכבוד על הנחישות

בברכה

מוטי

פורסם

בכל מקרה אני משער שידידי dorki יאמר (גם במצב של זיכוי מוחלט) שזה לא היה שווה את הטרחה.

אני עדיין באותה עמדה ,ושוב : תודה לך שלא ויתרת .

צודק.

אני מברך את אלעד על הזיכוי ושמח בשמחתו, אבל אילו הדו"ח היה נרשם לי, הייתי מזמן משלם ומוריד מעצמי את המטרד הזה.

:mm_yeah:

אני שמח בשבילך שיצאת זכאי אבל לדעתי המקרה שלך מוכיח בדיוק את ההיפך. אלמלא היה חשוך ובמידה ושני העדים היו ניחנים בזיכרון טוב יותר היית מורשע ללא ספק רק בגלל שאתה אזרח שומר חוק.

:mad:

דעתי שונה.

לדעתי אלעד זוכה כי השופט הבין שאין קייס, אבל אם הוא מזכה בנימוק הזה הוא היה פותח פתח לערעור של תובע משועמם.

כישנם נימוקים מהסוג הזה, פסק הדין הרבה יותר מוצק.

משמע: להבנתי קודם השופט החליט לזכות ואז הוא הדביק את הסיבות כדי לסגור סופית את התיק.

פורסם

Fitch,

אסור לעקוף מימין.

מותר רק אם התנועה מתנהלת בטורים (פקק).

היה על זה דיון נרחב בפורום.

אלעד,

אתה רצית זיכוי מהותי. כשבחרת ללכת למשפט, לא בנית על זיכוי טכני עקב כישלון העדים.

כשמישהו מחליט ללכת למשפט, הוא עושה זאת מתוך אמונה בצידקתו ולא מתוך תקווה שהעדים יפלו.

אני לא חושב שהיית בוחר להישפט אילו חשבת שהדבר היחיד שתבנה עליו זה שהשוטרים יכשלו בעדותם.

נהגים לא צריכים לחשוש להישפט אם העובדות המוזכרות הן נכונות ובמקרה שלך העובדות מוסכמות ע"י שני הצדדים. מה שמוזר זה שהשופט בוחר להתעלם מהודאתך "שזיגזגת" ומזכה אותך כי עד אחד אמר ימין ועד שני אמר שמאל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני חושב שיש עוד מסקנה מהאירוע, צריך לפטר את שני הקלדנית.כמה שגיאות כתיב, אפילו בשם הנאשם יש טעות (גלעד במקום אלעד).

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כל הכבוד לך! יפה מאוד שלא וויתרת.

עד מתי המשטרה תנצל את כוחה לרעה?

חבל שמשפט לוקח כ"כ הרבה זמן.

פורסם

כל הכבוד לך ולשופט דרורי.

הצדק יצא לאור (למרות שזה "רק" זכאי מחמת הספק).

בשעה טובה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תודה לכולכם.

אמיר, אני בניתי על זיכוי ולא ממש התעמקתי בשאלה האם זה יהיה זיכוי מחמת הספק או זיכוי מחמת חוסר אשמה או כל הגדרה משפטית פתלתלה אחרת, שממילא איני בקיא בה לעומק.

מבחינתי, המאבק הזה השיג את מטרתו: התיק התעבורתי שלי נותר נקי ולא הורשעתי בדבר שלא ביצעתי. כל השאר, לפחות עבורי, בטל בשישים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני רק לא הבנתי למה כשנסעת בנתיב הימני ביותר מתוך 3, עקפת רכב שהיה בנתיב האמצעי - משמאלך, מהנתיב השמאלי ביותר.

זה לא נקרא עקיפה, הנתיב שלך נוסע מהר יותר, זה לא שהשתלבת אליו רק כדי לבצע את העקיפה ואז חזרת לנתיבך שלך.

היית צריך להמשיך בנסיעה בנתיב הימני ביותר, ולחלוף על פני הרכב האיטי משמאלך.

לא. זו עקיפה מימין.

ברור שנוצר פה מצב אבסורדי, שיצר הטמבל שנסע לאט בנתיב שהוא לא הימני ביותר, אבל לפי החוק אסור לנסוע מהר ממנו בימני.

אף שוטר נורמלי לא באמת יקנוס מישהו ש"עקף" אותו מימין אבל לפי החוק היבש זה אסור.

Auto Emoción

פורסם

"סוטה בפתאומיות ומשתלב בנתיב הראשון מימין תוך עקיפת כלי רכב מימין". כאמור - להד"ם. את העקיפה ביצעתי אך ורק משמאל, ואין לי בעיה להעיד על כך במכונת אמת.

אני לא חושב שאתה הבנת למה הוא התכוון כשהוא כתב סעיף זה. הרי לא ייתכן שעקפת רכב מימין אם אתה משתלב בנתיב הימני, נכון? לפי מה שאני מבין, הוא התכוון שאתה השתלבת מהנתיב השמאלי לנתיב הימני בפתאומיות, תוך שאתה עוקף את הרכב שמימינך.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

קודם כל אלעד, מצדיע לך!!!

החלק העצוב שהזיכוי הוא מחמת הספק. עבירת אי שמירה על נסיעה בנתיב הימני (או יותר נכון שימוש בנתיב שהוא לא הימני ביותר שלא לצורך עקיפה) היא העברה הכי נפוצה בישראל, שמציגה את כל החולי התחבורתי במדינה בעברה אחת, חלק מכך אלו נהגים שאינם יודעים לנהוג ממש וחשים "בטוחים" בנתיב האמצעי והחלק השני סתם נהגים שנוח להם וכלל לא אכפת להם.

זה מוכיח שוב שרוב המתנדבים מחפשים את האקשן ולא באמת לחנך נהגים להשתמש בכביש כשורה. מספיק שניידת אחת תיסע כל היום בכבישים ולא תעצור אפילו נהג אחד אלא רק תשתמש בכריזה להתריע לנהגים על נהיגה לא נכונה, כמו להקפיד לנסוע בנתיב הימני ביותר, לדעתי יהיה לזאת אפקט הרבה יותר מוצלח מכל אכיפה מיותרת אחרת.

• תוכן חדש...