Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו תורי להתחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל לא באוטו אלא בכרסומת CNC חדשה (PINNACLE 1400X710X610) שקיבלנו היום.

אנשים שלא חיים את התעשייה לא יבינו אבל זה כמו צעצוע חדש לילד.

010.jpg

020.JPG

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

תבדוק טוב טוב בפנים...אולי תמצא הפתעה

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סחתיין! תתחדש ושתשרת אותך נאמנה!

ועכיו תן את הפרטים העסיסיים : כמה צירים (אני רואה 3), מה גודל שולחן - עריכה : אופס אני רואה שכבר כתבת...

יש מחליפי כלים ? קירור ? לכמה מגיע הספינדל ? איזה קונטרול יש עליה ? FANUC או משהו אחר ?

ופינאקל זה מאיפה ? אני מכיר מאזאק, אקסטרון שזה מה שיש לנו, מאהו, שרנוע ועוד כל מיני יפנם וקוריאנים

יש לתוכנה שאתה עובד איתה פוסט למכונה הזו ?

ואם תצטרך פוליאוריתן לכרסום - אתה יודע איפה להשיג אותו :-)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וחוצמזה אני מזהה שם מרכז עיבודים של דייהו (הלבן) שלא ראיתי בארץ אף פעם, ונדמה לי שהענתיקה הירוקה באמצע זה מאהו ישנה כמו שהיתה לנו פעם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הדייהו הזו היא הראשונה שלהם בארץ (מודל 95'. יש לי גם מחרטה שלהם PUMA 10S שנקנו יחד חדשות בתנאים מעולים).

הדייהו היא דאבל פאלט עם 2 שולחנות של 500X500 ו 3.5 צירים (בקרה FANUC 0) הספינדל הוא BT50 6000 סל"ד.

הירוקה היא מורי סייקי שהיתה אצלנו זמנית והיא קטנה וחלשה.

בחצר יש לי מהו 1000C שהלכה לה הבקרה (אם מישהו מעוניין להשקיע היא שייכת כרגע לבלומנפלד במסגרת טרייד אין) אבל זו מעונה עם שולחן בקוטר מטר מסתובב וראש הוריזונטלי וורטיקלי.

הפינאקל היא טאיוונית עם ספינדל 30 כ"ס (עם גיר) ועד 8,000 סל"ד (רוב העבודה היא פלב"מ ויציקות עם כרסומיםם בקטרים של 63 מ"מ ומעלה) BT40 ומחליף כלים של 24 כלים. בקרה פנוק 0i ואני עובד עם סימטרון. אבל את רוב התוכנות אנ כותב ישירות על הבקר.

פורסם
עכשיו תוכל ליצר קסאמים ולשגר בחזרה לעזה...

תתחדש!

בזמנו לפני כעשור שכיהנתי כסגן מנהל של מחלקת הנדסה בחברת ETM (שנמכרה ליישקר) יצא לי להזמין כמה מכונות CNC תוצרת ייפנית ולידעתך הם מבקשים ממך הצהרה בכתב שהמכונה לא מיועדת לייצור כלי נשק או חלקים לכלי נשק.

אינני יודע מה המצב היום אבל זאת יגלה לנו שי ז.

איזה כייף לי :)

פורסם

חלק מהיצרנים דורשים כז הצהרה וחלק גם הצהרה שלא תמכור אותה בעתיד לייצור נשק.

את רוב מדינות המזרח הרחוק לא מעניין מה תייצר עליהן.

ד"א, קסאמים יותר נוח לייצר על מחרטות.

פורסם

אם איזה גירסת סימטרון אתה עובד ?

מניסיון שלי בעבודה מול סימטרון ומתכנתי CNC למדתי שבדרך כלל הבקר של המכונה הרבה יותר גמיש ופוקציונלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

תתחדש. בימים הטרופים האלה נחמד לראות ציוד חדש.

ראיתי את המכונה מקרוב לפני כמה חודשים בתערוכה הטכנולוגית בבילבאו - ספרד.

עם שולחן 1400 היא בהחלט מפלצת.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...