Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מישהו עם סמסונג T240?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חיון? כנראה שמדובר בזבל'ה מיבוא עצמי שלהם.תבקש קבלה של יבואן רשמי ואם לא תקבל - תחזיר את המסך.

פורסם

איפה רשום?

אתה צריך לקבל תעודת אחריות של חיון ל 3 שנים.

וצריך להיות שם מדבקה עם המספר הסריאלי של המוצר שקנית.

איבורי הם רק המפיצים של חיון וכשאתה קונה מוצר מהם - כאילו קנית מחיון.

אם אין לך שום דבר של חיון - מדובר בקימבון שזה מה שאיבורי עושים כל הזמן.

פורסם

המסך לא מגיע עם כבל HDMI

ישנו דגם נוסף שנקרא t240HD מגיע עם טיונר HD מובנה,הוא מכיע עם הכבל המדובר.

גם לכל חנות מוצרי חשמל ורכוש לך אחד הם לא יקרים בכלל

פורסם

גם אצלי הגיע בלי קבל HD ובלי אוזניות, לא נראה לי שאמור להגיע,

שאר הכבלים כן הגיעו

קניתי בבאג, במקרה הזה לא צריך שום תעודה של חיון, יש קבלה של באג וזה מספיק

Audi A3 2.0TFSI 2006

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור ישן מהתהום,

לכל רוכשי ה T240 שהגיבו כאן ואחרים, האם אתם מרוצים מהמסך ?

יש לי הזדמנות לקנות כזה ב1000 ש"ח (משומש ברמה של חודשים בודדים ממקור אמין)

(ולמכור את ה 2243BW שלי במחיר של 700 ש"ח.)

האם לדעתכם שווה התוספת ביחס למה שיש לי עכשיו והאם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי?

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי בזמנו הוא היה הבחירה הטובה ביותר במחיר שלו עם יחס עלות/תמורה מעולה (היה כמה רמות יותר טוב מהמסכים שזולים ממנו ולא רחוק ממסכים במחיר גבוה יותר ואפילו כפול).

אני מאוד מרוצה ממנו ואין לי תלונות מיוחדות. הבעיה העיקרית שלי איתו, שהיא כללית לרוב המסכים האלה, נוגעת לזוויות הצפיה.

תיאורטית אפשר לראות מזוויות די חדות והמסך ברור, חד ובוהק. העניין הוא שאם אתה זז מילימטר מהמרכז הצבעים מתחילים להתעוות ולא שומרים על כיול נכון (בעיקר מדובר על למעלה/למטה ופחות לצדדים שזה כביכול טוב ונכון אבל בפועל מדובר על רגישות מאוד גבוהה לזווית).

אבל שוב, זאת לא בעיה של מסך ספציפי אלא של טכנולוגיה.

סה"כ מסך מומלץ מאוד.

אה כן, עוד דבר מעצבן. העיצוב והגימור המבריק מאוד מרשים בהתחלה אבל אז אתה מגלה שכל הזמן צריך לנקות אותו וזה קצת סיפור.

פורסם

זוויות הצפיה הן החסרון בפאנל מסוג TN.

בדיוק בגלל זה אני שמח שיש במסך שלי כיוונון של מעלה ומטה (וגם PIVOT שבחיים לא השתמשתי בו), קיים כזה ב T240 ?

המסגרת של המסך שלי היא דווקא מט, וזה יתרון מבחינת לכלוך, עם זאת אני רואה את האבק מצטבר על הפלזמה בסלון שהיא PIANO BLACK וזה באמת לא כיף.

אגב, היום הוא עולה כחדש 1500 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני יודע שזה חסרון כללי של הפאנלים ולא ספציפי למסך הזה אבל זה המינוס העיקרי של המסך מבחינתי.

יש אפשרות לכיוונון מעלה/מטה אבל זה לא משנה כי מספיק שינוי תנוחה קל על הכסא כדי להתקל בבעיה (לפעמים אני מתוח ולפעמים סתם נמרח על הכסא וכל זה ממרחק די קרוב אז הזוויות משתנות מאוד ואיתם הצבעים וזה מבאס).

• תוכן חדש...