Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד ברצוני לחזק את ידיך.

אך מנסיוני הרב והמר במדינה זו, "מקום המשפט שמה הרשע" (כך אמר שלמה המלך בספר קהלת), וכשם שהשוטרים הפכו את שמירת החוק שלך, לעבירה, סיכוי רב שגם בית המשפט ינפנף אותך מכל המדרגות.

האם נוכחת פעם בבית משפט לתעבורה? מנסיוני המקום דומה יותר לבית מטבחיים, השופט והתובע מדברים ביניהם בקודים קצרים ובלתי מובנים ומנסים לסגור תיקים במהירות הבזק (ותמיד לרעת הנאשם). כשאני נקלעתי למשפט תעבורה וניסיתי להשחיל מילה שניהם הסתכלו עלי בקוצר רוח כאילו נפלתי מהירח "בסך הכל 250 ש"ח קנס ואתה מבזבז לנו את הזמן".

המקרה שלך זועק לשמים, וככל הנראה הוכחת צדקתך חשובה לך עקרונית, ועצתי לך היא להגיע לבית המשפט עם עורך דין לתעבורה שאך ורק נוכחותו משנה את התמונה כליל והופכת את ה"קרקס" ל"משפט".

אם בכל זאת כוונתך לייצג את עצמך עצתי לך שלא להודות ואף לא להתייחס לעובדות כתב האישום אלא אך ורק לטענות הטכניות הרבות שהעלית, כיוון שמבחינת בית המשפט אלה הם עילות מוחלטות לזיכוי ולא נתונות לפרשנות.

אני מאחל לך שתהיה לך הצלחה מוחלטת במלחמה מול עריצות הממסד. חזק ואמץ

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע, אני עשיתי תאוריה לפני מס' חודשים ואני זוכר בברור שאלה על זה שהתשובה עליה הייתה שמותר לנהוג בכל הנתיבים מלבד השמאלי הקיצוני. זה לא משנה כי זו ממש לא הנקודה שלי. אוקי, אתה צודק. נניח ואחרי המאבק הזה זכית ב250 השקלים שלך. זה לא יהיה שווה את הטרחה והתסכול לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך. אמרתי לפני כמה עמודים שאני לא מבין ללבך, זה לא מדוייק. אני מבין שזה מעצבן, אבל המאבק לא שווה את זה. שמור את הכוחות למקרים ששווים אותם. המשפט "לעולם אל תוותר" תופס רק בסרטים, בחיים צריך לדעת מתי לוותר.

Mosho, אתה די יורה לעצמך ברגל. אני בד"כ לא אוהב לקטלג תגובות לפי פז"מ הנהיגה של המגיב, אבל אתה ממש מרים להנחתה. אסור לנסוע בכל נתיב פרט לימני ביותר שלא לצורך עקיפה. לא מותר לנסוע בכל נתיב פרט לשמאלי ביותר אלא שכל נתיב חוץ מהימני ביותר הוא, למעשה, נתיב עקיפה. זה גם קטע של נימוס בסיסי על הכביש, אם תרצה ולא, לא מלמדים את זה בתיאוריה או בשיעורי הנהיגה.

כך שלא רק שהטיעונים שלך לא נכונים עובדתית אלא שאתה ממשיך וטוען בלהט על דברים שהם לא מגופו של השרשור. ה-250 ש"ח שאלעד יזכה בהם או יפסיד אותם רחוקים ביותר מלהיות שורש העניין. שורש העניין הוא אותה התפיסה שגם אתה ביטא, שאלעד "זיגזג". אלעד נסע בהתאם לחוקי התנועה - שמר על הימין וכשעקף - אותת. ייתכן שאם לא היה מאותת, השוטר לא היה כלל שם לב אליו. עצוב, דבילי - אבל כנראה נכון.

לצורך העניין, אני מסכים עם dorki, לדעתי טרחתו וזמנו של אלעד לא שווים את זה (והוא יודע שזאת דעתי :-)) אבל השוטר, במקרה זה, בפירוש הנפיץ לו דו"ח. למה? מאותה סיבה שכלבים מלקקים לעצמם את הביצים. גם לי הנפיצו דו"ח פעם, זה קורה. גם אני אז פעלתי על פי חוקי התנועה ואילו לשוטר פשוט היו חסרים דו"חות למכסה (פניה שמאלה, נתיב שמאלי לנתיב שמאלי, איתות, מבט במראה, מבט מעבר לכתף, מעבר נתיב אחד ימינה כדי שהשוטר לא ייתן דו"ח על נסיעה בנתיב השמאלי. הייתי נאיבי, הוא קבע שלא פניתי משמאלי לשמאלי, האידיוט).

