Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האגדות מספרות כי בבית הספר החקלאי כדורי ליד הר תבור לא היו מורים / משגיחים בזמן הבחינה בכיתה והכל היה מבוסס על אמון בתלמידים.

בן דודי למד שם ואומר שאין זו אגדה אלא אמת

לא בימינו כמה עשרות שנים אחורה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%A8_%D7%94%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%99_%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית כל, אני רוצה להודות לכל אלה המחזקים את ידיי. טוב לראות שנותרו כאן עוד כמה אנשים שפויים.

מעבר לכך, אומנם העדכון שיש לי אינו כזה מסעיר, אבל היות והבטחתי לעדכן בכל דבר שיקרה, אספר לכם עליו בכל זאת.

הפעם האחרונה שעצרתי היתה לאחר שדיברתי עם התובעת. לאחר שכבר ביום חמישי שלחתי את המכתב לרמ"ד תביעות באגף התנועה ואת הפקס לביהמ"ש, אתמול ניג'סתי למרכז המידע של בתי המשפט כדי לוודא שהם קיבלו את הבקשה שלי לדחיה. בערך ב-15:30 הם חזרו אלי ומסרו לי שהבקשה מסיבה כלשהי לא התקבלה. לאחר שהאישה מהעבר השני של הקו וידאה שאני ממילא נמצא לא רחוק מביהמ"ש (אני עובד במרכז ת"א וביהמ"ש נמצא במרחק דקות ספורות של נסיעה עם קטנוע, או אפילו עם אוטובוס, רחמנא ליצלן...), היא יעצה לי לגשת לשם היום בבוקר ולמסור את הבקשה ביד, וכך אכן עשיתי.

כבר בכניסה לקומה 3 - היא הקומה שבה מתנהלים משפטי התעבורה, פגשתי את התובעת שלי. סיפרתי לה שפעלתי כמצוותה וששלחתי את המכתב לרמ"ד שלה, אולם טרם קיבלתי אישור לדחיית המשפט. היא אמרה לי להיכנס למשפט ולבקש דחיה מהשופט, או לחילופין לגשת לעוזרת שלה על-מנת שהיא תסדיר עבורי את העניין. נחשו באיזו אפשרות בחרתי :wink:

ניגשתי לעוזרת, איתרתי את מספר התיק שלי, היא הוציאה אותו מערימת התיקים ואז שאלה אותי מדוע בכלל טרחתי להופיע.

למרות שבשלב זה עוד לא הבנתי למה היא שאלה אותי כזאת שאלה, עניתי לה בשיא הרצינות שאני צריך דחיה.

במקום לענות לי, היא הוציאה מתוך התיק שלי את הפקס ששלחתי - אותו אחד שאתמול אמרו לי שהוא לא התקבל - הראתה לי שאפילו הוטבעה עליו חותמת "התקבל", ואמרה לי שאני יכול לבחור אם אני רוצה לדון עם השופט לאיזה מועד לדחות את המשפט, או לחכות להודעה על מועד חדש שתגיע אלי הביתה. נחשו שוב באיזו אפשרות בחרתי :lol:

כששאלתי אותה מדוע נאמר לי שהפקס לא התקבל, היא ענתה לי שכנראה מי שאמר לי את הדבר הזה לא ידע על מה הוא מדבר. נו, שוין.

עפתי משם והגעתי לעבודה בול בזמן (והרי כבר כתבתי שהיא נמצאת במרחק של כמה דקות נסיעה משם), לא לפני שנתקלתי בתובעת פעם נוספת ואיחלתי לה יום טוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני בין המעודדים אבל לא חושב את עצמי בין השפויים:-)

חבל שהחמצת את ההצגה היית נשאר איזה חצי שעה באולם ומקבל התרשמות בלתי אמצעית, מהשופט ואיך התהליך מתבצע.

מה דרך אגב שם השופט שאמור לשפוט אותך.

עם הסדר שם אל תתפלא אם תקבל בעוד מספר ימים פס"ד:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

באנגלית אומרים Talking is cheap. בוא נראה איך אתה היית מתנהג לו היית במקומי.

אתה לא חייב לעודד אותי וזוהי בהחלט זכותך לכתוב בשרשור הזה שלדעתך אני שוגה, אבל אל תצפה ממני לחשוב שאתה שפוי, ממש כמו שאני לא מצפה ממך לחשוב עלי דברים דומים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אין בעיה אני אצא עכשיו לעשות זיגזגים בכביש מול שוטרים, מיד אחזור עם ממצאים. אין לי דוחות לא רק כי אני לא עובר על החוק (מלבד מהירות) אלא גם כי אני משתדל להימנע מהתגרות בשוטרים. אני לא יודע מה עבר לך בראש כשביצעת עקיפה כזו, חוקית ככל שתהיה. לא חשבת שיש סיכוי שזה יפריע לשוטר בעין?

בכל מקרה, אני מציע לך לחפש בויקיפדיה או באבן שושן או משהו את הערך "שפיות".

