Jump to content

abz

  • הודעות

    127
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי abz

  1. מקפיץ תודה מראש
  2. הרכב: פיג'ו 406 מנוע 2000 גיר al4. נתקלתי בתופעה שחוזרת על עצמה, כשאני מניע את הרכב כשהוא קר, הרכב מניע כרגיל וטורי סרק יציבים סביב 800 סל"ד. אך כשאני מעביר להילוך ולוחץ על המצערת המנוע משתנק וטורים יורדים. אם אני מחכה דקה התופעה נעלמת והטורים עולים כרגיל. מה עלול לגרום לתופעה כזו?
  3. abz

    זלזול במקצעונים בנגב

    את בדיקות הרכב הבאות אני ללא ספק אעשה בבאר שבע.
  4. אתה לא צריך להחתים את שניהם, רק את החדש.
  5. רק עכשיו שמתי לב שהעלית תמונה. חבר אתה נמצא על סף אסון! ההארקה אינה מחוברת. ממסר פחת ישן ואינו פועל. משמעות = אין כל הגנה מפני התחשמלות. בנוסף: לוח ישן ביותר שספק אם ההגנות מפני עומס יתר ושריפה יפעלו. גישורים חשופים ומסוכנים. בסיס עץ מועד להתלקחות מחימום מוליכים וליצירת שריפה. ירידת חתך מסוכנת בהזנה לפחת... דרוש חשמלאי שיחליף ממסר פחת. יחבר ויבדוק הארקה תקנית. ימקם לוח תקני חדש ויחליף את כלל הממא"תים והגישורים. בהצלחה
  6. ממסר פחת לא קופץ בבדיקה תקול בוודאות בלי קשר להארקה. בנוסף כנראה הארקה אינה תקינה . מצב מסוכן ביותר שדורש בדיקה ותיקון של חשמלאי מוסמך מיידית
  7. מובילאיי זה בדיוק כמו "מק פורק" שדחפו לצבא: פתרונות חלם לאנשים שלא יודעים לנהוג או להתנהל עם הנשק. קח את שניהם מאנשים שמשליכים עליהם את יהבם ותקבל פצצה מתקתקת. לא סתם ככל שאנשים שאני מכיר נוהגים יותר גרוע ובהסחת דעת כך הם מהללים ומשבחים יותר את המטרד הזה.
  8. תקפיא רשיונות ותבטל את הביטוח. כשתחזור תעשה ביטוח חדש
  9. http://www.police.gov.il/contentPage.aspx?pid=310&mid=12 "קיבלתי דוח קנס ולא אני נהגתי ברכב בזמן ביצוע עבירה. מה עושים? אם לא נהגת ברכב בעת ביצוע העבירה, על פי החוק ניתן לדווח על הנהג שהחזיק ברכב בעת ביצוע העבירה תוך 90 ימים ממועד המצאת הדוח המקורי, ולא לשלם את הקנס. בפנייתך עליך לציין את פרטי הנוהג ברכב בעת ביצוע העבירה (שם, מס' תעודת זהות וכתובת) ולצרף את צילום הדוח. בנוסף יש לצרף הצהרת הנהג בפועל כי הוא מודה שהחזיק/נהג ברכב במועד ביצוע העבירה ולצרף צילום רישיון נהיגה בתוקף."
  10. לא מכיר את mann אבל יש הרבה חברות שמייצרות בארצות אחרות.
  11. לא זכור לי אי פעם שמישהו בטסט בדק איזה גיר יש ברכב. וביטוח אתה עושה לפי הפרטים שאתה מוסר להם... וגם כך לפעמים הם רושמים נתונים שונים של הגיר. למשל לי היתה 406 ידנית מקורית שהביטוח רשם אוטו', למה? כי זה מה שהמחשב שלהם רשם. בכל מקרה ממה הם יוכלו להתנער? ואם תצבע את הרכב בצבע שונה מהרשיון הם גם יוכלו להתנער? שורה תחתונה לא הייתי הולך לשנות אלא אם הייתי נתקל בבעיה בפועל. זכותך כמובן להיות מבית שמאי וללכת למשרד הרישוי לרשום את השינוי ברשיון.
