Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן לנהג חדש ב-20000 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג חדש שמתעניין לדעת איזה רכב הכי כדאי לי לקחת (רכב לצעיר לא משפחתי)

נ.ב התקציב שלי לרכב הוא 20,000 ש"ח ואני רוצה לקנות רכב בסביבות שנות 95-2000

לא כ"כ אכפת לי מראה (למרות שסובארו ג'אסטי לא בא בחשבון...)

אנא מכם רק מי שמבין שיגיב..

בתודה MAOR :)

פורסם

היי מאור, שים לב - תיקנתי לך את הכותרת. להבא לפי כללי הפורום בבקשה (למעלה בסרגל בצהוב).

לשאלתך - בתקציב הזה אפשר למצוא סיטרואן סקסו משנות ה-2000, שתהיה זולה לקניה ולאחזקה ורכב נעים ליום-יום. עוד אפשרות - פורד פיאסטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוטומט מתאים לנסיעות תוך עירוניות בעיקר אך גם לבין עירוניות נפח מנוע 1.3-1.6 מזגן חלונות חשמל(אם אפשר:) ) שנים 95-2000 לא יותר מ-20K מחברה אמינה לא זולל דלק וכמובן טיפולים בזול...נ.ב לא משפחתיות\מנהליות רכב צעיר שיראה טוב(לא דגש חשוב אבל בכל זאת)

פורסם

אני לא מבין מה רע בג'אסטי. ג'אסטי 1.3 יכולה להיות מכונית מעולה כיפית חסכונית נחמדה שימושית וזולה אם היא מסודרת (ויש בארץ כאלו!) ואני גם יכול למצוא יופי ברכב הזה...

פורסם

חברה שני שמח לבשר לכם שהצלחתי לקבל מימון חלקי על האוטו ועכשיו הסכום שאני יכול להשקיע הוא 35K אני מתלבט בין פולסווגן גולף 1.9 שנת 2000 לבין מאזדה 323 לאנטיס 1.6 שנת 2002 (שתיהן אוטומט)

וכן ויתרתי על הקטע של אוטו קטן כי תחילה תכננתי לקנות רכב זמני לשנה שנתיים עד שאתייצב ואוכל להרשות לעצמי רכב יותר טוב אך לאחר קבלת המימון מאבי אני אקנה אוטו שילך איתי עד עוד שלוש שנים לפחות אז בבקשה מכם פרטו את תגובותיכם...

נ.ב

אם למישהו יש הצעה יותר אטרקטיבית תנו דעה בכיף...

ולמתעניינים אבי הסכים להוסיף לסכום שצברתי (לאחר שכנוע ארוך):)

פורסם

אם אתה מחפש רכב חסכוני- למה אוטומט? ולמה משפחתית?

נראה לי שכדאי לשקול סופר מיני מהשנים 99-02, עדיפות לידנית (פולו/קליאו/206 יעשו את העבודה).

תוודא שאתה משאיר כסף ליישור קו ולביטוח (בעיקר אם אתה נהג צעיר) בסכום שאתה מתכנן.

פורסם

גם אני מחפש רכב מפואר אוטומט ,יד ראשונה עם 20K ק"מ ומטה מטופל רק במורשה, 2007 ומעלה במצב טוב, כמובן לא מליסינג ולא מסוחר..... התקציב בערך..... 7 אלף שקל..... על איזה אוטו הייתם ממליצים לי.... ?

למי שלא הבין הייתי ציני על כל אחד שבא עם תקציב של 20K ומחפש קורולה שנת 2006....

פורסם
גם אני מחפש רכב מפואר אוטומט ,יד ראשונה עם 20K ק"מ ומטה מטופל רק במורשה, 2007 ומעלה במצב טוב, כמובן לא מליסינג ולא מסוחר..... התקציב בערך..... 7 אלף שקל..... על איזה אוטו הייתם ממליצים לי.... ?

למי שלא הבין הייתי ציני על כל אחד שבא עם תקציב של 20K ומחפש קורולה שנת 2006....

איך זה עוזר לבנאדם שאתה ציני? :?

פורסם
חברה שני שמח לבשר לכם שהצלחתי לקבל מימון חלקי על האוטו ועכשיו הסכום שאני יכול להשקיע הוא 35K אני מתלבט בין פולסווגן גולף 1.9 שנת 2000 לבין מאזדה 323 לאנטיס 1.6 שנת 2002 (שתיהן אוטומט)

וכן ויתרתי על הקטע של אוטו קטן כי תחילה תכננתי לקנות רכב זמני לשנה שנתיים עד שאתייצב ואוכל להרשות לעצמי רכב יותר טוב אך לאחר קבלת המימון מאבי אני אקנה אוטו שילך איתי עד עוד שלוש שנים לפחות אז בבקשה מכם פרטו את תגובותיכם...

נ.ב

אם למישהו יש הצעה יותר אטרקטיבית תנו דעה בכיף...

ולמתעניינים אבי הסכים להוסיף לסכום שצברתי (לאחר שכנוע ארוך):)

קח את ה323 אחלה רכב,אמין ויש שוק אם תמצא אחד שמור

וגם לדעתי הוא יפה

לגבי גולף.. אוטומטית.. רכב ראשון.. עזוב

• תוכן חדש...