Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגה חגגו את העשור לייסודם בהזמנה של 15 מועדוני לתחרות רכב.

כל פרטי התתחרות נשארו סודיים - מה שהיה ידוע זה רק שהתחרות תהיה על רכב שיספק הגה...

הגענו לבוקר - כ 30 איש. עברנו תדריך, ורק אז - לאחר הדגמת המסלול הראשונה נפלה הפצצה: המסלול יערך ברוורס !!!

כל המסלול - ג'ימקנה מלאה - ברוורס.

אחד אחד עלו נציגי המועדונים - רק לראות כמה קשה זה לבצע את התירגול ברוורס ללא לעוף מהמסלול, להפסל או סתם לסבסב את הרכב.

בין סיבוב לסיבוב "נהננו" כולם מסופת חול ורוח במהירות של כ 50 קמ"ש שהעיפה חול רב על המסלול, על הקהל ואפילו על החומוס והפסטרמות שחולקו בנדיבות על ידי צוות הגה.

סוף היום, 5 וחצי שעות לאחר מכן, הסתיים היום. רוב אלופי הגימקנות מצאו את עצמם מחוץ לחמישיית הגמר (בניהם - ניר מי פז, שרון קוזמה, האחים סדובסקי, דן אמודי, דודי דריפט, ג'ון ציקו, ערן גומר ועוד רבים וטובים), עם נקע בצוואר והמון חול בשניים.

המנצח הגדול של היום היה גידי קרונין - אלוף טורקיה, מדריך ראשי מסלולים וגבר גבר בפני עצמו שהגיע למקום הראשון בתחרות בכבוד רב.

סיכום:

היה ממש ממש כיף, שונה לחלוטין מנהיגה רגילה ומתחרויות אחרות. (לא שאם עוד מישהו יציע תחרות ברוורס יש סיכוי שאני אגיע :-), בן אדם צריך לדעת במה הוא לא טוב ;-))

הצוות של הגה אירגן ארוע יפה, כיבוד מכובד ורשימת מתחרים מכובדת ביותר.

קשה קשה לעשות ארוע של 5 וחצי שעות...

מקווה שבקרוב יגיעו אנשים עם צמונות ...

ניב

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הייתי צריך לתמצת את האירוע של היום במשפט אחד, הייתי פשוט אומר שזאת הפעם הראשונה שהשתתפתי בג'ימקאנה בסגנון טורקי. ואכן, המוטיב הטורקי ניכר כמעט בכל דבר היום: בין אם זה בכך שכל העסק התנהל מאחורה, בין אם זה בכך שהרוח החמה שהיכתה בנו בעוז נתנה אפקט של בית מרחץ, ובין אם זה בכך שהמנצח הגדול הוא אלוף טורקיה :-)

כמנהגי בקודש, גם היום עשיתי לעצמי פאדיחות. הראשונה שבהן היתה במקצה החימום, שבו ניסיתי לנצל את יתרונות ההנעה האחורית בסיבוב ה-360, אלא שבעוונותיי יצרתי היגוי יתר חריף מידי שדפק את כל המקצה.

מהטעות הזאת קיבלתי את התובנה שעדיף לעשות את זה לאט וטוב מאשר מהר עם פסילות, וכך מצאתי את עצמי משייט להנאתי ללא שום פסילה במקצה הראשון, אך עם זמן שאני אפילו מתבייש לכתוב אותו :oops:

הבנתי שגם השיטה הזאת לא בדיוק עובדת, והחלטתי לשנות קצת את הטקטיקה. במקצה השני נתתי בגז כמו גדול, ונראה שבהתחלה זה דווקא עבד לא רע. העניין הוא שבשלב מסויים פתאום חיישן הרוורס התחיל לצרוח, מה שגרם לי להבין שכנראה יש מאחוריי איזה קונוס שפיספסתי במראה. שילבתי ל-D והתרחקתי ממנו אגב איבוד זמן יקר. סיימתי את המקצה, וגיליתי שלמרות הכל, יש לי גם פסילה מכיון שבכל זאת נגעתי בו. יצאתי קירח מכאן ומכאן: גם נגעתי בקונוס וגם הפסדתי זמן בניסיון להתחמק ממנו.

ועל כך אמרו חז"ל: "כל הזין" :?

אבל יאללה, חלאס להתבכיין - היה יופי של יום, ארגון מתוקתק, ג'ימקאנה מדוגמת תודות לאון, ליאור, דדי, אלדר, חיים ומכל מי שכבר הספקתי לשכוח את שמו ואנשים טובים.

ברכות לגידי על הזכיה במקום הראשון ולראובן הבוגד (:wink:) שזכה במקום השני.

מי יתן ונזכה לעוד הרבה אירועים שכאלה.

נ.ב.: קינן, יופי של קסדה יש לך! אתה יכול לשמור לך את הקסדה שלי, אני רק אשמח לקבל בחזרה את הכפפות :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ללא ספק היה חוויתי ומעניין...

עשיתי את הזמן הכי טוב של היום במוקדמות ולצערי בגלל פשלה קטנה בגמר הגעתי שני...

כל הכבוד לגידי על הזכייה ול"הגה" על הכל.

ותודה ל"מועדון החמש" שבחר בי כנציגו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

סליחה שאני מתפרץ

אבל לאיזה הילוך הצלחתם להגיע שם ברוורס ?

