Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית car pc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך.

תעביר כבל DVI עד 5 ס"מ מהמסך ושם תשים מעביר כזה מ DVI ל VGA כמו אלו שמגיעים עם כרטיסי המסך (רק הפוך - יש כאלה לרכישה ב EBAY) -- ככה אתה מגיע דיגיטלי עד המסך ויש פחות בעיות של סיגנאל

...CASKA for life

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני מבין על מה אתה מדבר, המעביר הזה לא מעביר אות דיגיטלי.

כמו זה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1739

המרה של אות דיגטלי לאנלוגי מחייבת ממיר מיוחד וגם אז יכולות להיות לך הפרעות בסמוך לחיבור עצמו.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מניסיון של העברת כבל VGA למקרן (לפני 5-6 שנים בערך) - הכבל היה עובר בתוך הקיר ליד רשת החשמל (10 מטר) והיה הפרעות ופסים במסך - החלפה לכבל DVI והמרה ממשל במקרן (כמו החיבור שהצגת מזיגזג) פתרה את הבעיה.

...CASKA for life

פורסם

יכול מאד להיות שהכבל DVI היה טוב יותר מבחינת סיכוך רעשים או לא שהוא לא עבר מאותו המקום בדיוק, בכל מקרה "הממיר" הזה בסך הכל מגשר בין סוגי החיבורים השונים ולא משנה את שיטת השידור.

באותה מידה היית יכול להחליף לכבל VGA טוב יותר והבעיה היתה נפתרת.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אז למסך עם כניסת VGA לשים כבל VGA לכל האורך?או להתחכם ולשים DVI עם יציאת VGA?

מלבד לפתור הפרעות,זה ישפר במשהו את האיכות?(כי הפרעות אני לא אדע אם יש עד שאני אתקין את המחשב בפועל.)

פורסם

לגרוע מהאיכות זה לא יגרע.

נגדיר את זה ככה - על מסך של 50" אני לא רואה הבדל בתמונה בין חיבור VGA לבין חיבר DVI באותה רזולוציה (כבל קצר 1 מטר)

באוטו בטח לא תרגיש בהבדל באיכות התמונה - אבל סביר שכבל DVI יהיה חשוף פחות להפרעות.

...CASKA for life

פורסם

חיבור DVI הוא דיגטלי וחיבור VGA הוא אנלוגי לא ניתן לחבר בינהם בלי המרה גם המתאמים שישנם הם מעברים אות אנלוגי לחלוטין כך שמבחינת איכות אין הבדל בכלל

פורסם

+1

ועוד 1 לעודד

VGA הוא אנלוגי, זה שחיברת כבל DVI עם מתאם, עדיין הכרטיס מסך שלך הוציא אות אנלוגי (יש המון כרטיסים בשוק שמוציאים אות אנלוגי מיציאת הDVI עם מתאם פיזי בלבד)

אם היית מחליף לכבל VGA טוב זה היה נפתר

וזה כן יכול לגרוע כי אתה מוסיף עוד מחבר באמצע = עוד נקודת כשל

פורסם

איך אני יכול לחבר את המחשב בבית?

חיברתי חשמל מהספק מהמחשב שלי בבית והוא לא מפעיל את המחשב(חיייבים לחבר כפתור on\off ללוח כדי שיעבוד?), אז אני רוצה לחבר דרך הm4-atx.מה הדרך הטובה לחבר אותו לחשמל?

מישהו יודע אולי על בעיה אחרת שבגללה המחשב לא יעבוד בחיבור לספק של המחשב בבית?

(המפרט - לוח אםוGAM61PMES2וGigabyte(עקב טעות בהזמנה.יוחלף ללוח אםוGAM68SMS2LוGigabyte ברגע שיהיה תקציב נוסף), מעבד AMD 5050E, זיכרון 1GB,וHDD 160GB.אם המפרט משנה לסוגיית ההפעלה והחשמל בכלל)

פורסם

אם אני עושה מעקף על ה+ ו-(זרם קבוע),זה יעבוד?או שזה יכול לגרום איזשהו נזק?

-מצטער אם אני מטריד את כולם.ותודה לכולם על העזרה.

פורסם

תודה על העזרה, לפחות עכשיו המאוורר של המעבד נדלק.:mm_yeah:

מצד שני, אין תגובה במסך(מסך מחשב רגיל.הוא נשאר במצב sleep.אם אני מנתק אותו לגמרי מהלוח הוא מראה no signal.כלומר יש איזשהו אות מהלוח).ואין תגובה גם בשום מקום אחר(המאוורר של המארז עובד.הhdd עובד.אבל לא עולה כלום.אין תמונה במסך.אפילו האור בעכבר לא נדלק).

ניסיתי לנתק הכל,ולחבר רכיב רכיב.אפילו הרכבתי כרטיס מסך לבדוק את היציאת VGA.ועדיין אין כלום על המסך.

יש למישהו פיתרון?או שפשוט לקחת את הרכיבים לטכנאי?:brickwall::brickwall::brickwall:

(הכל חדש,ככה שאני לא רואה סיבה לבעיה).

פורסם

אתה בטוח שהכל מחובר נכון, ההארד דיסק על מאסטר ולא על סלייב בטעות וכו' וכו' ?

בקיצור נשאל אחרת - לפני בניית CARPC יש לך ידע בבניית PC ? אם לא אתה צריך בעל מקצוע

פורסם

יש ידע בpc. אני קצת חלוד כי המחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 4 שנים.החלפתי חיבורים של ההארד דיסק(לבדוק אם הוא על סלייב).עדיין לא עובד.השאלה היא אחרת - גם ללא הארד דיסק הייתי אמור לראות משהו על המסך לא?

עתיד, תודה בכל מקרה על העזרה.כדי לא להציק סתם, אני אעזר בטכנאי או חבר.מה שיבוא קודם.

• תוכן חדש...