האם יש לו סיכוי להוכיח את צדקתו שלא באמצעים טכניים? לא בטוח. מזל שבמקרה זה השוטר היה, ככה"נ, מספיק רשלן בשביל להותיר את הפרצה הזאת ואני מאחל לאלעד הצלחה במאבק שלו כי הוא בהחלט צודק, גם אם לא כל אחד אחר היה נלחם במקרה דומה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המקרה שלך זועק לשמים

המקרה שלו זועק לשמיים רק בעבורנו. עבור המערכת זה לא כך. לפני שבוע ייצגתי את גיסי אשר הואשם בדיבור בטלפון נייד שלא באמצעות דיבורית (דיבר בספיקר ונכון לעכשיו, זה אסור). התפשרתי על 500 ש"ח בלי נקודות 10 דקות לפני הדיון וגם זה מפני שהדו"ח היה פגום מבחינה טכנית. אני בטוח, שלולא הפגמים הטכניים גיסי היה נושא במלוא העונש (לדעתי, לא היה עומד בהוכחות) וכך, למרבה הצער, גם במקרה של אלעד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אזרחי ישראל הם לא כספומטים של המשטרה ולמקרה שהם כן חושבים ככה אז מידי פעם מגיע אזרח כמוך שגובה עמלות :). בהצלחה אלעד.

זאת הפעם הראשונה בשרשור הזה שממש, אבל ממש פרצתי בצחוק :lol:

תודה רבה לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
(דיבר בספיקר ונכון לעכשיו, זה אסור)

סליחה שאני מתקן אותך, אבל אתה בטוח?!?!

אני מעתיק את לשון התקנה: (הורדתי מאתר הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים)

. *(א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה.

תק' (מס' 2)

תשס"ח-2007

(ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב –

(א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;

(ב) לא ישלח או יקרא מסרון (s.m.s);

(2) בתקנת משנה זו –

"דיבורית" - התקן המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו ובלבד שאם ההתקן מצוי בטלפון, הטלפון יונח ברכב באופן יציב המונע את נפילתו;

"טלפון" - מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לחצנים לחיוג.

סוף ציטוט!

לדעתי, גיסך היה זוכה, אלא אם הוא החזיק את הטלפון ביד...

פורסם

גיסי לא היה זוכה ולו מפאת היותו עד חלש. מה גם שההלכות בעניין לא חד משמעיות (ובשלב זה, כאמור, נוטות נגד) וציטוט סעיפי החוק זה עוד לא הכל במדינתנו. אבל מה שבטוח, זה לא נושא השרשור.

ZC6 | JB43 | 932

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

והנה הבוקר נוחתת בתיבת הדואר שלי תשובתה המלומדת של משטרת ישראל.

עזבו את זה שהתחביר שבו המכתב נכתב פשוט מזעזע ברמות שנאלצתי לקרוא אותו מספר פעמים כדי להבין מה לעזאזל הם רוצים ממני - השורה התחתונה היא שהם מתעקשים ללכת למשפט.

אין ברירה - מלחמה הם ביקשו ומלחמה הם יקבלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
אין ברירה - מלחמה הם ביקשו ומלחמה הם יקבלו.

מעשה נכון ללא שום קשר לתוצאה !

אני איתך ולא רק במקלדת . כבר הייתי פעם בסרט הזה ,ובמקרה הצורך אחזור על כך.

היו כאן תגובות שרמזו שאני גיבור על חשבון אחרים - לכו חפשו !

מנהלים ,סליחה אם הייתי בוטה !

בברכה

מוטי.

פורסם
בהצלחה!

מקווה שההתמדה תשתלם.

אין חישובים של "משתלם" .

יש דברים שעושים אותם וזהו !

הגיע הזמן לשינוי בהמון תחומים בחיינו בארץ ,וכל אחד יתחיל מהשלולית הקטנה שלו ,עד שהמגמה תשתנה.

והיא תשתנה ! זה יקח זמן ,יהיו "הפסדים" וככל שירבו המלחמות למען הצדק -היא תשתנה .

הרבה מהפכות התחילו בקטן .

בברכה

מוטי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום הגדול הגיע, ובשעת בוקר מצאתי את עצמי מתייצב בביהמ"ש לתעבורה בפני כבוד השופט מאיר דרורי, שהתגלה כאדם חביב ביותר.

לאחר שהשופט הסביר לי במה אני נאשם ולאחר שכפרתי באשמה וסיפרתי את גירסתי, אמר כבוד השופט כי לאור עברי התעבורתי הנקי, הוא מציע לי את האפשרות להמיר את הדו"ח באזהרה.

השבתי לו כי אני מודה לו על ההצעה, אבל על פחות מזיכוי מוחלט אין לי כוונה להתפשר, וכך נקבע דיון לשלב ההוכחות לעוד כחצי שנה icon_biggrin.gif

בינתיים אני מרוצה מאיך שהעניינים מתקדמים.

• תוכן חדש...