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

זו הדרך לטפל בשוטר קצת יקרה אבל עם הרבה מוטיביציה

http://elyon1.court.gov.il/heb/dover/5119695.doc

קושר גם לנושא של שפיות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל הבלגן הזה קרה רק משום שהוא כבר רשם את הדוח אז התחלתה לתת את טיעונך אם הייתה לפני נתינת הרישיון שואל את השוטר על מה ולמה הוא עצר אותך ומה הייתה הבעיה או שהייתה יוצא מהרכב בזמן שהוא ברכב שלו ומתווכח איתו שם אז יכול להיות שהמצב היה אחרת , הפרוצדורה של ביטול דוח לאחר שנרשם היא כאב ראש לשוטר, והסבר לקצין מדוע נרשם דוח ובוטל , תוך שיכנוע עיקש שדוח זה לא בוטל בגלל שזה היה חבר של השוטר דוד של השוטר או איזה יפיופה מפיתוח שרצתה לצאת בזול

פורסם
ראשית כל, אני רוצה להודות לכל אלה המחזקים את ידיי. טוב לראות שנותרו כאן עוד כמה אנשים שפויים.

אלעד, לא אהבתי את המשפט הזה.

נדמה לי שכל משתתפי השרשור יישמחו אם תצליח לכופף את המערכת, חלק ממשתתפי השרשור (ואני בינהם) סבורים שהטרחה גדולה ביחס לדו"ח כזה.

זה עדיין לא הופך אותנו ללא שפויים (לגבי אני יכול לתת לך הרבה סיבות אחרות שמראות על אי שפיות - אבל לא כאן).

אגב, כשכתבתי על האנרגיה הרגשית שהעניין גוזל ממך - זה אחד הסמפטומים לכך.

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
אין בעיה אני אצא עכשיו לעשות זיגזגים בכביש מול שוטרים, מיד אחזור עם ממצאים. אין לי דוחות לא רק כי אני לא עובר על החוק (מלבד מהירות) אלא גם כי אני משתדל להימנע מהתגרות בשוטרים. אני לא יודע מה עבר לך בראש כשביצעת עקיפה כזו, חוקית ככל שתהיה. לא חשבת שיש סיכוי שזה יפריע לשוטר בעין?

בכל מקרה, אני מציע לך לחפש בויקיפדיה או באבן שושן או משהו את הערך "שפיות".

סליחה, אבל כשאתה כותב כזאת תגובה, מן ההגינות שלפחות תציין שאתה בטוח בצדקת דרכו של השוטר מחד, ושאני משקר מאידך. מה זה בדיוק "לעשות זגזגים"? האם הגיוני שנהג כלשהו ייענש מפני שבחר לקיים את החוק?

אתה יודע מה, בוא ננסה להביט על העניין מזווית אחרת: אם היית בסיטואציה שבה אתה נוסע בכביש שבו שלושה נתיבים בנתיב הימני, באמצעי נוסע רכב שאינו עוקף במהירות נמוכה ממך וידוע לך שיש משטרה מאחוריך, מה תעשה? האם תעקוף מימין ותסתכן בכך שהשוטר יבחר לעצור אותך?

במידה והשוטר אכן עצר אותך, מה תגיד להגנתך - שנסע רכב באמצעי? הטיעון הזה לא מחזיק מים. זה שהוא עובר על החוק עדיין לא אומר שגם לך מותר.

בשיא הכנות - לא חשבתי שאני עושה משהו חריג, בטח לא בקנה מידה כזה שידליק את השוטר. אני לא מתיימר לקיים את כל החוקים כלשונם, וסביר שפה ושם גם אני שוגה כמו כל נהג אחר. אומנם כבר כתבתי את זה, אבל אם תפסו אותי על עבירה שאכן עברתי - אני אוריד את הראש ואקבל את הדין בהכנעה. אם מנסים להאשים אותי בדבר שכלל לא ביצעתי - אלחם על חפותי עד טיפת דמי האחרונה.

פורסם
סליחה, אבל כשאתה כותב כזאת תגובה, מן ההגינות שלפחות תציין שאתה בטוח בצדקת דרכו של השוטר מחד, ושאני משקר מאידך. מה זה בדיוק "לעשות זגזגים"? האם הגיוני שנהג כלשהו ייענש מפני שבחר לקיים את החוק?

אתה יודע מה, בוא ננסה להביט על העניין מזווית אחרת: אם היית בסיטואציה שבה אתה נוסע בכביש שבו שלושה נתיבים בנתיב הימני, באמצעי נוסע רכב שאינו עוקף במהירות נמוכה ממך וידוע לך שיש משטרה מאחוריך, מה תעשה? האם תעקוף מימין ותסתכן בכך שהשוטר יבחר לעצור אותך?

במידה והשוטר אכן עצר אותך, מה תגיד להגנתך - שנסע רכב באמצעי? הטיעון הזה לא מחזיק מים. זה שהוא עובר על החוק עדיין לא אומר שגם לך מותר.

