Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זאת אומרת ?

הבן אדם חף מפשע, למה שיורשע וישלם מחיר על לא עוול בכפו ?

אתה אולי מתייחס ל 250 ש"ח כסוג של מס / אגרה למדינה, הוא מתייחס לזה כאל נסיון לתייג אותו כפושע.

אלעד, אם אתה זקוק לעזרה כלשהי - בכיף, יחד איתי אני משוכנע שיש כאן עוד רבים שישמחו לסייע.

דני G.

קח דברים בפרופורציות, שלם את הדוח וסע לדרכך, והימנע מהיתקלויות נוספות עם שוטרים. זו עצתי. את המאבק תשמור לעניינים חשובים יותר. פושע? כן, כל מי שיש לו הרשעות תנועה הוא פושע, אנחנו מדינה של פושעים!! מי בא איתי לשדוד איזה סניף של בנק?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרשור הזה מזכיר לי סיפור אמיתי על חוסני מובארק נשיא מצרים:

בתחילת האינתיפדה השנייה כשהשטחים בערו, הארץ רעדה בשל האזרחים ה"נאמנים" שחיים בה (אני מנסה להתנסח בתקינות פוליטית כדי לא לחרוג מכללי הפורום) וגם חיזבללה לא טמן ידו בצלחת, באו למובארק ודרשו ממנו שיפתח חזית נוספת כנגד ישראל על גבול ישראל מצרים.

מובארק לא התבלבל וענה שאין לו כוונה להענות לדרישה ולהלחם עם ישראל עד החייל המצרי האחרון, אבל אם תבוא מדינה ערבית אחרת שמוכנה ל"הרים" את הנושא - הוא מוכן להעביר לריבונתה שטחים מצרים שעל הגבול ושהם ילחמו משם...

המסר הוא שקל לשלוח מישהו להלחם בעבורך על עניין עקרוני, הרבה יותר קשה לעשות את המלחמה בעצמך.

לאלעד, שלם את הקנס ושכח מהעניין, עם כל העיקרון שבדבר זה ממש, אבל ממש לא שווה את הטירחה.

פורסם

בוא נגיד את זה ככה: אני עדיין מאמין שהמשאבים שכל העניין הזה דורש ממני משתלמים לי לצורך שמירה על גיליון נקי.

זה המניע שלי להמשיך להתעסק בשיט הזה. כל הבירוקרטיה הזאת והמכתבים האלה לא מרתיעים אותי, ואני מקווה מאוד שלא יגמר לי הכוח לפני שהם יצליחו להתיש אותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד - זה דו"ח על סטייה מנתיב ללא נקודות. גם אם היו לך חמישה כאלה זה לא היה נחשב כאילו הגיליון שלך מלוכלך. אתה הרי אזרח שומר חוק. תאמין לי ששופטי ישראל ראו דברים ה-ר-ב-ה יותר גרועים מזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המסר הוא שקל לשלוח מישהו להלחם בעבורך על עניין עקרוני, הרבה יותר קשה לעשות את המלחמה בעצמך.

לאלעד, שלם את הקנס ושכח מהעניין, עם כל העיקרון שבדבר זה ממש, אבל ממש לא שווה את הטירחה.

אנשים טובים ,הפסיקו לנסות להוריד לו אוויר מהמפרשים.

על עקרונות משלמים וגם נלחמים .מזלנו שיש אנשים כאלה ,ואוי ואבוי לנו אם נמשיך בכל נושא בחיים בצורת "כולה 250 שקל ,כולה סטייה מנתיב".

שווה את הטירחה וחצי ,גם אם יעלה כפול זמן וכסף ,וגם אם לא "נתקן את העולם".

אני לא שולח אף לא אחד להלחם בעבורי .אני מהנלחמים ,ונלחמתי לא פעם במערכות כאלה ואחרות.

לפעמים ניצחתי ולפעמים לא. כשניצחתי ,לא קפצתי מעל הפופיק ,וכשהפסדתי ,יצאתי בראש של "הייתי חייב לנסות".

ואם אני לא נלחם ,אני בטח לא אוריד אוויר לזה שכן.

שיהיה בהצלחה ותודה לאיש כמוך שנלחם באנשים/שוטרים ושאר מרעין ובישין.