  12. בדקתי עכשיו ב 406 והגיר מעלה הילוך ב 2900 סל"ד. כנראה שהגיר "זוכר" נהיגה יותר נמרצת אצלך ומעביר בהתאם, לדעתי אם תעבור סגנון נהיגה הגיר אמור "ללמוד" אותו אחרי כמה דקות. שונא אוטומטים למיניהם...
  13. למה לך בכלל לשנות ברישיון? לא נראה לי שמישהו בודק איזה גיר יש לך ברכב.
  14. להבנתי מדובר באופי של הגיר האוטומטי al4. גם אני רכשתי לאחרונה לראשונה רכב אוטומטי (406) ונבהלתי מהמשיכות האלה, אחרי מחקר בנושא הבנתי שאתה והגיר צריכים ללמוד אחד את השני. הפתרון להעלאת הילוך הוא לתת עוד קצת גז - הפוך מברכב אוטומטי "רגיל".
  15. תודה, אעשה זאת בהקדם, רק לצורך העשרת הידע, מה החסרון שבערבוב? ושאלה נוספת - אחרי שאחליף את הנוזל למקורי חוץ ממילוי חוסרים יש צורך בהחלפה יזומה כל פרק זמן?
  16. אחרי חיפוש בנושא אני רק מבולבל יותר. מותר / אסור / מה זה יכול לגרום בהנחה ששניהם איכותיים? רכשתי לאחרונה 406 2001, מייד לאחר הקנייה הוספתי נוזל קירור פרסטון ירוק שהיה ברשותי, עקב חוסר של כחצי ליטר במיכל. מבירור במוסך המטפל הנוזל שהיה במיכל הוא valeo protective 35 והמכונאי אמר שאין צורך לרוקן ולהחליף. מה דעתכם? ובאותו נושא איזה מהנוזלים הבאים עדיפים להבא מקורי valeo / prestone / iada / zerex משהו אחר?
  17. החידוש הבא שלי הוא עוד 3 שנים בדיוק ביום הולדת 40. אני אצטרך לעשות בדיקת ראיה?
  18. לפני שאני מאט או עוצר אני נוהג להביט במראות לוודא שאין מפגעת כזו מאחריי.
  19. מוזר, לא זכור לי שחידוש רשיון מצריך בדיקת ראייה.
  20. הנתונים האלה זה הכוח שיוצא מהמנוע. בדרך הוא צריך לעבור במצמד, גיר, דיפרנציאל, ציריות, מתלים, צמיגים, כולם שונים, ונושאים משקלים שונים.
  21. תודה רבה! חיפשתי ומצאתי, קראתי והחכמתי. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?442790-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A1%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A5 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?38908-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91
  22. מעניין, תודה! בכל אופן, בפיג'ו 306 1600 שהיתה ברשותי אני די משוכנע שאין הזרקה ישירה / טורבו / משאבה חשמלית ובכל זאת המאווררים פועלים גם לאחר כיבוי המנוע.
  23. עקב ריבוי נורות שרופות בלוח שעונים / רדיו ושאר תאורות פנימיות ברכב (פיג'ו 406) חשבתי להזמין את הנורות הנ"ל: http://www.ebay.co.uk/itm/230794749323 ברכב קיים כפתור ריאוסטט שמכוון את עמעום התאורה בלוח בעת הדלקת אורות נסיעה. האם נורות מסוג לד יפעלו / לא יפעלו / יפעלו בלי עמעום?
  24. אבל המאוורר מקרר את הרדיאטור ולא את המנוע...
  25. מה ההיגיון בפעולת המאווררים כשהמנוע כבוי? הרי בכל מקרה משאבת המים לא מסתובבת ואין סירקולציה.
×
×
  • תוכן חדש...