Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ | Tiguan vs Qashqai עוד פרטים בפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשפחה שלי כבר יש ג'יפ רציני והתמכרנו לנוחות ולחיי הכביש השונים בג'יפ.

אנחנו מחפשים להחליף את הגולף שלנו ברכב אחר, משהו שיתאים בתיאור קצת יותר לג'יפ, אבל כמובן שאינו צריך

להיות חיית שטח אמיתית.

מצאנו 2 דגמים של רכבים שמתאימים לתיאור -

Volkswagen Tiguan http://www.vw.co.il/tiguan

Nissan Qashqai http://www.nissan.co.il/catalog/family.asp?CatID=2&familyID=17

שוב לדרישות שלי לרכב: רכב גבוה (לא חייב להיות גבוה ברמה של ג'יפ שטח, העיקר שלא נמוך כמו גולף), נוח, בטיחותי ובעל מימדים קטנים ככל האפשר ביחס לסוג רכב (ג'יפון בדרך-כלל). כמובן ששאר אלמנטים נכנסים בחשבון גם כן; תוספות, הנעת 4על4, מחיר, אמינות וכו'.

אשמח לקבל כל סוג של השוואה בין שני הרכבים או אפילו המלצה על רכב נוסף.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

אתה מודע להבדלים במחירים של שני הרכבים שציינת? שני הגיפונים שציינת הם בעיקרון כביש שביל הקשקאי בהחלט הוכיח את עצמו ונכון להיום נימכר בכמויות,לעומת זאת הטיגואן רכב חדש שהפנים שלו הרבה יותר איכותי מהקשקאי אבל אני אישית לא חושב שהמחיר של הטיגאון מצדיק את עצמו,דבר נוסף שעד כמה שידוע לי אין את שני הרכבים במלאי.

:fadein:
פורסם

כן אני מודע להפרש של כמעט 100k בין שני הרכבים...

בכל מקרה, עוד הבדלים חוץ ממחיר ופנים?

מה עם אמינות, עמידות ובטיחות?

גודל חיצוני?

פורסם

הטיגואן רכב מאוד איכותי אבל לשלם כל כך הרבה על סלון פנימי ולא משנה כמה איכותי לטעמי ממש מוגזם! לא ציינת תקציב אז אתם לך כמה אפשרויות 1)כמו שציינת הניסאן קשקאי בהחלט רכב מומלץ 2) קיה ספורטז שעולה 145K ומאובזר יפה 3) יונדאי טוסון המקביל לספורטז ועולה 147K ו4)ג'יפ קומפס שטוב בשטח ופחות בכביש ועולה 179K ו5)יש לך את הפטריוט של גיפ שעולה http://www.motocar.co.il/catalog/ג'יפ/פטריוט/2008_ומעלה/4X4/cars.aspx

אני לא יודע מה התקציב אבל הניסאן קשקאי והקיה ספורטז נותנים תמורה טובה למחיר(לטעמי).

פורסם

לטעמי אין ספק שהקאשקאי הוא הרכב העדיף מבין הגיפונים היום, מבחינת תמורה למחיר הוא עדיף על הטיגון .

רצית רכב גבוהה, למה אתה לא הולך על רכבים בסגנון ה SMAX פיקאסו ?? , עדיפים בכל תחום על המיני גיפים הללו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש גם את הסובארו פורסטר החדש, מרווח ובעל יכולת שטח לא רעה בכלל, נראה טוב, נוח בצורה מספקת וכוח סביר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הורי עברו אתמול רשמית מגולף לקשקאי - בדיוק מאותן סיבות שלך

קח קשקאי אסנטה (מפואר - זה מה שנשאר) היום לעובדי מדינה וארגון הוט ב 156K

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אם הג'יפ הולך להתנייד בעיקר בעיר ולא בכפר (שטח) אז הייתי בודק את הג'יפ החדש של סיטרואן שטוענים לאיכויות נסיעה שלא הכרת עד היום.

פורסם
הורי עברו אתמול רשמית מגולף לקשקאי - בדיוק מאותן סיבות שלך

קח קשקאי אסנטה (מפואר - זה מה שנשאר) היום לעובדי מדינה וארגון הוט ב 156K

לעובדי מדינה?( לעובדי "מחירת חיסול סוף שנה")

פורסם

להורי קשקאי אסנטה בן 9 חודשים.

אבי מאוהב ברכב.

הרכב מאוד חסכוני לעומת הטיגואן הבזבזן.

עקב התיבה הרציפה של הקשקאי.

הרכב מתנהג לא רע בכלל,הגה קצת מנותק.

מאוד נוח בסה''כ.

מרווח ל4 אנשים.

לא מפואר ומרגיש איכותי כמו הטיגואן אך בהחלט יותר ממספק.