===============צדק צדק תרדוף============

את החוכמה ,אני משאיר לנושאים אחרים ,כמו בכביש.

בברכה

מוטי.

פורסם
אנשים טובים ,הפסיקו לנסות להוריד לו אוויר מהמפרשים.

על עקרונות משלמים וגם נלחמים .מזלנו שיש אנשים כאלה ,ואוי ואבוי לנו אם נמשיך בכל נושא בחיים בצורת "כולה 250 שקל ,כולה סטייה מנתיב".

שווה את הטירחה וחצי ,גם אם יעלה כפול זמן וכסף ,וגם אם לא "נתקן את העולם".

תקרא את האוקסימורון שכתבת במשפט השני ותבין את הכל (כדי להקל עליך הוא נצבע באדום).

בוודאי שזה שווה את הטירחה, במיוחד כשהטירחה היא שלו...

אגב, את אותה העצה בדיוק הייתי נותן לקרובים אלי ביותר, קל להתלהם בפורום אנונימי על גבו של מישהו אחר, קשה הרבה יותר לנסות להכניס שפיות לעניין.

פורסם

טוב שצבעת באדום, במשך כמה שניות שברתי את הראש למצוא את האוקסימורון ב"על עקרונות משלמים וגם נלחמים" :-)

ולנושא, אני לא הייתי קורא לזה אוקסימורון. זה שווה בשביל הסיכוי שתנצח, ואם לא תנצח לפחות תדע שלא שתקת ונתת להם לדרוך עליך בלי לעשות כלום.

פורסם

dorki, בפורומים האנונימיים האלה יש גם אנשים שעושים את המלחמות האלה כל יום, לאו דווקא בנושאי רכב ותחבורה.

כן, אני עושה את זה ובד"כ עושה את זה לבד, מבלי להתייעץ בפורומים.

מגיע עם הטענות לאן שהזמן והכסף מאפשרים לי כרגע.

אם יש לבן אדם את הזמן והכסף אז אני אמליץ לו להמשיך. לפחות לנסות לפנות במכתב שמסביר ולראות מה הלאה.

הבעיה אצלינו היא שלאנשים לא אכפת להוציא עוד 250 שקל על דו"ח, עוד 30 שקל בסופר על הטעייה פרסומית וכו..

אם אני נמצא בסופר ורואה שיש חריגה מהנהלים כמו אי פרסום מחירים, נסיון הטעיה ודברים דומים, אני פונה למשרד התמ"ת - משהו שכבר עשיתי כמה פעמים.

נכון, יכלתי להגיד לעצמי, מה אני צריך את הבעיות האלה על הראש, אני שמתי לב, עכשיו זה בעיה של כל השאר.

אבל לא, אני מנסה לעזור גם לאלה שאולי ידפקו מזה בעתיד ואני לא מוכן לקבל את העובדה שבכל מקום מנסים לדפוק אותנו.

אולי אם יהיו מספיק אנשים כאלה, דברים ישתנו.

אז, לא מכיר אותי, אל תגיד לי מה אני, מי אני ומה אני מוכן לעשות או לא.

אני אישית בשביל משהו שאני מרגיש צודק לגביו מוכן ללכת מאוד רחוק בכפוף לאילוצים הפרטיים שלי.

אז שוב, אני בדעה שלא צריך לוותר על הדברים האלה, לפחות לנסות.

אז אם פותח השרשור מתכוון להמשיך, שיהיה בהצלחה. אני חושב שהוא עושה את הדבר הנכון.

פורסם
תקרא את האוקסימורון שכתבת במשפט השני ותבין את הכל (כדי להקל עליך הוא נצבע באדום).

בוודאי שזה שווה את הטירחה, במיוחד כשהטירחה היא שלו...

אגב, את אותה העצה בדיוק הייתי נותן לקרובים אלי ביותר, קל להתלהם בפורום אנונימי על גבו של מישהו אחר, קשה הרבה יותר לנסות להכניס שפיות לעניין.

גם קל לצטט חצאי משפטים.

ואם תשאל אותי על אוקסי מוקסי : אין כאן סתירה .

מן הראוי היה לצטט באותו הקשר את מה שכתבתי ולא רק מה ש"מתאים":

"אני לא שולח אף לא אחד להלחם בעבורי .אני מהנלחמים ,ונלחמתי לא פעם במערכות כאלה ואחרות.

