Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג לרכב ספורטיבי [180K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד אופציה שעלתה, אבל אני לא בטוח.

A3 2007 2.0 - האם מדבור שם בגרסת ה 200 כ"ס ? מישהו יודע כמה גרסאות היו בשנתון הזה?

אורי

פורסם

אני קצת הבנתי את הכיוון שאתה רוצה

אתה רוצה רכב מרשים עם מראה ספורטיבי.

ת'אמת אני חושב שיסכלו אותי קצת באבנים אני לא מבין מה צריך בארץ ישראל רכב עם מעל ל200 כ"ס זה דבר ראשון.

יש לי לאון אני לא מרגיש ואני מגיע איתה ל140 בשקט וכשהגעתי איתה למהירות הזאת אני ישר חושב על מצלמות על הכביש וכו'.

אבל כמובן שיש רכבים שבאים כבר עם קצת הרבה סוסים ולא חסר להם רושם אז כמובן למה לא.

התכוונתי פשוט לכל אלה שהציעו פה רכבים בגלל העוצמה שהם מספקים.

לפי דעתי לך לכיוון אאודי TT,אאודי S3 אולי נכנס בתקציב וכמובן אפשר גם לנסות A3 טורבו בשנתון גבוה ממש לא חסר כאלה.

את האמת לאחרונה אני גם חשבתי להחליף את הרכב שלי והתקציב שלי מאוד דומה לתקציב שלך ובדקתי את האלפא GT 2007.

רכב לפי דעתי מדהים מכל הבחינות הוא מפנק, נוח, ביצועים טובים מאוד התרשמתי ממנו.

הייתי אומר שגם שירוקו זאת אחלה אופציה אבל אני חושב שזה לא מדבר אלייך.

סדרה 3 גם מרשימה מאוד אני לא יודע מה הטווח של המחירים שלה אבל אחלה רכב.

מה שעוד לא הציעו לך פה זה אאודי A4 קבריולט גם אחלה רכב ויש גרסאות אם אני לא טועה עם מנוע 3.0 ליטר יש אחת ביד 2 אם אני לא טועה.

אם וטעיתי ובאמת חשובים לך הביצועים יותר מהיופי של הרכב אתה יכול להכניס בתקציב שלך איבו STI באמת כמו שנאמר פה הלאון החדשה היא גם בחירה טובה מאוד אבל עוד פעם תלוי מה מחפשים (לפי דעתי העיצוב החדש שלה לא משהו בכלל).

לסיכום אני ממליץ מאוד על האלפא.

פורסם

טוב אז ככה:-)

הלכתי לראות את השירוקו היום ואין להם בתצוגה, במקרה גדול עבר רכב לשטיפה שהיה מיועד ללקוח. אין סספק שמדובר ברכב יפה מאוד אבל עושה רושם שקצת קטן יותר מה A3.

אאופציות שלי כרגע הינן ה A3 1.8T 2008 וה TFSI2.0 2007, מישהו יודע האם ב2007 TFSI היתה תיבת DSG או סוג אחר? מאוד אהבתי את הDSG.

אני לא חושב שאני רוצה לחכות 2-3 חודשים לשירוקו חדשה, מה גם שגרסת ה2.0 תעלה 225000 לפני כל החבילות.

אורי

Guest ספורטמוטורי
פורסם
טוב אז ככה:-)

הלכתי לראות את השירוקו היום ואין להם בתצוגה, במקרה גדול עבר רכב לשטיפה שהיה מיועד ללקוח. אין סספק שמדובר ברכב יפה מאוד אבל עושה רושם שקצת קטן יותר מה A3.

אאופציות שלי כרגע הינן ה A3 1.8T 2008 וה TFSI2.0 2007, מישהו יודע האם ב2007 TFSI היתה תיבת DSG או סוג אחר? מאוד אהבתי את הDSG.

אני לא חושב שאני רוצה לחכות 2-3 חודשים לשירוקו חדשה, מה גם שגרסת ה2.0 תעלה 225000 לפני כל החבילות.

אורי

לא ייאמן,אני מרגיש שזה תקליט שחוזר על עצמו,:-D,אני אגיד לך למה.

בדיוק לפני חודשיים קניתי את הA3 שלי(ואני חייב להגיד בכלל לא מתחרט להיפך אני מאוד מרוצה מההחלטה וכמובן מהאוטו:-D),לפני חודשיים גם כן התלבטתי בין A3 ושירוקו,רציני להזמין שירוקו 1.4 ידנית ולא DSG בגלל התקציב,אך התבאסתי מכמה דברים,כמו זה שאין חלון שמש כסאות עור וגם צריך לחכות לחודש מאי כדי לקבל את האוטו,בקיצור בעסה (וזה אחרי שהייתי בברצלונה לפני 4 חודשים וראיתי כמה מכוניות שירוקו,הכי יפה ומדהימה היתה בצבע לבן שנהב עם גג שחור כולל גג נפתח טיפה למעלה כזה,חבל שלא כל הגג נפתח וגם עם כסאות עור בצבע כתום,זה בדיוק מה שרציתי,חבל שאין בארץ).