אני מאמין שגם ישמור טוב יותר על ערכו.

בטיחות שנבדקה בזמנו על ידי NCAP קיבל ציון מרשים מאוד ושבר אפילו שיא מבחינת ניקוד.

פורסם
אם הג'יפ הולך להתנייד בעיקר בעיר ולא בכפר (שטח) אז הייתי בודק את הג'יפ החדש של סיטרואן שטוענים לאיכויות נסיעה שלא הכרת עד היום.

כנראה שהפרסומות עובדות... מעשית זהו מיצובישי אאוטלנדר, כך שהסיפור על נוחות הוא ספין. האאוטלנדרהוא בהחלט רכב טוב ומצלח, ובמחירו הנוכחי הוא גם מציאה יחסית. בכל מקרה, לדעתי הוא עדיף למי שמבקש את הגודל ויכולת השטח. לכל האחרים מספיק ג'יפון. ולגבי הגולף, סליחה-טיגואן, זהו רכב קטן, בעל פרופורציות מעט מוזרות ו"רך" מדי, בלא כל הופעה קרבית שהייתם מצפים מג'יפון. במחיר שלו, הוא פשוט שערוריה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
הטיגואן רכב מאוד איכותי אבל לשלם כל כך הרבה על...

נא לא להסחף עם ה"מאוד איכותי".

אנשים יחשבו שיש שם סלון של בנטלי או אסטון מרטין.

כולה סלון סטנדרטי לחלוטין של גולף פלאס.

וחוץ משינויים חיצוניי, אין הרבה הבדל בין הטיגואן לבין גולף פלאס 4MOTION.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני כמעט בטוח שהמגיבים כאן לא נסעו על הטיגואן ...

מעבר לזה דווקא המחיר שלו מאוד אבל מאוד אטרקטיבי (אני משוחד ,אבל כתבי הדרכים נותנים את דברם וכנ"ל גם התוצאות) וההשוואה שלו היא בכלל לLIGHT SUV (אאוטלנדר,X3,פרילנדר,CRV וכו'..) ביניהם רכבים שעולים הרבה, הרבה יותר...

מבחני הדרכים שאולי לא מעניינים אף אחד כבר קבעו את דעתם ואני בהחלט ממליץ לעבור עליהם...

לאותו מתעניין - המלצה מאוד חמה , גש לסוכנויות ותתרשם , בצע נסיעות מבחן קבל אינדיקציה ואז חזור וספר לנו..

במידה וההחלטה תהיה קאשקאי - תתחדשו , רכב נחמד מאוד.

הבעיה העיקרית נכון להיום היא האספקה , המתנה לטיגואן בנזין אורכת בממוצע 9 חודשים (הכל מכור מראש..).

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מה אתה מדבר, עשיתי סיבוב על הטיגואן וישר המלצתי לכל מועדון הריננג'-רובר הבריטי לעבור לטיגואן.

מי ישמע, גולף פלאס 4X4 עם פח שונה.

ההגנה וההערצה העיוורת שלך על כל מוצר ש VAG מייצרים מתחיל להיות מעייף ומשמים.

אין שום דבר בטיגואן שמצדיק פער של 100K ש"ח על הקשקאי, אבל כנראה שאני לא היחידי שרואה את זה, הכבישים מוצפים בקשקאי, טיגואן אני רואה פעם בחודש.

מה בדיוק הוא יגלה בנהיגה המבחן בטיגואן? שילדת גולף מוגבהת עם מנוע של גולף ומערכת 4X4 של גולף (שפשוט לא מיובאת לארץ) עם פנים של גולף?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כנראה שהפרסומות עובדות... מעשית זהו מיצובישי אאוטלנדר, כך שהסיפור על נוחות הוא ספין. האאוטלנדרהוא בהחלט רכב טוב ומצלח, ובמחירו הנוכחי הוא גם מציאה יחסית. בכל מקרה, לדעתי הוא עדיף למי שמבקש את הגודל ויכולת השטח. לכל האחרים מספיק ג'יפון. ולגבי הגולף, סליחה-טיגואן, זהו רכב קטן, בעל פרופורציות מעט מוזרות ו"רך" מדי, בלא כל הופעה קרבית שהייתם מצפים מג'יפון. במחיר שלו, הוא פשוט שערוריה!

דווקא מחוות דעת שקראתי בחו"ל אנשים רשמו עליו הרבה שבחים.

נכון שהשלדה והמנוע זהים בין האאוטלנדר אבל מערכת המתלים הסיטרואנית לא מופיעה באאוטלנדר.

זה כמו להגיד שה-C5 וה-407 הם בדיוק אותו הדבר רק בגלל שהם חולקים את אותה שלדה ומכלולי הנעה.

• תוכן חדש...