Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבולוציה חייבת להימשך....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אחרי יותר מדי סיבובים עם האיביזה, חצי שנה איתה ובערך 12 אלף קילומטר....אפשר לסכם שקו ישר זה לא בשבילי.

w2lyyvhn2ycj.gif

אני חושב שעם הראלי הייתי בערך בHeidelberg man

zzyim2dxgjmj.jpg

האיביזה הייתה בערך....Piltdown man ,מבחינת איכות חומרים,בידוד רעשים,כוח ואמינות יחסית.

z3bektmjglzy.jpg

iwjyrjnjzk1z.jpg

והנוכחית....לפי התרשמות של שבוע +- נמצאת להערכתי Newguinea.

25nfzmkzgcnu.jpg

uzjmy50numw3.jpg

אני רוצה בבמה זו להודות לSLAVA 1982 שנתן יד והשקיע בה כאילו היא שלו.

אז כמו שעידן J אמר לי, "אי אפשר לברוח מזה,האבולוציה חייבת להימשך".

אשמח לשמוע את דעתכם:wink:

אלכס.

פורסם

אלכס, שוב, תהנה איתה,

אתמול אחרי נסיעה ממצה ביותר על רכב דומה הבנתי עד כמה ממכרת ומתגמלת ההנעה הכפולה המוגדשת הזאת.

ההבל בנהיגה החזקה בינה לבין הקודמות שהיו לך הוא עצום,

המהירות בשביל להנות איתה גבוה בהרבה והאוטו פשוט מאתגר.

תלמד אותה לאט לאט ואני בטוח שמאוד תהנה.

היא בהחלט נראית שמורה מאוד ובמצב מקורי להפליא.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תתחדש, הרכב באמת ניראה מדהים ומקורי.

כמה קשה למצוא היום למצוא GT במצב נורמאלי?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לא סתם GT אלא PRODRIVE... :twisted:

אכן, האבולוצייה חייבת להימשך, והפעם היא קפצה לכיוון הנכון...

אפשר לסכם שקו ישר זה לא בשבילי.

הללוייה !!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכולם , אז בעקרון לא חיפשתי GT אלא פשוט היא חיפשה אותי...לאחר חבר שמכיר חבר שמכיר חבר שמכיר את חמותו של ההבעלים, יצרתי איתו קשר,בחור חיביב בשנות ה50 לחייו אשר לפרנסתו דוחף לנשים הרבה CC לציצי(מנתח פלסטי) , מיד קפצתי לרמת אביב לראות במה מדובר, היא חייכה אליי ,חייכתי בחזרה...חתמנו זכרון דברים ולאחר שבוע ימים היא הייתה שלי.

יד שניה,מטופלת בהילוך השישי אצל אסי ,סטנדרטית לחלוטין PRO DRIVE מקורית.....

ההתרשמות הראשונית שלי בנתיים היא שאני מכיר יותר טוב את המוכרן ביילו:shock:

nwmejhy4brdm.jpg

פורסם

או תוריד את הרגל מהגז (שמנסיון לא פשוט בכלל) או שתתרגל שחצי משכורת הולכת על דלק וזה עוד נאמר מבעלים של רכב אטמוספרי.

כמו שאתה יודע שבשביל התענוג משלמים... ובגדול :twisted:

אני בזמנו חשבתי גם חזק לכיוון האימפרזה אבל אם חשבת שעלויות האחזקה של האיביזה היו יקרות חכה למה שתקבל באימפרזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מה הבעייה ?

שרק ישנה ל- GeTz :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...