וגם היה עוד בחור בפורום ש שאל את אותה שאלה בין A3 חדשה ושירוקו.

לעניינינו,אין A3 TFSI שנת 2007 עם תיבת הילוכים DSG בארץ, יש רק ידני או טיפטרוניק 6 הילוכים,לפי כתבות שקראתי באינטרנט,מי שמעוניין לקנות A3 אוטומטית ולא ידנית עדיף שילך על הגיר האוטומטי ולא DSG,בגלל שהיא עובדת בצורה קצת מעוותת במיוחד בתפקוד ידני,למה!!! אין לי מושג,זה מה שקראתי בכתבות.

בנוסף לזה,אם בסוף אתה מחליט ללכת על דגם ה2008 1.8TFSI,ואתה יכול להוסיף ולקחת את הדגם החדש אחרי מתיחת הפנים,אז עדיף קח,היסנתי שיש שיפור קטן ברכב,גם פה אין לי מושג מה בדיוק השיפור,עוד פעם זה מה שקראתי בכתבות ומבחנים.

בהצלחה.

פורסם

אופציה נוספת - אם יש לך עו"ד/רו"ח במשפחה (ולמי אין...), יש כעת מבצע בקמור ל-118 במחיר של כ-160 אש"ח. נכון, היא לא שירוקו, אבל מצד שני יש לה הנע(א)ה אחורית, מנוע 2 ליטר נחמד וסמל נכון מלפנים. ב-210 אש"ח אפשר כבר לקבל את ה-318 עם גג ועוד תוספות.

הבעיה לדעתי תהיה עם התחזוקה (ביטוחים וטיפולים יקרים מאוד) וסטיגמה מוצדקת לעיתים בדבר מי שנוהג על בימר. כ"כ, הרכב לא ממש חזק ולא מתאים לבעלי כוונות "ספורטיביות".

בכל מקרה, אני הייתי מחכה לשירוקו 1.4 טורבו ידנית. האאודי כבר מיושנת למדי ודי "סטנדרטית".

נזכרתי בעוד אפציה מרהיבה - וולוו C30.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש כמה שירוקו בודדות שמגיעות בעוד חודש בדיוק (ידניות).

לא חודשיים שלושה..

לגבי גודל - אני בספק שהיא גדולה יותר מבחינת אורך\רוחב. מה שכן הגג בשירוקו נמוך כיאה לרכב ספורט אמיתי 8).

בכל מקרה אם מצאת לנכון לרכוש A3 משומשת - אשריך , שיהיה בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שלום לעולם,

לגבי רכב הדגמה (שירוקו) נאמר לי היום שאספקה של הרכבים תהיה עוד 2-3 חודשים (סניף מרכזי) ורכב לראות באמת יהיה עוד כמה שבועות.

לגבי ה A3 2007 2.0 - ב"אוטומטי" אתה מתכוון לטיפטרוניק שהינה "חצי" (כמו הDSG) ?

לגבי ה 1.8 2008 0 מה הכוונה "מתיחת פנים"?

תודה

אורי

Guest ספורטמוטורי
פורסם

המידע בקשר לזה שהשירוקו תגיע רק במאי זה מצ'מפיון.

בקשר לגיר אוטומטי התכוונתי לטיפטרוניק כמובן.

הנה תמונה של S3 לפני ואחרי מתיחת פנים.

לפי דעתי לפני מתיחת הפנים יותר יפה.

החדשה היא מצד שמאל.

Audi-S3_2007.jpeg

Audi-S3_2009.jpeg

פורסם

.

מאוד תלוי בצבע והדגם הספיציפי שאתה התענינת בו..

1.4 מגיעות גם עוד חודש...

2.0T אכן מגיעות המאי עם צפי להקדמה (או יותר נכון תקווה להקדמה -בדר"כ המלאים מקדימים..).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בקשר לגיר אוטומטי התכוונתי לטיפטרוניק כמובן.

הנה תמונה של S3 לפני ואחרי מתיחת פנים.

לפי דעתי לפני מתיחת הפנים יותר יפה.

החדשה היא מצד שמאל.

נכון. הדבר היחיד שיפה בחדש הוא תוספת הלדים. אבל הפנס עצמו פחות יפה. כמו גם הפרונט באופן כללי.

היא פחות אגרסיבית ויותר מצועצעת לדעתי.

אבל הבחור מדבר על רכב משומש ככה שמתיחת הפנים כנראה לא אופציה בשבילו.

פורסם

שלום

כבר נסעתי בFR, באמת נהיגה מהנה מאוד אבל הגימור / עיצוב / תחושה כללית של הרכב לא ממש עשו לי את זה.

לגבי סקודה, אני בטוח שזה רכב טוב מאוד, אבל הוא לא ממש המיצוב שאני מחפש לשדרוג הזה.

אורי

• תוכן חדש...