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גימקנה שובניסטית לחלוטין, בזה שהיא ברוורס חיסלתם כל סיכוי שנשים ישתתפו בה. :twisted:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן כל הכבוד ל "הגה"

היה ארגון מעולה וכמובן הפתעה מדהימה

הם פשוט הוציאו לכולם את האוויר מהמפרשים .גם אלה שאמרו שהם מכירים את הרכב רצו למות אחרי שאוון התחיל את התדריך.

באמת יום מעולה והיה כייף לראות את כולם .כל הכבוד ללוקחי החופש שבאו רק לראות .

לפי זה שהיה רק אדם או שניים שלא הכרתי אני מבין ש הקבוצה הזאת תמיד תהיה ולא משנה איפה

ואיזה ארוע מוטורי יהיה בארץ .

מזל טוב ל"הגה" על גליון ה עשור ובהצלחה לצוות בהמשך

גידי אתה תותח. כל מילה מיותר .

מ.זיטמן

אכן החיים בזבל !

פורסם

גידי הוא לא תותח - כי אין מילה למה שגידי הוא....:shock:

אף אחד מרק להסתכל על תמונות או סרטים לא יכול להבין כמה זה קשה לעשות תוצאות של 44 +- שניות על כזה מסלול.

רק כדי להבין שבין המקומות הראשון והעשירי הפרידו שניות בודדות..

התחרות התחילה בחיוך גדול ולאט לאט שהגיעו התוצאות והפסילות כולם הבינו שזה לא משחק....באמצע סיבוב המדידה הראשון כבר השתרר שקט מותח כמו בכל MDC (או שאולי פשוט לא רצינו שחול ייכנס לנו לפה :-D)

כן חול לא חול - היה כיף אמיתי לראות את כולם שוב !!

ובנימה אישית: לכל הצוות של הגה שאכל חול תרתי משמע - המון המון תודה !!!

לצוות של STI על מדידת הזמנים!

און - אנחנו נתגעגע אלייך !

נ.ב - אני עדיין לא מבין איך הקונוסים לא זזו מילימטר בסופה הזאת - אפילו עומר עם הפלאפון בכיס התעופף...

פורסם

היה כיף ומאתגר, בהחלט משהו שונה וחדש ממה שאנחנו מכירים.

הצלחתי לעלות לחצי הגמר (או 10 הראשונים, איך שלא תקראו לזה) - אם הייתי יודע (פשוט לא שמעתי את און בגלל הרוח החזקה) שיהיה מקצה נוסף של חמשת המהירים ביותר, הייתי עולה במוד רגוע יותר במקצה הזה. אבל מכיוון שזינקתי ראשון, הבנתי שהסיכוי היחיד שלי עם סוללת התותחים שעלו הוא לקבוע זמן מהיר מאוד בכדי להלחיץ את שאר המתחרים. הפיספוס בסוף שבו פסלתי את נקודת העצירה הוא חוסר ריכוז שלי, ממה שהבנתי מהחברים שבחוץ - הוא שהייתי קרוב לזמן מהיר מאוד .. icon_rolleyes.gif

היה מהנה מאוד, נחמד לראות חברים ומתחרים מהעבר, לבטח כשסף החרמנות שלי לתחרות עלה פלאים במהלך הטיול שעשיתי בחו"ל ממנו חזרתי לפני שבוע (בכל זאת, חצי שנה לא לנהוג ולנסוע ברכבות ואוטובוסים זה לא פשוט לחולה הגה כמוני)..

כל הכבוד לגידי קרונין ששמר על עקביות ונתן לכולנו בראש אתמול!! :mm_yeah:

תודה ל'הגה' על 10 שנים ובתקווה לעוד 10 שנים כאלה (ויותר), תודה לכל צוות האירגון על יום נפלא (ומזג אויר קצת פחות icon_wink.gif ) תודה לאון, ליאור, קינן, חגי, אלדר, דדי, חיים וצוות מדידת הזמנים שעומר כמעט וגרס להם אותו לחתיכות icon_lol.gif (ואם שכחתי מישהו, עימו הסליחה)

תודה מיוחדת לניב (senda) שבזכותו אני ועומר התחרנו אתמול! אילולא הוא לא היינו יודעים בכלל מהתחרות.

תודה לדיויד ממוטוריקה.נט שנתן לי ולעומר לייצג את הפורום - עשינו כמיטב יכולתנו.

בהצלחה לאון בדרכו החדשה!!

סופ"ש נעים

אלון icon_smile.gif

נ.ב: המשרוקית גמעה אתמול 450 ק"מ של הרצה - תענוג!!! icon_biggrin.gif

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תודה מיוחדת לניב (senda) שבזכותו אני ועומר התחרנו אתמול! אילולא הוא לא היינו יודעים בכלל מהתחרות.

מזל שיש חברים טובים!!

פורסם

בהחלט היה מעניין ושונה. מאוד נהנתי, למרות תנאי מזג האויר ה"מושלמים" !

תודה רבה לצוות של הגה על ההזמנה, לכבוד היה לי :)

תודה גם על הארגון הבאמת מוצלח לדעתי. הפאשלה היחידה היא שסיימנו לפני הזמן והקדמנו את האוטובוס. מיותר לציין שהחברה דאגו לשלוח אותנו, המשתתפים, קודם ברכבים עד כמה שניתן לפניהם.

כן ירבו אירועים שכאלה !

!AWDSOME

פורסם

וזה המקום להגיד מברוק לראובן ממועדון החמש על המקום השני המכובד,והנהיגה המצוינת.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...