Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חבר'ה,

אני בעלת פונטו ספייס (01)

תמו ימיהם של הרמקולים הקדמיים שלי לצערי ואני מחפשת מערכת אחרת.

מאחר ויש מקום לטוויטרים בנפרד, אני מחפשת קומפוננט.

אני כרגע לא מתכוונת לקנות מגבר (בגלל עלות) ולכן אני צריכה רמקולים שיהיו חזקים ואיכותיים גם בלי מגבר אבל בעתיד יוכלו לתפקד טוב עם מגבר, למקרה ואקנה כזה.

המליצו לי על PULSE של MOREL וראיתי שההמלצות בZAP ופה באמת טובות

רציתי לשאול אם מישהו מכם התנסה איתם ללא מגבר ויכול להעיד שהם איכותיים וחזקים גם בלעדיו.

בנוסף, אשמח לשמוע המלצות כלליות ואחרות על מה כדאי לקנות. טווח המחירים הוא עד 500 ש"ח (וגם זה ממש גבוה בשבילי) וחשוב לי לשמוע באיכות ובווליום מפוצץ אוזניים :-D

הרבה תודה!

פורסם

היי רקדנית.

בגדול כן,המורל פולס נציל ייחסית ואכן אפשרי להשתמש בו גם ללא הגברה חיצונית.

אני שמעתי אותו מחובר פעם למכשיר של jvc ולא אהבתי במיוחד אבל זה מאד תלוי מה את מחפשת ומה את מצפה.

אבל לפני שאני ממליץ לחבר אותו למכשיר על איזה מכשיר מדובר?

בכללי הגברה של מכשיר רדיו דיסק היא לא חזקה וגם די לא איכותית.

קיימים גם מכשירים עם הספקים מרשימים יותר בייחס למכשיר רדיו דיסק כ 60 וואט במקום 45 50 הפופולארי יותר,זו רק הדגמה.

שלחי את הדגם נוכל יותר לעזור.

בגדול אל תשללי להמתין שבוע שבועיים ואולי למצוא מגבר יד שניה נחמד,שיוכל בקלות לתפקד עם הפולס.

אך זו רק הצעה תוכלי להישאר עם הגברה ישירה מהמכשיר לכמה זמן,רק שתדעי מראש כמו שכבר הבנת שלנצל את הסט ברמה שלו בחיים לא תוכלי,ללא מגבר מתאים.

יום טוב

ג'ובני

פורסם

שלום לך,

כפי שקודמי אמר, חישבי על כך שבתוך כל מכשיר HU [טוב, כמעט כל..] יש מיני מגברון. את מבינה היטב שלמצות את סט הקומפוננט מורל 'פולס' [או ה'טמפו' שהחליף אותו] צריך מגבר נפרד, אך כבר שמעתי טמפו על HU, היה נחמד מאד.

נתוני המכשיר שהבאת הם 4X50W [ותכל'ס זה הרבה פחות, נראה לי 17-20], כלומר עוצמת המגבר הפנימי היא חלשה, מה שמוביל לעוותים כבר מווליום בינוני ומטה. ולכן אם את רוצה איכות לצד עוצמה - או ההיפך, אני לא יודע.. - את חייבת מגבר.

אך את יכולה לעשות זאת בשלבים. לחבר כרגע את הסט על הHU, שיהיה לך בסדר וסביר, ובעתיד לרכוש מגבר.

אם התקציב מצומצם כרגע, את יכולה לחפש מגבר לא חדש בפורום מכירה אודיו, שווה לעבור [ולהתייעץ אח"כ].

בהצלחה!

פורסם

לדעתי כדאי לך לבדוק עוד כמה קומפוננטים כגון HERTZ,JBL

הJBL מאוד נציל ונשמע נהדר גם ללא הגברה

את הפולס יש כאלו שאוהבים ויש שלא לכן כדאי שתתנסי בכמה סוגים על מנת לגבש דעה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...