Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הוא: AIWA ADCM65

רציתי לקבל עליו פרטים.

עד כמה שאני יודע הוא ל-6 דיסקים בלבד.

רציתי לקבל עליו מידע בנוגע ל:

*האם הוא יחסית טוב ל100 שקל

*האם יש לו בולם זעזועים (כאשר עולים על מכשול דרך האם הדיסק קופץ)

*בגדול דעתכם עליו (מנסיון אישי - במידה ויש לכם אותו).

*אילו קבצים הוא קורא

זה מה שמצאתי באתר של איווה: (זה הדגם)

http://www.us.aiwa.com/files/manuals/omanuals/8ZKM490701E.pdf

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

פורסם

בשביל 100 שקל, זה מחיר שאתה לא ממש יכול לבוא אליו בתלונות אפילו אם רק היית רוצה לקנות את הרכיב הזה בשביל לשים אותו במוזיאון.

אני בספק אם תמצא עוד מישהו בפורום שיש לו צ'יינג'ר פעיל ברכב, זה כמעט כמו לקנות רדיו-טייפ.

אתה יכול לקנות היום נגני MP3 במחירים מאוד זולים, לא עדיף?

מה גם שאני לא בטוח בכלל שאייווה עדיין קיימים, הם נעלמו מהארץ שלנו אי שם בתקופה שביחד איתם גם התחילו להעלם הווקמנים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיין נוח לי לצרוב דיסקים אני שונא לצרוב 700 שירים ואחרי זה לך תמצא את השיר שאתה רוצה.

יותר נוח לי לצרוב 17 שירים במקסימום ולהיות מבסוט.

אני עדיין בתקופה הזאת.

יש לי מערכת DVD באוטו בקרוב אני מתקין את כל הבלאגן

פורסם

יש המצאה יפהיפיה שנקראת "תיקיות" ו"tag name"

אתה יכול יפה מאוד להמיר שירים בעזרת תוכנות מדהימות כמו dbpoweramp שיודעים לייבא את השמות של השירים ישירות מהרשת ואז אתה יכול להוסיף להם מספור כדי לשמור על הסדר לאחר ההמרה.

את השירים האלה אתה שם בתיקיות ואתה צורב 700 מגה שנכנסות בו איזה שש תיקיות שכל אחד לפי שם האלבום והשירים הולכים לפי הסדר.

זה בדיוק אותו הדבר כמו להסתדר עם צ'יינגר רק בלי שהוא יתפוס לך את כל המקום וחסכת חמישה דיסקים בדרך...

תחשוב על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...