Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבניית car pc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת אם המעבד בסוקט כמו שצריך,

והזיכרון RAM נמצא בסלוט כמו שצריך אתה אמור לראות לפחות את הBOOT של הלוח אם,

תחבר רמקול לחיבור בלוח אם לפי הצפצוף תוכל לדעת איפה הבעיה,

אתה מתחבר בDVI או VGA ? לפעמים יש לוחות שכדי להעביר אותם מאחד לשני צריך שינוי בBIOS, ואז אם אתה עם DVI יכול להיות שהוא מקובע על VGA או להפך (אתה עם VGA והוא דיפולט DVI)

גם שווה בדיקה

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עם vga.

איך אני מגיע לbios אם המחשב לא נדלק?קצת בעייתי נראה לי.

מחר אני הולך למקום שקניתי את הלוח אם שיבדקו אותו.אולי יש שם איזושהי בעיה.כי המסך עובד,הזיכרון במקום,והמעבד והלוח מסתדרים יופי(am2).

פורסם

ציין איך ביצעת בדיוק את ההדלקה של המחשב.

האם אתה מג'מפר באופן קבוע את החיבור בלוח האם שאמור להתחבר לכפתור on/off?

אם כן - כנראה שזו הבעיה.

כדי להדליק את המחשב צריך לגשר לשניה ולא להשאיר מגושר. כפתור רגיל של מחשב ביתי סוגר מעגל רק כאשר הוא לחוץ.

האם חיברת את שני חיבורי החשמל מהספק ללוח האם?

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

חיברתי את הכפתור הפעלה בסוף, בלי לקצר\לג'מפר. מסתבר שהבעיה לא הייתה בהרכבה(אני כן זוכר משהו מהעבר שלי כנראה).

אחרי קריאת מיליוני אם לא אלפי הודעות בכל מיני פורומים הודעה אחת קטנה שמצאתי פתרה את הבעיה:idea: - אחד הסלוטים של הזיכרון כנראה לא טוב:x.החלפתי סלוט,וראה זה פלא - עובד.

שווה ללכת לחנות שקניתי ממנה בשביל עניין כזה?או שסלוט אחד של זיכרון יספיק לי?(2 GB.החלפתי עם המחשב בבית:wink:).כי אני לא רואה טעם ללכת אם זה עובד.גם ככה האחריות היא 3 שנים,אז רק אם הולך גם השני אז זה כבר בעיה רצינית.אבל עד אז...

השלב הבא - קנייה והמתנה למסך,והתחלת התקנות של תוכנות וקינפוגים.:mm_eek:

פורסם
אין צורך לחפש הרבה - רק לקרא :)

לקרוא אני יודע.אבל האם בלוח אם חדש לגמרי היית מצפה שסלוט אחד יהיה דפוק?אפילו לא העלתי בדעתי שיש סיבה שאני אחליף סלוט.הזיכרון היה מחובר טוב.הסלוט כנראה לא.בכל מקרה תודה על העזרה.הwindows כבר עולה:lol:

ונחזור לשאלה ששאלתי לפני כמה הודעות - איזה תוכנות אני צריך?(יש לי כבר-windows,RR,winamp.)מה עוד צריך\מומלץ ומאיפה אני משיג?

פורסם

וואוו ברק איזה חפירות, היה לי ממש קשה לקרוא את השרשור הזה מתחילתו ועד סופו אם כל המספרים והאותיות.

בכל מקרה תתחדש אני שמח לשמוע שאתה מתקדם בהצלחה בהמשך

נ.ב

עד מתי?

פורסם

אין דבר כזה צריך,

אתה צריך להחליט איזה תוכנה אתה רוצה לעבוד איתה בתור התחלה

CF או RR, בעבר היו הרבה תלונות על שהמנוע פענוח סאונד של CF לוקה בחסר, ולכן לא יודע אם היא בחירה נכונה לSQ

מצד שני הבנתי מעודד שפתרו\פותרים\יפתרו את זה, אז צריך לבדוק

אחרי זה להחליט מה הולך להכיל המחשב ולפי זה את התוכנות שיעבדו, מה הצרכים, מה הרצונות וכו'

פורסם

בוקר טוב לכולם

מתעלק על השרשור:wink:

האם ניתן להשתמש במחשב הנ"ל בתור carpc?:

http://event.asus.com/eeepc/microsites/eeebox/en/specifications.html

וזאת בשילוב עם כרטיס קול חיצוני usb כמו זה לדוגמא?:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23630#details

אלי

סליחה הלינק למחשב נערך

כרטיס הקול הינו בחיבור USB2 זה לא אמור לשפר את המהירות?

פורסם

שמת בטעות את 2 הקישורים לאותו מוצר

כרטיס קול טוב לא יכול להשתמש בממשק USB נקודה! הממשק הזה מאוד רגיש לדיליים, ולכן אין אופציה להריץ עליו ASIO בצורה טובה, שלא לדבר על משחקים של 0.01MS בטיים קורקשיין, גם אם על המסך הדיוק הוא כזה בפועל הוא פחות מזה בהרבה

פורסם

OK עתיד אני אמקד את השאלה שלי לגבי התוכנות:

מטרת המחשב - להפוך למרכז מולטימדיה ברכב.כולל ניווט,טלפון,סרטים,מוזיקה,דיאגנוסטיקה(סיאט).

המחשב יעבוד על XP ו- RR.

יש כרטיס אודיג'י 2 ZS.

עזרה תתקבל בשמחה מכל מי שיכול להוסיף לרשימה, ולינקים יתקבלו אף יותר בשמחה בפרטי(לא טורנטים בבקשה):

1.אני רוצה לדעת מהן התוכנות שיסייעו לי להשתמש במחשב בצורה אופטימלית(צריך איזשהו אופטימייזר כדי שהכל יתקתק?האם יש תוכנה שהופכת את הXP לקל יותר,כדי שיעלה מהר יותר?)

2.איזה תוכנה עדיפה לניווט?(igo8 או דסטינייטור.הבנתי שלשתיהן יש בעיות בPC)

3.איך לשלוט בטלפון?איך קוראים לתוכנה והאם היא יציבה ויעילה?

4.מלבד KX PROJECT יש עוד תוכנות שצריך בשביל סאונד?

5.האם יש תוכנה לדיאגנוסטיקה של VAG שנותנת תצוגה ויזואלית?(שעונים,ולא לוגים למיניהם)

6.מישהו מכיר נגן וידאו יותר קל מVLC?

7.כל תוכנה נוספת שיש לכם להמליץ.

• תוכן חדש...