Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב: הרמזור יגיד כמה זמן נותר לאור הירוק.

הגעתם למעבר חציה והאור הירוק ברמזור דולק. האם לפניכם די זמן לחצות או שמיד תמצאו את עצמכם עומדים באמצע הכביש כשעדר נהגים שועט לעברכם?

בשבועות הקרובים יתחיל בשלושה ערים (חיפה חולון וחדרה) ניסוי במערכת שיכולה למנוע את המצב המסוכן הזה: שר התחבורה שאול מופז אישר לרשות לבטיחות בדרכים בראשות המנכ"ל יאיר דורי להציב בכמה צמתים נבחרים צג דיגיטלי שמראה כמה שניות עוד נותרו לאור הירוק לדלוק ברמזור.

במשך חצי שנה ייערך מעקב אחרי מספר הנפגעים באותם צמתים ימידת הציות של הולכי הרגל לצגים שעלות כל אחד מהם כאלף יורו.

אם יוכיח המחקר יעילות בהפחתת מספר מספר הנפגעים, יוחלט להתקין את המערכת בצמתים מסוכנים נוספים.

הרבה יותר זול מהרמת מסוקים לאויר:roll:

"ידיעות אחרונות"

12/11/08

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אפשר, אבקש להציב אחד כזה בלשכתו של שר התחבורע שאול מופז, כדי שיודיע לו שזמנו עבר.

מעניין כמה מההרוגים מקרב הולכי הרגל היו כאלה שחצו את מעבר החצייה באור ירוק. משחקים בקקה.

פורסם

במס' מדינות באירופה על כל רמזור יש את זה.

כמו כן ברוסיה בערים גדולות כמו מוסקבה וסנט-פיטרבורג.

שם זה דיי עוזר.

אבל בארץ?,המחשבה תיהיה "יאללה,יש לי עוד חצי שניה, אני יספיק".:?

פורסם

לא יותר פשוט וזול לעשות שהאור הירוק יהבהב מספר מוסכם של שניות לפני שהוא מתחלף לירוק, ממש כפי שיש ברמזורים עבור מכוניות בארץ ועבור הולכי רגל בארה"ב?

במחשבה שניה, אולי הסידור הנוכחי עדיף. חשבו על זה ככה: כל מונה שניות שכזה מוריד מתקציב משרד התחבורה לרכישת מצלמות מהירות. ניחא, שיתקינו בכל הארץ את המונים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שרוב הישראלים לוחצים גז כשהרמזור עומד להתחלף לאדום בשביל להספיק לעבור, ככה יהיה גם עם הולכי הרגל, הם פשוט ירוצו כדי להספיק לעבור בשניה האחרונה.

ואז בחורף נראה אותם מחליקים על המעבר חציה שצבוע בצבע לא תקני.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני דווקא רואה בניסוי הזה כתוספת לנהג ה"גולש". ה"גולש" שעומד ראשון בצומת יסתכל פשוט על הרמזור של המעבר חציה במקום על הרמזור שלו, כשהוא יראה שמגיעות חמש השניות האחרונות, הוא יתחיל לגלוש לתוך הצומת. לי אישית זה נראה כמו עוד סיכון ובזבוז.

מקווה שאני טועה..

פורסם
זה פיתוח של שלמה ארצי ?

זה חתולים, לא רמזורים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מספר קטן של רמזורים כאלה כבר כמה שנים באיזור השרון (הוד השרון, רעננה).

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

זה דווקא מעולה למשל יהיה רשום שעוד דקה יהיה לי ירוק אז אני ביינתים יסמס משהו או במקרה של בנות יתאפרו ואז אני יידע מתי להפסיק את הפעולה במקום שיצפצפו לי אחרי שנייה של ירוק.

מצד שני זה גם יגרום לתופעות של "רייסים" ברמזורים

פורסם

אני דווקא שמח על הידיעה הזו: כשראיתי את זה באירופה לפני מס' שנים, ממש אהבתי את הרעיון ותהיתי מתי זה יקרה פה.

אם הנהג/הולך רגל הישראלי יעשה גם על זה קומבינות ו"עיגולי פינות"? אין לי מושג (אבל כנראה שאתם צודקים), בכל אופן - הרעיון של הטיימר לרמזור ממש מועיל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...