Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ | Tiguan vs Qashqai עוד פרטים בפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על כל המידע!

לגביי הקשקאי כבר פחות או יותר קיבלתי את התמונה הכוללת...! אני אחכה לנסיעת מבחן עליו.

מה לגביי ה Dodge Caliber (אני יודע שהוא לא מאותה המשפחה, אבל בכלליות איך הרכב? בטיחות נוחות אבזור ביצועים וכו' ?)

שוב תודה לכולם!

היום ניסיתי להיכנס לקאליבר - אבל חטפתי כזו מכה בראש שראיתי כוכבים ואני כולה מטר שבעים, הייתי חייב להוריד את הכסא למינימום ולהכניס קודם את העכוז ואח"כ את הרגליים.

האוטו קלסטרופובי, שמשה קדמית קטנה שמסתירה את כל הראות החוצה ,המון שטחים מתים, אותו כנ"ל השמשה האחורית

אוטו כזה גדול והתחושה בו כאילו אתה נוסע בנ'נ

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
מצטיין בבטיחות בסגמנט שלו (5 כוכבים , אף רכב בסגמנט לא עבר אותו! ) .

.

הדברים שלך לא מדויקים. מבלי להיכנס לפרמטרים סוביקטיבים, הרי שמבחינת תוצאות מבחני הריסוק:- נכון שלא ניתן לקבל יותר מ-5 כוכבי ריסוק במבחן הכללי אבל עדין, יש ניקוד לכל סעיף וסעיף. בדיקת הניקוד מראה שיש ג'יפונים שעוברים את הטיגואן בניקוד הכללי. אחד מאותם רכבים הוא...ניסן קשקאי. למעשה בכל תחומי הניקוד, עקף הקשקאי את הטיגואן.

כך שלמרות ש-2 הרכבים זכו לציון מכובד ויפה, במידה ועניין הבטיחות הפאסיבית עומד בראש מעניך, הניסן עדיפה על הפולקסוואגן.

בציון הכללי הטיגואן קיבל 34 נקודות, הקשקאי זכה ל-37.

בנושא הבטיחות הילדים קיבל הטיגואן 39 נקודות הקשקאי שוב עבר אותו, 40 נקודות

בפגיעת הולכי רגל קיבל הטיגואן 17 נקודות, מבחינת הולכי רגל עדיף להיפגש עם קשקאי, 18 נקודות.

הציון של הקשקאי:-

http://www.euroncap.com/tests/nissan_qashqai_2007/290.aspx

הציון של הטיגואן:-

http://www.euroncap.com/tests/vw_tiguan_2007/301.aspx

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בשביל זה ציינתי ב"סגמנט שלו.."

למי שעדיין לא הבין - קאשקאי לא קשור לטיגואן כמו שיונדאי קופה לא קשור לBMW סדרה 3 .

אם בניסאן עסקינן אז X TRAIL הינו המתחרה של הטיגואן ולא קאקשאי..

סגמנט הLIGHT SUV ידוע בטיבעו כפחות בטיחותי ושם הטיגואן זכה למצטיין! וכן עם 5 כוכבים..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
בשביל זה ציינתי ב"סגמנט שלו.."

למי שעדיין לא הבין - קאשקאי לא קשור לטיגואן כמו שיונדאי קופה לא קשור לBMW סדרה 3 .

אם בניסאן עסקינן אז X TRAIL הינו המתחרה של הטיגואן ולא קאקשאי..

סגמנט הLIGHT SUV ידוע בטיבעו כפחות בטיחותי ושם הטיגואן זכה למצטיין! וכן עם 5 כוכבים..

עומר - מצטער לאכזב אותך. הם כולם באוטו סגמנט בדיוק - הטיגואן, הטוסון, הקשקאי - כולם ג'יפונים חסרי הילוך כוח או שלדת סולם, מבוססי רצפה של מכונית קומפקטית סטנדרטית ה-X-TRAIL גדול וקשוח יותר, ולמעשה מקביל ל"אחים הגדולים" של הג'יפונים, כמו הסנטה פה, קפטיבה, מיצובישי/סיטרואן/פיג'ו וכו'. מעליהם ישנם כמובן הלנדקרוזר, הטוארג ודומיהם. בין לבין צצו כל מיני תת-קטגוריות, כמו הריינג'רובר ספורט, X5, X6 , הטריבקה (אלוהים - ציינתי את 3 האלוהיות עם ה-B9 באותו משפט!)ועוד - לא ממש ג'יפים, לא ממש מכוניות כביש, משהו מפונפן ומופרך לחלוטין באמצע (עם נטיית כביש ברורה, כמובן).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הכוונה של עומר במשפט שלו לגבי הסגמנט צריך להיות מפורש בצורה ש VW רואים אותה, כלומר שידרוג מעמדו של הרכב לקבוצה אחת מעלה במחשבה שהמותג הפך להיות מעין הפרימיום של הקבוצה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תעשו שיעורי בית ותחזרו...

http://www.motocar.co.il/article/9441.aspx

יש המון מבחני דרכים..

אני עברתי כמעט על כולם (בטוח פיספסתי משהו..) בהשוואות הוא מול X TRAIL, CRV, RAV-4 X3, פרילנדר, אאוטלנדר פורסטר..

אני ממליץ לאותם משערי השערות לעשות בדק בית קצר ..

אני יודע טוב מאוד מה היו תוצאות המבחן... קראתי את כולם..

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...