בשיא הכנות - לא חשבתי שאני עושה משהו חריג, בטח לא בקנה מידה כזה שידליק את השוטר. אני לא מתיימר לקיים את כל החוקים כלשונם, וסביר שפה ושם גם אני שוגה כמו כל נהג אחר. אומנם כבר כתבתי את זה, אבל אם תפסו אותי על עבירה שאכן עברתי - אני אוריד את הראש ואקבל את הדין בהכנעה. אם מנסים להאשים אותי בדבר שכלל לא ביצעתי - אלחם על חפותי עד טיפת דמי האחרונה.

ברור שאתה צודק מבחינת החוק היבש, אבל אתה גם יודע, אני מקווה, שלא כל שוטר מכיר את החוק ב100% מסיפורים או נסיון אישי. זיגזגים זה מה שעשית, חוקיים ככל שיהיו. תלוי גם באופן הביצוע, אם עברת 2 נתיבים מבלי לעצור, אולי גם זה לא חוקי (אין לי מושג) אבל מה שבטוח הוא שיש סיכוי שזה יציק לשוטר בעין. עד כמה שלא נעים להודות, זה שיקול חשוב של השוטר. למיטב ידיעתי מותר לנסוע בנתיב האמצעי בכביש עם 3 נתיבים.

הדגשתי את המשפט שלדעתי מציג את הבעיה בצורה המדוייקת ביותר. תילחם עד טיפת דמך האחרונה על קנס של 250 שקל? החיים לא הוגנים ולא צודקים ב100% מהזמן וצריך לדעת מתי לנטוש את הספינה. (או את המצופים, במקרה הזה)

פורסם

למיטב ידיעתי, כאשר אני לא מבין בנושא כלשהו באופן מוחלט, אני מעדיף לבדוק את עצמי לפני שאני כותב דעה נחרצת.

יש שתי תקנות תעבורה רלבנטיות למקרה שלי.

הראשונה שבהן היא תקנה 35, לפיה "נהיגה שלא בימין הקיצוני של כביש חד-סטרי ושל כביש דו-סטרי" היא עבירה הגוררת אחריה קנס של 250 ש"ח ו-6 נקודות.

תקנה נוספת היא 47(א), אשר קובעת שנהג רכב אשר עקף מצד ימין רכב אחר הנע בכביש יזכה לקנס בסך 250 ש"ח ו-4 נקודות.

איך שלא תהפוך את זה, העבירה שאני מואשם בה היא בעלת משקל נמוך יותר משתי העבירות לעיל (250 ש"ח ללא נקודות). לא שזה מנחם אותי או עושה את החיים ורודים יותר, אבל אם שוטר שאמון על שמירת החוק איני בקי דיו בחוקים שהוא שומר עליהם, זאת באמת ובתמים לא בעיה שלי. באותה מידה הוא גם היה יכול להיות בקי מאוד בתקנה 47(א), ואז אם הייתי נשאר בנתיב שלי ועוקף מימין, גם הייתי מואשם בעבירה חמורה יותר וגם לא היה לי משהו לומר להגנתי.

פורסם

לא יודע, אני עשיתי תאוריה לפני מס' חודשים ואני זוכר בברור שאלה על זה שהתשובה עליה הייתה שמותר לנהוג בכל הנתיבים מלבד השמאלי הקיצוני. זה לא משנה כי זו ממש לא הנקודה שלי. אוקי, אתה צודק. נניח ואחרי המאבק הזה זכית ב250 השקלים שלך. זה לא יהיה שווה את הטרחה והתסכול לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך. אמרתי לפני כמה עמודים שאני לא מבין ללבך, זה לא מדוייק. אני מבין שזה מעצבן, אבל המאבק לא שווה את זה. שמור את הכוחות למקרים ששווים אותם. המשפט "לעולם אל תוותר" תופס רק בסרטים, בחיים צריך לדעת מתי לוותר.

פורסם

אלעד, לאחר שקראתי את כל השירשור(תאמין או לא פשוט ממש משעמם לי בעבודה) והתעצבנתי על כל מיני תגובות ודעות של אנשים והזדהתי עם אחרים יש לי כמה משפטים משלי להוסיף.

בחרת ללכת כנגד האטימות של המערכת ואלה המשרתים אותה, נכון שאלו בסה"כ 250 שקלים אבל אתה החלטת לעמוד על שלך כנגד האטימות ועל כך מגיעה לך תמיכה מלאה.

גם אם תצא בסכום גבוה יותר מ250 שקלים כדי לבטל את התביעה אתה איפשהוא תקבע עובדה שלשוטרים אי אפשר לתת דוחות מבלי להתחשבן עליהם בעתיד, אני לא יודע אם כאשר דו"ח מבוטל, השוטר שרשם אותו יודע מזה או לא אבל בכל מקרה צריך לפעמים לעמוד על שלך ולהבהיר נקודה מסוימת.

אזרחי ישראל הם לא כספומטים של המשטרה ולמקרה שהם כן חושבים ככה אז מידי פעם מגיע אזרח כמוך שגובה עמלות :). בהצלחה אלעד.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...