לפעמים ניצחתי ולפעמים לא. כשניצחתי ,לא קפצתי מעל הפופיק ,וכשהפסדתי ,יצאתי בראש של "הייתי חייב לנסות".

ואם אני לא נלחם ,אני בטח לא אוריד אוויר לזה שכן"

בברכה

מוטי

אם אתה מאמין ,כדאי להלחם כנגד כל הסיכויים גם אם אתה נכשל 100 פעמים .דמגוגיה ? אולי...

כמעט כולם היו אומרים שעדיף היה לאיש הזה לדפוק לעצמו כדור בראש,

הוא נכשל ,לא מעט ,אבל המשיך בשלו.

http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3706/בן%20אדם.html

פורסם

לדעתי כבר עכשיו עשית לעצמך נזק כלכלי כבד יותר מ250 שקל,למרות שאתה צודק ומי אני שיגיד לך לא להילחם על העקרונות שלך

פורסם

בהרי האנדים ישנם הרבה אנשי עקרונות.

אני בעוונותי, מעדיף להיות חכם ולא צודק (מתנצל על כך שהמשפט הזה נשמע שחוק משהו - הוא עדיין נכון).

פורסם
לדעתי כבר עכשיו עשית לעצמך נזק כלכלי כבד יותר מ250 שקל,למרות שאתה צודק ומי אני שיגיד לך לא להילחם על העקרונות שלך

ולפי איזו נוסחה הצלחת לכמת את שווי הנזק שגרמתי לעצמי עד כה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, מבינה לליבך ותומכת בדרכך להילחם באי הצדק. אותי בעיקר מרגיזה עמדתה של משטרת ישראל (כפי שהיא באה לידי ביטוי באמירתו העלובה של השוטר לגבי התנועה בצד ימין). עוד מעט יתחילו לתת דו"חות למי שמקפיד לאותת בכל פנייה, כי הוא מאותת יותר מדי ומבלבל את הנהגים, כל זאת בטענה שלא יתכן כי כולם יאותתו. אני מעירה ולא עוזבת בכל פעם שאני רואה שוטרים עושים משהו, כי נוח או כי "כולם עושים את זה", ולא לפי החוק, כי אם הם לא הפנימו שתפקידם לשמור על החוק ולהלחם בעבריינים, אז ניאלץ אנחנו להזכיר להם את זה בכל הזדמנות.

בהצלחה!

ליהי

פורסם
בהרי האנדים ישנם הרבה אנשי עקרונות.

אני בעוונותי, מעדיף להיות חכם ולא צודק (מתנצל על כך שהמשפט הזה נשמע שחוק משהו - הוא עדיין נכון).

הסר דאגה מלבך ,בקצב הזה בו כל אחד בשלולית שלו בלבד ,מהר מאוד נגיע להיות מדינת עולם שלישי ,בו כל אחד יעדיף לשתוק ולהמשיך הלאה פן יבולע לו.

לא, לא באתי לעולם להילחם ,אבל כמו בסרט הישראלי שראיתי אתמול "איים אבודים" ,אמרה האם ,כשכל אצבע נמצאת בנפרד (כף יד פתוחה) ,ניתן לשבור אותן בקלות ,אבל כשהן סגורות ומאוחדות -זה אגרוף.

אני חושב ש"חפרתי" מספיק בהצגת עמדתי בנושא ,ואולי אפילו הגזמתי.

ועל כן אסיים במשפט אחרון dorki :

אם אתה חושב שלסגור עניין ולהמשיך הלאה יגמר בזה ,אתה טועה : זה תמיד פולש, כמו מחלה ,לכל תחומי חיינו,

ובסוף פוגע גם בך.

ההסטוריה הלא רחוקה מלאה בדוגמאות.

בברכה

מוטי

פורסם

הבנתי את החוסר רצון בלשלם, הבנתי את העיקרון והבנתי שאתה לא רוצה להודות במשהו שלא עשית.

מקובל.

אולי זאת השעה, אבל לא הצלחתי להבין דבר אחד.

למה לא להגיע למשפט?

למה כל הטירטורים האלה רק בשביל להמנע מהמשפט?

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...